قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۲ ساعت قبل

آلودگی نفتی در منطقه سوزای قشم

با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، از امروز عملیات پاکسازی با توان عملیاتی بالاتری پیگیری خواهد شد.
 آلودگی نفتی در منطقه سوزای قشم
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور گفت: طی روزهای گذشته با تلاش محیط‌زیست استان هرمزگان و سایر دستگاه‌های اجرایی و همراهی ارزشمند مردم، بخش قابل‌توجهی از آلودگی نفتی جمع‌آوری شد اما به تازگی با موج دیگری از آلودگی مواجه شدیم که آثار آن به‌وضوح در ساحل مشهود است.

احمدرضا لاهیجان زاده روز چهارشنبه در جریان بازدید از سواحل درگیر با آلودگی نفتی در منطقه سوزای قشم افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، از امروز عملیات پاکسازی با توان عملیاتی بالاتری پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی بیشتری برای تسریع در روند جمع‌آوری آلودگی‌ها به کار گرفته شده‌اند و پیش‌بینی می‌ شود با این هم‌افزایی، عملیات پاکسازی ساحل طی چند روز آینده به طور کامل به پایان برسد.

معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، درباره مدیریت پسماندهای جمع‌آوری شده نیز خاطرنشان کرد: خاک‌های آلوده شده در این عملیات، با هماهنگی سازمان منطقه آزاد قشم در مکان مشخصی دپو و نگهداری خواهند شد و تدابیر لازم پیش بینی شده تا در مراحل بعدی، ضمن اصلاح و پاکسازی اصولی این خاک‌ها، فرآیند بازیافت آن جهت استفاده در پروژه‌های عمرانی یا سایر مصارف با رعایت استانداردهای زیست‌محیطی انجام شود.

لاهیجان زاده، سواخل سوزا را از زیباترین و مهم ترین قطب های گردشگری و سواحل پهنه پیرامونی آن را از غنی ترین محدوده های خلیج فارس دانست و بر عزم جدی برای پاکسازی سریع آن از آلودگی های نفتی و لزوم تدابیر مناسب برای بازیافت خاک‌های آلوده تاکید کرد.

شامگاه دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ اولین گزارش های مردمی مبنی بر مشاهده آلودگی در سواحل شهر «سوزا» و روستای «شیب‌دراز» و سواحل روستای نقاشه جزیره قشم در فضای مجازی منتشر شد.

پس از آن نشست‌های هماهنگی اضطراری نهادهای مرتبط از جمله حفاظت محیط زیست، بنادر و دریانوردی فرمانداری قشم و دهیاری های روستاهای درگیر و تشکل های مردم نهاد برای مقابله با آلودگی دریایی برگزار و عملیات پاکسازی توسط تیم‌های تخصصی بنادر و دریانوردی استان و قشم با مشارکت مردمی و بین دستگاهی آغاز شد.

روز دوشنبه ۲۶ مردادماه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان پایان عملیات پاکسازی مناطق آلوده نفتی را اعلام کرده بود.

به دنبال مشاهده موج جدید آلودگی نفتی، گروهی از مدیران و کارشناسان ارشد سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور برای بازدید میدانی و نظارت بر روند مدیریت این بحران روز چهارشنبه وارد استان هرمزگان و جزیره قشم شدند.

‌هدف از حضور این هیئت ارشد، بررسی میدانی ابعاد آلودگی، هماهنگی میان‌بخشی برای تسریع در روند جمع‌آوری لکه‌های نفتی و جلوگیری از پیشروی آلودگی به سمت مناطق حساس اکولوژیکی و جنگل‌های حرا اعلام شده است.

اعضای این هیئت قرار است با حضور در کانون‌های آلودگی و تشکیل جلسات اضطراری با مسئولان استانی و محلی، تصمیمات مقتضی را جهت ارتقای توان عملیاتی و مدیریت مطلوب این حادثه اتخاذ کنند. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 واکنش شهردار تهران به ادعاهای واهی رئیس‌جمهور امریکا

واکنش شهردار تهران به ادعاهای واهی رئیس‌جمهور امریکا

علیرضا زاکانی، شهردار تهران گفت: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند؛ فقط اعتراف به آن‌ها را به رئیس‌جمهورهای بعدی می‌سپارد.

 معلم تهرانی از زندان آزاد شد / دانش آموزان درس انسانیت دادند

معلم تهرانی از زندان آزاد شد / دانش آموزان درس انسانیت دادند

حوادث رکنا: معلمی در تهران که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی راهی زندان شده بود، با گلریزان دانش‌آموزان، اولیای آنان و همکارانش آزاد شد تا سال تحصیلی جدید را در کنار دانش‌آموزانش آغاز کند.

 اعلام جزئیات اعزام به خدمت مشمولان شهریور ۱۴۰۵

اعلام جزئیات اعزام به خدمت مشمولان شهریور ۱۴۰۵

مشمولان اعزامی می بایست از تاریخ یکم تا پنجم شهریور ۱۴۰۵، با در دست داشتن برگ اعزام به خدمت، معرفی نامه مراکز آموزش، برگ واکسن مننژیت و دوگانه به محل و مرکز...

 کرم تسکین‌دهنده آتل؛ پیوند یک درد مدرن با تجربه‌ای سنتی

کرم تسکین‌دهنده آتل؛ پیوند یک درد مدرن با تجربه‌ای سنتی

روز هنوز به پایان نرسیده، اما گردن خشک شده، شانه‌ها سنگین‌اند و درد مبهمی در قسمت بالایی کمر احساس می‌شود؛ بی‌آنکه پای کار سنگین یا آسیب ورزشی در میان باشد.

 هشدار به داوطلبان ارشد علوم پزشکی؛ امشب ثبت‌نام به پایان می‌رسد

هشدار به داوطلبان ارشد علوم پزشکی؛ امشب ثبت‌نام به پایان می‌رسد

فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی امشب پایان می‌یابد.

 فراخوان مشمولان اعزامی شهریور ۱۴۰۵

فراخوان مشمولان اعزامی شهریور ۱۴۰۵

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ شهریور ماه ۱۴۰۵ باید از یکم تا پنجم شهریور، در محل و مراکز آموزشی مندرج در برگ معرفی‌نامه حضور یابند.

 راننده حیوان‌آزار در تالش احضار شد

راننده حیوان‌آزار در تالش احضار شد

در پی انتشار ویدئویی از یک خودروی سواری در شهرستان تالش که در آن فرد راننده اقدام به آزار یک سگ کرده بود، مأموران انتظامی با پیگیری‌های فنی، عامل این اقدام ر...

 افزایش کمبود دارو در سال جاری نتیجه مشکلات انتقال ارز بوده است - تسنیم

افزایش کمبود دارو در سال جاری نتیجه مشکلات انتقال ارز بوده است - تسنیم

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: افزایش شدید کمبود دارو در بهار امسال، نتیجه مستقیم زنجیره‌ای از مشکلات ارزی بود.