قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

اپوزیسیون ترکیه خواستار رای‌گیری پارلمانی درباره توافق مکه شد

احزاب اپوزیسیون ترکیه ضمن انتقاد از توافق امضا شده میان کشورشان با پاکستان و عربستان، خواستار به رای گذاشتن آن در پارلمان ترکیه شدند.
 اپوزیسیون ترکیه خواستار رای‌گیری پارلمانی درباره توافق مکه شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

نائب رئیس فراکسیون پارلمانی حزب «خوب» ترکیه با انتقاد از توافق دفاع مشترک مکه که به تازگی این کشور با عربستان و پاکستان به امضا رسانده، مبنای قانونی امضای چنین توافقی را زیر سوال برد و خواستار رای‌گیری درباره آن در پارلمان طبق ماده ۹۰ قانون اساسی ترکیه شد.

به گزارش سایت «الخبر الیمنی»، این مقام حزب اپوزیسیون ترکیه در ادامه هشدار داد: با توجه به اینکه در این توافق هرگونه حمله به ترکیه، عربستان یا پاکستان حمله به این سه کشور تلقی شده و بر این اساس با آن برخورد خواهد شد، با پایبندی به مفاد آن، در صورت آغاز درگیری‌های منطقه، ترکیه با گزینه‌های نظامی مستقیمی مواجه خواهد شد.

او افزود: در صورت آغاز درگیری میان ایران و عربستان، آنکارا باید موضعگیری خود را مشخص کند و با توجه به این توافق، باید وارد رویارویی مستقیم با تهران شود.

همچنین مراد امیر، نائب رئیس فراکسیون پارلمانی حزب جمهوری خلق ترکیه از توافقنامه دفاع مشترک مکه انتقاد و آن را نشان‌دهنده زوال خرد نهادی توصیف کرد. …




 اخبار جدید

 پزشکیان: ملت ایران تسلیم فشار و زورگویی نخواهد شد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پزشکیان: ملت ایران تسلیم فشار و زورگویی نخواهد شد

رئیس‌جمهور در دیدار با نخبگان و بازرگانان هند با انتقاد از سیاست‌های آمریکا در هدف قرار دادن معیشت مردم، تأکید کرد که ملت ایران به دلیل باورهای انسانی و اعتقادی خود، در برابر زورگویی و فشارهای اقتصادی سر خم نخواهد کرد.

 حملات متقابل روسیه و اوکراین؛ پمپ‌بنزین‌های کی‌یف هدف قرار گرفتند
۷ ساعت قبل / سایت رجانیوز

حملات متقابل روسیه و اوکراین؛ پمپ‌بنزین‌های کی‌یف هدف قرار گرفتند

درگیری‌های شبانه میان روسیه و اوکراین در حالی تا امروز (جمعه) ادامه یافت که حمله پهپادی کی‌یف به منطقه «تولا» در روسیه ۲ کشته بر جای گذاشت و در حمله مسکو به پمپ‌بنزین‌هایی در پایتخت اوکراین نیز ۲ نفر جان باختند.

 پوتین: بریکس بستری پایدار برای رشد جهانی است
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین: بریکس بستری پایدار برای رشد جهانی است

رئیس‌جمهور روسیه در نشست اقتصادی بریکس با اشاره به اعمال بیش از ۳۰ هزار تحریم علیه مسکو، تأکید کرد که این گروه بستری جدید و مستقل برای توسعه روابط تجاری و تضمین امنیت انرژی و غذایی در جهان فراهم کرده است.

 تکرار ادعاهای ضدایرانی از سوی مقام امنیتی انگلیس
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

تکرار ادعاهای ضدایرانی از سوی مقام امنیتی انگلیس

رئیس سرویس امنیت داخلی انگلیس (ام‌آی۵) بار دیگر ادعاهای بی‌اساس و فاقد سند علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.

 هشدار الکساندر دوگین درباره «غافلگیری‌های جدید» در نبرد با آمریکا
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار الکساندر دوگین درباره «غافلگیری‌های جدید» در نبرد با آمریکا

الکساندر دوگین، فیلسوف سرشناس روس، ضمن تمجید از نقش ایران و انصارالله یمن در تحولات میدانی، از احتمال وقوع غافلگیری‌های جدید در برابر اقدامات آمریکا خبر داد.

 هشدار صریح پوتین به غرب درباره اعزام نیرو به اوکراین - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار صریح پوتین به غرب درباره اعزام نیرو به اوکراین - تسنیم

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد که هرگونه تلاش اروپا برایا عزام نیرو به اوکراین، به معنای ورود به جنگ با روسیه است

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026