قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

۶ سد تنها ۱۰ درصد پرشدگی دارند

‌بر اساس آخرین آمارها از شرکت مدیریت منابع آب ایران، ‌میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۴ مرداد ماه، معادل ۴۵.۷۴ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۲۶.۳۴ میلیارد مترمکعب بوده، ۷۴ درصد افزایش داشته است.
 ۶ سد تنها ۱۰ درصد پرشدگی دارند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

بر اساس آخرین آمار از وضعیت مخازن سدهای مهم کشور، میزان پرشدگی سدهای مهم کشور تا ۴ مردادماه ۶۰ درصد است و در ۶ سد، درصد همچنان میزان پرشدگی کمتر از ۱۰ درصد است.

 ‌بر اساس آخرین آمارها از شرکت مدیریت منابع آب ایران، ‌میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا ۴ مرداد ماه، معادل ۴۵.۷۴ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۲۶.۳۴ میلیارد مترمکعب بوده، ۷۴ درصد افزایش داشته است.  

همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز نسبت به سال قبل ۱۹ درصد افزایش داشته است. حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۰.۸۹ میلیارد مترمکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۲۲.۵۴ میلیارد مترمکعب بوده  ۳۷ درصد افزایش داشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۰ درصد است.    …




 اخبار جدید

 طلای جهانی ثابت ماند
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

طلای جهانی ثابت ماند

هووی لی، اقتصاددان بانک OCBC سنگاپور در یادداشتی نوشت: انتظار داریم روند صعودی برای طلا ادامه پیدا کند و هدف طلا ۱۹۰۰ دلار در کوتاه مدت است.

 وام ۴۸۰ میلیونی چقدر هزینه دارد؟
۵۸ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

وام ۴۸۰ میلیونی چقدر هزینه دارد؟

مسکن بانک مسکن در تیر و شهریورماه سال گذشته با قیمت ۸۱ هزار و ۸۰۰ و در مردادماه نیز با قیمت ۸۲ هزار و ۳۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

 آمادگی بانک رفاه برای توسعه همکاری‌ با شرکت‌های حوزه نفت، گاز، پتروشیمی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

آمادگی بانک رفاه برای توسعه همکاری‌ با شرکت‌های حوزه نفت، گاز، پتروشیمی

مدیرعامل بانک رفاه از آمادگی این بانک به منظور توسعه تعاملات و همکاری‌های متقابل با شرکت‌های فعال در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی خبر داد.

 راز جهش‌های ارزی فاش شد | ۲۰ میلیارد دلار قاچاق چه بلایی سر بازار ارز می‌آورد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راز جهش‌های ارزی فاش شد | ۲۰ میلیارد دلار قاچاق چه بلایی سر بازار ارز می‌آورد؟

مسعود توکلی و موسی شهبازی در میزگرد اقتصادی همشهری ریشه‌های نوسان ارز را در کنار تحریم و محدودیت‌های خارجی، در ساختار نفتی اقتصاد، وابستگی قیمت‌ها به نرخ ارز، قاچاق، اختلاف نرخ‌های رسمی و آزاد و شبکه تراستی‌ها عنوان کردند.

 دبیر انجمن سیمان: افزایش قیمت به دلیل عرضه در بورس موضوعی انحرافی است
۳۷ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

دبیر انجمن سیمان: افزایش قیمت به دلیل عرضه در بورس موضوعی انحرافی است

ظرفیت سیمان کشور 88 میلیون تن است و با روی کار آمدن یک واحد دیگر تا پایان سال و احتساب افزودنی‌ها مجاز این صنعت، این رقم به 100 میلیون تن خواهد رسید

 خبرنگاری تخصصی؛ شاید وقتی دیگر!
۲ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

خبرنگاری تخصصی؛ شاید وقتی دیگر!

با توسعه روزافزون حوزه‌های علمی در جهان، خبرنگاری نیز هم‌پای این تحولات پیش رفته است و خبرنگاری تخصصی امروزه در دنیا به یکی از معتبرترین مقولات دنیای رسانه بدل شده است.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026