قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۲۲ ساعت قبل

جمهوری اسلامی: سامانی به این سؤال که چرا می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد جواب نداده است

معاون اسبق وزارت کشور در نامه درخواست لغو نشدن پناهندگی خود در کانادا مدعی شده بود در صورت بازگشت به ایران، با «خطر شکنجه، اعدام یا خودکشی» مواجه خواهد شد!
 جمهوری اسلامی: سامانی به این سؤال که چرا می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد جواب نداده است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

در این بخش آمده است: شبکه گلوبال نیوز کانادا خبر داده «سلمان سامانی» معاون اسبق وزارت کشور از کانادا اخراج شد.

سامانی عضو شورای شهر فاروج در خراسان شمالی بود که با انتصاب هم‌استانی خود، عبدالرضا رحمانی فضلی، به عنوان وزیر کشور، سامانی هم به این وزارتخانه راه یافت و در دوران وزارت رحمانی فضلی، با حکم وی چند سمت مختلف دریافت کرد که ازجمله آن‌ها سخنگویی و قائم‌مقامی وزیر بود.

معاون اسبق وزارت کشور در نامه درخواست لغو نشدن پناهندگی خود در کانادا مدعی شده بود در صورت بازگشت به ایران، با «خطر شکنجه، اعدام یا خودکشی» مواجه خواهد شد!

براساس گزارش رسانه‌های کانادایی، سامانی در دادگاه مدعی شده به دلیل سرکوب معترضان در جریان ناآرامی‌های آبان ۱۳۹۸، تصمیم به ترک ایران گرفته است.

دادگاه کانادا این ادعا را نپذیرفت و درخواست او برای نقض حکم اخراج، رد شد. سامانی به این سؤال که چرا می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد؟ جواب نداده است. منبع: جمهوری اسلامی

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

پرسشی از دستگاه قضا | انصاف نیوز

محمد توکلی، انصاف نیوز:

قوه قضاییه خبر داده که یک متهم دیگر از متهمان وقایع ۱۸ دی میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شده است. تفاوت این متهم با دیگر متهمان آن بود که اهل ایران نبود‌.

در خبر مرکز رسانه قوه از او با عنوان ‘تبعه‌ی خارجی’ یاد شده و بعضی رسانه‌ها خبر داده‌اند که قائم حسینی اهل افغانستان است.

اتهاماتی که در گزارش دستگاه قضا از پرونده‌ی او اعلام شده این موارد دیده می‌شود: حضور در تجمعات با همراه داشتن سلاح سرد ضربه با لگد به پیکر یک مامور شهیدشده خارج کردن وسایل داخل یک خیریه و آتش زدن آن بیرون از مکان خیریه

با نگاهی به سخنان رهبر شهید درباره‌ی ناآرامی‌ها و اعتراضات دی ۱۴۰۴ می‌توان اینطور نتیجه گرفت که در نگاه آیت الله خامنه‌ای در آنچه که روزهای ۱۸ و ۱۹ دی در خیابان‌ها رخ داده دو گروه نقشی اساسی داشته‌اند.

گروه نخست سردسته‌هایی که آموزش دیده و پول گرفته‌اند. و گروه دوم جوانان هیجانی که در اغتشاش نقش داشته‌اند. ایشان تاکید داشتند نظام با عده‌ی دیگری از اغتشاشگران که جوانان هیجانی بودند خیلی مشکلی ندارد.

اینکه اتهامات اعلامی از سوی دستگاه قضایی برای متهم تازه‌اعدام‌شده چه نسبتی با این نگاه رهبر شهید داشته پرسش قابل طرحی‌ست که امید است سخنگوی جدید قوه قضاییه به آن پاسخی صریح و شفاف دهد اما موضوع این نوشتار کوتاه پرسشی دیگر است.

بیاییم فرض کنیم فردی که در این پرونده مرتکب چنین اقداماتی شده شهروند کشوری در قاره اروپا بود یا تباری آمریکایی، روسی یا چینی داشت آیا باز هم حکم صادره اعدام بود و این حکم به مرحله‌ی اجرا می‌رسید؟

اگر ملیت قائم حسینی برای ترکیه، جمهوری آذربایجان، عربستان، پاکستان، مالدیو، بورکینافاسو و … بود چطور؟

اگر مسئولان محترم دستگاه قضا در پاسخ به این پرسش برای لحظه‌ای هم دچار تردید شدند نگاهی دگربار به پرونده‌های مشابه بیندازند.

انتهای پیام




 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.