قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱ ساعت قبل

واردات طلا در ۵ ماه گذشته ۹۲ درصد کاهش یافت

تازه‌ترین آمار‌های گمرک از افت بیش از ۹۲ درصدی واردات طلا در پنج‌ماهه نخست سال جاری حکایت دارد؛ به‌طوری که حجم طلای واردشده به کشور از حدود ۱۳ تن در مدت مشابه سال گذشته به تنها یک تن در پنج ماه نخست امسال کاهش یافته است.
 واردات طلا در ۵ ماه گذشته ۹۲ درصد کاهش یافت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

واردات طلا نسبت به سال گذشته افت محسوسی داشته است.

تازه‌ترین آمار‌های گمرک از افت بیش از ۹۲ درصدی واردات طلا در پنج‌ماهه نخست سال جاری حکایت دارد؛ به‌طوری که حجم طلای واردشده به کشور از حدود ۱۳ تن در مدت مشابه سال گذشته به تنها یک تن در پنج ماه نخست امسال کاهش یافته است.

بر اساس آمار گمرکی، در پنج‌ماهه نخست سال جاری حدود ۰.۰۰۱ هزار تن طلا معادل یک تن یا هزار کیلوگرم وارد کشور شده و ارزش این واردات نیز حدود ۹۷ میلیون دلار بوده است.

این در حالی است که در پنج‌ماهه نخست سال گذشته، حدود ۰.۰۱۳ هزار تن طلا معادل ۱۳ تن یا ۱۳ هزار کیلوگرم وارد کشور شده بود. ارزش این واردات در مدت مشابه سال قبل نیز حدود یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون دلار ثبت شده بود.

مقایسه عملکرد دو دوره نشان می‌دهد وزن واردات طلا در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۹۲.۳ درصد کاهش یافته است. ارزش دلاری واردات نیز با افتی در همین حدود، از یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون دلار به ۹۷ میلیون دلار رسیده است. کاهش ۱۲ هزار کیلوگرمی ورود طلا

شدت افت واردات طلا زمانی بیشتر مشخص می‌شود که ارقام وزنی دو سال با یکدیگر مقایسه شود. سال گذشته در پنج ماه نخست حدود ۱۳ هزار کیلوگرم طلا وارد کشور شده بود، اما این میزان در سال جاری به هزار کیلوگرم رسیده است.

به این ترتیب، در فاصله یک سال حدود ۱۲ هزار کیلوگرم از حجم واردات طلا کاسته شده و جریان ورود این فلز گران‌بها به کشور به کمتر از یک‌دهم سطح سال گذشته رسیده است.

این کاهش صرفاً در ارزش دلاری واردات منعکس نشده و افت شدید در وزن واردات نیز نشان می‌دهد حجم فیزیکی طلای واردشده به کشور به شکل محسوسی کاهش یافته است. ارزش واردات طلا بیش از یک میلیارد دلار کاهش یافت

در بخش ارزشی نیز فاصله میان دو دوره قابل توجه است. ارزش واردات طلا در پنج ماه نخست سال گذشته حدود یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون دلار بود؛ رقمی …



 قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 6 شهریور 1405
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 6 شهریور 1405

آخرین قیمت طلا در بازار جهانی اعلام شد.

 شیوه عرضه کالابرگ تغییر کرد؟/ وزیر رفاه پاسخ داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

شیوه عرضه کالابرگ تغییر کرد؟/ وزیر رفاه پاسخ داد

اقتصادنیوز: وزیر کار تصریح کرد: فروشگاه‌های بزرگ و کوچک همچنان عرضه‌کننده کالاهای مشمول کالابرگ هستند و سیاست دولت در این زمینه تغییر نکرده است.

 جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟

اکوایران: وضعیت کنونی به یک پارادوکس در قلب استراتژی واشنگتن اشاره دارد.

 ۶ میلیارد دلار برای مونتاژ خودرو؛ ارزی که می‌توانست کجا سرمایه‌گذاری شود؟
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

۶ میلیارد دلار برای مونتاژ خودرو؛ ارزی که می‌توانست کجا سرمایه‌گذاری شود؟

بحث درباره تخلف احتمالی مونتاژکاران خودرو، از خوداظهاری در ارزش کالاهای وارداتی گرفته تا بهره‌مندی از ارز ارزان‌تر، موضوعی است که باید دستگاه‌های نظارتی و قضایی درباره آن تصمیم بگیرند. اما شاید پرسش مهم‌تر، یک گام عقب‌تر باشد: اگر طبق اظهارات مطرح‌شده، یک خودروساز طی چهار سال حدود ۶ میلیارد دلار ارز دریافت کرده، این منابع می‌توانستند در کجا هزینه شوند و چه فرصت‌هایی در مقابل آن وجود داشت؟

 سقوط ۹۶ درصدی صادرات LNG قطر در سایهٔ تنش‌های تنگه هرمز / قطر قربانیِ تنشی که خود میزبانِ یکی از اضلاع آن بود
۹ ساعت قبل / سایت مشرق

سقوط ۹۶ درصدی صادرات LNG قطر در سایهٔ تنش‌های تنگه هرمز / قطر قربانیِ تنشی که خود میزبانِ یکی از اضلاع آن بود

گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد در پی تنش‌های نظامی ناشی از جنگ آمریکا و رژیم صهیونی علیه ایران و کنترل مؤثر تنگه هرمز توسط نیروهای نظامی ایران، صادرات LNG قطر با سقوطی دیوانه‌وار مواجه شده است.

 ایران با جغرافیای خود به جنگ تحریم  های جدید آمریکا می رود - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران با جغرافیای خود به جنگ تحریم های جدید آمریکا می رود - تسنیم

نیوزویک نوشت: ایران با 7 کشور مرز خاکی دارد و با جغرافیای خود به جنگ تحریم های جدید آمریکا می رود.



سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ متانول در بنزین؛ راهکاری برای ناترازی یا گزینه پرچالش؟

راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها را دور می‌زند؟
سایت اقتصادنیوز

راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها …

اقتصادنیوز: سی‌ان‌ان نوشت: ایران به‌جای تسلیم شدن در برابر این تهدیدها، بر توانایی خود برای وارد کردن هزینه‌های متقابل تأکید می‌کند و درباره گسترش حملات به تولیدکنندگان نفت در منطقه و کشورهای اروپایی هشدار داده و حتی به امکان تسلیحاتی کردن برنامه هسته‌ای خود اشاره کرده است.
آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم به افراد پرداخت شود
سایت اقتصادنیوز

آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم …

اقتصادنیوز: علی سرزعیم معتقد است که «در پاسخ به این پرسش که سیاستگذار تا چه زمانی می‌تواند مشکلات را به آینده منتقل کند باید گفت تا زمانی که اقتصاد هنوز به منابعی مانند درآمدهای نفتی دسترسی دارد؛ زیرا هر میزان ناکارآمدی و اشتباه را می‌توان تا مدتی با درآمدهای نفتی پوشش داد. اما زمانی که اقتصاد با محدودیت منابع مواجه شود، دیگر امکان ادامه این روند وجود ندارد.
راز عجیب ثروت و مدل اقتصادی در سوئد/ چرا این کشور از آمریکا میلیاردر بیشتری دارد؟
سایت اقتصاد ۲۴

راز عجیب ثروت و مدل اقتصادی در سوئد/ چرا این کشور از آمریکا میلیاردر بیشتری دارد؟

سوئد با مدلی متفاوت از ترکیب دولت رفاه، آزادی اقتصادی و استقلال فردی توانسته سرانه میلیاردرهای بیشتری از آمریکا داشته باشد؛ الگویی که مرز میان «دولت بزرگ» و «آزادی فردی» را به چالش می‌کشد.
وزیر کار درباره یک واقعیت تلخ / ۳۰۰ نفر برای کار با حقوق زیر ۸ میلیون آمدند
سایت اقتصاد ۲۴

وزیر کار درباره یک واقعیت تلخ / ۳۰۰ نفر برای کار با حقوق زیر ۸ میلیون آمدند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تحریم‌های شدید و محدودیت‌های ایجادشده در مسیرهای صادراتی، گفت: ایران سال‌هاست با تحریم مواجه است و در دو سال گذشته نیز با جنگ روبه‌رو بوده، اما با وجود این فشارها همچنان ایستاده است؛ در چنین شرایطی، برای دنیا این سؤال مطرح است که چگونه ملت ایران با وجود این میزان فشار و محدودیت، همچنان مقاومت کرده است.