قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

صدای ۲ انفجار در نزدیکی تنگه هرمز شنیده شد

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که یک نفتکش هنگام عبور از تنگه هرمز، در نزدیکی سواحل عمان، صدای دو انفجار را شنیده است.
 صدای ۲ انفجار در نزدیکی تنگه هرمز شنیده شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) اعلام کرد گزارشی از وقوع یک حادثه در فاصله ۹ مایل دریایی جنوب شرقی منطقه «کُمزار» عمان دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، ناخدای یک نفتکش هنگام عبور از تنگه هرمز اعلام کرده که صدای دو انفجار را شنیده است.

این گزارش تأیید می‌کند که خدمه و شناور در سلامت کامل هستند و هیچ‌گونه خسارت یا آلودگی زیست‌محیطی نیز گزارش نشده است.

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس از شناورها خواست با احتیاط از این منطقه عبور کرده و هرگونه فعالیت مشکوک را به این مرکز گزارش کنند.

به گزارش ایرنا، تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های انتقال انرژی در جهان است و پیش از حملات تجاوزکارانه اخیر، حدود یک‌پنجم نفت مصرفی جهان از این آبراه عبور می‌کرد.

این حادثه در شرایطی گزارش می‌شود که سازمان بین‌المللی دریانوردی که مقر آن در لندن است، پیشتر نسبت به وضعیت امنیتی در اطراف تنگه هرمز ابراز نگرانی کرده بود. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تکراراظهارات متوهمانه ترامپ: تنگه هرمز قلمرو آمریکاست!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس جمهور جنایتکار آمریکا بار دیگر رویاهایش را به زبان آورد: ما ایران را متوقف کردیم - آنها هرگز سلاح هسته‌ای نخواهند داشت.

وی توهماتش را اینگونه ادامه داد: آنها به شدت خواهان توافق هستند. ما حتی نمی‌دانیم که آیا می‌خواهیم یا نه، زیرا من تنگه هرمز را در حال حاضر قلمرو آمریکا می‌دانم!

ترامپ ادعا کرد: این یک قلمرو آمریکاست!

 

 


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

فکری هم به حال ملوانان ناو «یواس‌اِس آبراهام لینکلن» کنید چرا که گزارش‌های متعددی درباره وخامت شرایط و تلاش نیروهای آن برای خودکشی منتشر شده است.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مقام ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک مقام ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) تصریح کرد که هرگونه راه حل درباره  بازگشایی تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد.

بر اساس گزارش رویترز، ژنرال الکسوس گرینکویچ، سخنگوی ناتو، از نشست ویدئویی با اعضا درباره تا مشارکت احتمالی در تنگه هرمز خبر داد.

 

این مقام ناتو گفت که این مسئله مأموریت ناتو نیست و این ائتلاف  فقط نقش تسهیل کننده دارد.

 

وی تاکید کرد که راه‌حل بلندمدت درباره بازگشایی تنگه هرمز به توافق ایران نیاز دارد.

انتهای پیام/  




 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 روبوتاکسی‌ها راه ورود خودروهای چینی به آمریکا را باز کردند
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

روبوتاکسی‌ها راه ورود خودروهای چینی به آمریکا را باز کردند

دنیای اقتصاد: امروزه خودروسازان چینی عملا به معیاری جهانی در عرصه وسایل نقلیه برقی بدل شده‌اند.

 برنامه جدید ترامپ
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.