قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

بیش از ۱۷۵ هزار ویزای اتباع آمریکا لغو شد

وزارت امور خارجه آمریکا در راستای سیاست‌های سختگیرانه مهاجرتی «دونالد ترامپ» اعلام کرد روادید بیش از ۱۷۵ هزار تبعه خارجی از زمان آغاز به کار این دولت لغو شده است.
 بیش از ۱۷۵ هزار ویزای اتباع آمریکا لغو شد
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی مدعی شد: این روادیدها به اتباع خارجی اعطا شده بود که امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخته، قوانین را نقض کرده یا امنیت ملی آمریکا را تهدید کرده بودند.

وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که بیشتر این روادیدها «به دلیل برخورد با نیروهای مجری قانون در ارتباط با طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مجرمانه» از جمله حمله و ضرب‌وجرح، کودک‌آزاری، رانندگی در حالت غیر هوشیار، تخلفات مرتبط با مواد مخدر و اختلاس لغو شده‌اند.

با این حال، وزارت خارجه آمریکا اعلام نکرد که چه تعداد از دارندگان این روادیدها به دلیل چنین جرایمی محکوم شده بودند.

وزارت خارجه دولت ترامپ همچنین مدعی شد که بخشی از لغو روادیدها مربوط به «اتباع خارجی بود که از ترور چارلی کرک ابراز خوشحالی کرده بودند». در میان آن‌ها فردی گفته بو «وقتی فاشیست‌ها می‌میرند، دموکرات‌ها شکایت نمی‌کنند» و فرد دیگری نیز گفته بود که او «خیلی دیر مرده است.»

دولت آمریکا سیاست خود در مقابل مهاجران را تشدید کرده و حتی افرادی را که از حمایت‌های حقوقی برخوردار هستند، اخراج کرده است.

ترامپ اجرای قوانین مهاجرتی کشور را محور اصلی کارزار انتخاباتی ۲۰۲۴ خود قرار داد و وعده داد در بازداشت و اخراج افرادی که بدون مجوز قانونی در آمریکا زندگی می‌کنند، رویکردی تهاجمی اتخاذ کند. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 حکم اعدام برای پسر عموی بشار اسد

حکم اعدام برای پسر عموی بشار اسد

دادگاه کیفری سوریه اعلام کرد که حکم اعدام «وسیم اسد»، پسر عموی بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق سوریه را به دلیل تشکیل گروه‌های مسلح صادر کرده است.

 هشدار پیامکی امارات درباره تهدید حمله موشکی

هشدار پیامکی امارات درباره تهدید حمله موشکی

وزارت کشور امارات با ارسال پیام‌های هشدار اضطراری (Emergency Alert) بر روی تلفن‌های همراه ساکنان، خواستار رعایت فوری تدابیر امنیتی و پناه گرفتن در اماکن امن شد.

 ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

ناامید از آمریکا / پیش به سوی ارتش مستقل !

تمایل به استقلال نظامی از آمریکا در میان کشورهای مختلف جهان روند افزایشی داشته است.

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 اقتصاد عربستان به آب رفت!

اقتصاد عربستان به آب رفت!

عربستان زیر فشار هرمز و باب‌المندب با اقتصاد نفتی کوچک‌تر شده مواجه شده است.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی در تنگه هرمز خبر داد.

 «نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

«نبرد هرمز» روز سی و نهم | منطقه اکنون رسماً در وضعیت «نه جنگ، نه صلح» قرار دارد

در حالی که مهلت ۶۰ روزه توافق ایران و آمریکا بدون دستیابی به توافق نهایی به پایان رسیده، ترامپ اعلام کرده واشنگتن به دنبال تمدید آن نیست. در مقابل، یک مقام ا...