قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

سایپا؛ صورت‌حساب چند دهه بنگاه‌داری دولتی

سایپا امروز با یک اختلاف رسانه ای یا مشکل یک قطعه ساز توضیح داده نمی شود؛ مسئله، شرکتی است که سال ها زیر فشار قیمت گذاری دستوری، فروش
 سایپا؛ صورت‌حساب چند دهه بنگاه‌داری دولتی

سایپا امروز با یک اختلاف رسانه‌ای یا مشکل یک قطعه‌ساز توضیح داده نمی‌شود؛ مسئله، شرکتی است که سال‌ها زیر فشار قیمت‌گذاری دستوری، فروش فراتر از ظرفیت و انباشت بدهی، از یک بنگاه صنعتی به یک بحران مالی و مدیریتی تبدیل شده است. اظهارات صریح رئیس‌جمهور درباره خصوصی‌سازی و آسیب‌شناسی مدیرعامل سایپا، هر دو به یک نقطه مشترک می‌رسند: نجات سایپا با تزریق دوباره پول و جابه‌جایی متهمان رسانه‌ای ممکن نیست؛ اصلاح قواعد بازی و خروج واقعی دولت از مدیریت بنگاه، آزمون اصلی پیش‌روی این خودروساز است.

 

سخنان اخیر رئیس‌جمهور که در قالب گفت‌وگوی بی‌پرده با مردم از قاب رسانه ملی پخش شد، در واقع نقشه‌راه دولتی بود که در نقطه میانی حیات چهارساله‌اش و میانه جنگی ترکیبی، راه خروج کشور از شرایط فعلی را ترسیم می‌کرد؛

کشوری که در یک‌سال و نیم اخیر هدف دو حمله وسیع و تمام‌عیار قرار گرفت که خیلی زود از اهداف نظامی به سوی اهداف اقتصادی تغییر جهت داد و با بمباران صنایع کلیدی نظیر پتروشیمی، فولادسازی، تولید آلومینیوم، شلیک به خطوط آهن، پل‌ها و محورهای مواصلاتی و لجستیکی همچنین حمله سایبری به بانک‌ها این گذاره را تقویت کرد که جنگ، عملا بازوی نظامی نبرد بزرگتری تحت عنوان «جنگ اقتصادی» بود.

کشوری که از فروردین امسال با مذاکرات فرسایشی، نقض‌های مکرر آتش‌بس و از همه مهمتر محاصره دریایی روبروست که شاهرگ‌ نفتی ایران را می‌فشارد و با اختلال در تردد کشتی‌های تجاری، زنجیره تأمین را با اختلال جدی روبه‌رو کرده است.

کشوری که در خوشبینانه‌ترین وضعیت می‌توان شاهد پایان جنگ با تصمیم و تفاهمی دیپلماتیک و بین‌المللی باشد؛ با این توضیح که پایان جنگ نظامی، به‌معنای پایان تبعات دو جنگ اخیر نیست و لزوما به‌ جنگ نامرئی و پیچیده اقتصادی علیه ایران پایان نخواهد داد.

رئیس‌جمهوری با اشراف کامل به آنچه حمله نظامی به حال و آینده کشور تحمیل کرد به بازتعریف مسائل و تبیین راه‌حل‌هایی پرداخت که به‌دور از ادبیات شعارزده و پوپولیستی، بر عقلانیت و واقع‌بینی مبتنی بود و با صریح‌ترین لحن تبیین شد تا جایی برای اما و اگری باقی نگذارد و کشور را از سریع‌ترین و کم‌خطرترین راه ممکن، به‌سلامت از این بزنگاه عبور دهد.

به اعتقاد تحلیلگران، دفاع مسعود پزشکیان از واگذاری «ایران خودرو» به بخش خصوصی و اعلام انتقال مدیریت سایپا با صدای بلند نیز از این منظر قابل بررسی و درک بود که با اشاره مختصر به پشت‌پرده مخالف‌خوانی‌ها و مقاومت‌ها و به عبارت دقیق‌تر «اولتیماتوم رئیس‌جمهوری» همراه شد.

پزشکیان در این مصاحبه برای نخستین‌بار از شبکه رانتی سخن گفت که از عدم واگذاری صنایع خودروسازی به بخش خصوصی بهره‌های کلان می‌برد. شبکه‌ای که برای حفظ تسلطش بر گنج‌ صنعتی کشور، به فشارهای سیاسی و هیاهوهای رسانه‌ای متوسل شده و حملاتش عمدتا در لفافه قانون و با روکشی از مفاهیم ایدئولوژیکی مطرح می‌شود.

استیضاح وزیر اقتصاد از سوی مجلس شورای اسلامی بعد از واگذاری ایران خودرو و زدن برچسب «فاسد» و «رانت‌خوار» به سرمایه‌گذاران و مدیران بخش خصوصی، تنها دو شاهد مثالی بود که رئیس‌جمهور به آن اشاره کرد تا نشان دهد انگیزه‌های سودجویانه و شبکه‌های رانتی چگونه می‌تواند ابزارهای نظارتی و رسانه‌های رسمی را برای تحقق اهداف خود تحت‌تاثیر قرار دهد و لایه‌هایی از تصمیم‌گیران و بخشی از افکار عمومی را -بی‌آنکه خود بدانند- با خود همراه کند.

رئیس‌جمهور با آگاهی از این ترفند کهنه، تلویحا هشدار داد جریان‌های پوپولیستی و رانتی تلاش خواهند کرد با «نقاشی مار» جلوی واگذاری سایپا نیز مانع‌تراشی کنند. سایپایی که سال گذشته را با سقوط تولید و سونامی بدهی به پایان برد و سال جدید را با صف ده‌ها هزاری خودروی ناقص و مشتریان معترض جلوی این شرکت آغاز کرد. وضعیتی که به گفته مدیرعامل این شرکت در  سه ضلعی «قیمت‌گذاری دستوری»، «بدهی‌های انباشته» و «فروش فراتر از ظرفیت» ریشه دارد.

 

تلاقی روایت رئیس‌جمهور و مدیرعامل سایپا

«علی شیخ‌زاده»، مدیرعامل سایپا در واپسین کنفرانس خبری خود با آسیب‌شناسی و ارائه اطلاعات دقیق از دخل‌وخرج شرکت تحت مسئولیتش، اذعان کرد مدیران پیشین با وجود آگاهی از ناتوانی سایپا در تولید و تحویل خودروها، برای تامین نقدینگی اقدام به پیش‌فروش‌ خودروهایی کرد که ظرفیت و قطعات آن وجود نداشت. سیاستی که زیر فشار سرکوب قیمتی، سایپا را به نقطه‌ای رسانده که امروز حتی با تزریق پول از سوی دولت سرپا نمی‌شود و هیچ گزینه‌ای جز اصلاحات و بازسازی ساختاری از طریق واگذاری به بخش خصوصی پیش‌رویش نیست.  

سوال کلیدی: با وجود هشدار صریح رئیس‌جمهور و اذعان صریح‌تر مدیرعامل سایپا، چرا شماری رسانه‌ها تلاش کردند وضعیت بزرگترین خودروساز دولتی کشور را به اختلاف خیالی با یک شرکت قطعه‌سازی تقلیل دهند؟ 

کارشناسان در پاسخ به این پرسش معتقدند این روایت جعلی، مصداق همان نقاشی ماری است که می‌خواهد با فروکاستن یک بحران به یک موضوع حاشیه‌ای و توطئه‌محور، مانع اصلاحات اساسی ‌شود. روایتی که یا از سوی کانون‌های رانتی تغذیه و هدایت می‌شود و رسانه‌ها را ناخواسته تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و یا در خوشبینانه‌ترین وضعیت از یک خطای شناختی برآمده که گاه حتی خبرگزاری‌های رسمی و منتسب به حاکمیت را نیز به اشتباه می‌اندازد. شاهد مثال آن، منازعه رسانه‌ای خبرگزاری تسنیم با شرکت قطعه‌سازی کروز است که به انتشار زنجیره‌ای گزارش‌های تسنیم و جوابیه‌های کروز منجر شده.

 

راست‌ودروغ روایت‌های رسانه‌ای

ناگفته پیداست نقد و بررسی عملکرد بنگاه‌های اقتصادی نه تنها حق، بلکه ماموریت ذاتی رسانه‌هاست و نمی‌توان هیچ استثنائی برای آن متصور شد. با این تبصره که آنچه یک نظارت موثر و مشروع را از یک تخریب هدفمند متمایز می‌کند، التزام به اصول عام و از قبل تعریف‌شده‌ای است که برای آن نیز نمی‌توان استثنائی متصور شد؛ از جمله:

جامعیت و بی‌طرفی:  نقد یک بنگاه اقتصادی، نیازمند ارائه تصویر کامل از رویکرد و عملکرد آن است؛ یعنی نقش و جایگاهش در زنجیره تولید، اشتغالزایی و ... . گزارشی که با گزینش اطلاعات یا سانسور داده‌های کلیدی روایتی ناقص می‎سازد، با پای خود از دایره نقد خارج می‌شود.

از سوی دیگر تمرکز ویژه روی یک بنگاه اقتصادی و غفلت از صنایع و شرکت‌های مشابه، شائبه مهندسی افکار عمومی با اطلاعات گزیشنی را تقویت می‌کند و دقیقا همین تفاوت، به عنوان مرز میان رسانه‌های حرفه‌ای و باج‌نیوزها شناخته‌ می‌شود.

واقع‌بینی: کمتر کارشناسی در حوزه اقتصاد می‌توان یافت که نقطه افول صنعت خودروسازی کشور را ظهور سیاست‌های پوپولیستی نداند؛ سیاست‌هایی که به اسم خودروی ارزان، قیمت‌گذاری دستوری و بخت‌آزمایی خودرویی را به صنعت و اقتصاد تحمیل کرد و خودروسازان را به سمت پرتگاه زیان سوق داد. اگرچه کار رسانه، پرسش است و نه قضاوت اما امروز هر قضاوتی نیازمند توجه به واقعیت‌های کشور در حوزه اقتصاد، صنعت و روابط بین‌الملل است که با دوران پیش از حملات نظامی دوگانه علیه کشور تفاوت اساسی دارد.

مهمتر از همه درک این نکته از سوی رسانه‌هاست که امروز اقتصاد، به عنوان هسته اصلی امنیت ملی تعریف می‌شود و بر همین اساس ناظران بین‌المللی، ماهیت اصلی جنگ اخیر امریکا علیه کشورمان را ژئواکونومیک می‌دانند. جنگی که هدف آن تضعیف بنیان‌های تولیدی، ایجاد اختلال در زنجیره تأمین و کاهش ظرفیت‌های اقتصادی کشور است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز با اشراف بر همین واقعیت، شعار سال را بر محور «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» انتخاب و ابلاغ کردند.

در این چارچوب، هرگونه قضاوت رسانه‌ای که بدون محاسبه هزینه‌های تخریب یک بنگاه مولد در شرایط جنگ اقتصادی صورت پذیرد، آگاهانه یا ناآگاهانه در تعارض با منافع ملی و الزامات اقتصاد مقاومتی قرار می‌گیرد.

نکته کلیدی آن است که رسانه محل تولید اطلاعات نیست؛ بلکه بستر نشر اطلاعاتی است که از سوی مراجع خبری دریافت می‌کند و امروز، یکی از اصلی‌ترین مراجع اطلاع‌رسانی درباره سایپا مدیریت این مجموعه است که به صراحت ادعاها درباره سهم کروز در وضعیت فعلی تولید و تحویل خودروهای سایپا رد کرده و روی روایت‌هایی صحه گذاشته که سالهاست از سوی کارشناسان مطرح شده و از سوی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی مورد تایید قرار گرفته است. روایتی که تاکید می‌کند قیمتگذاری دستوری، فروش خارج از ظرفیت و بدهی‌های تلنبار شده سایپا را در وضعیت اورژانسی قرار داده است.

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱۲ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

قیمت روز خودروهای سایپا شنبه 31 مرداد 1405 + جدول

به گزارش شهر بورس، قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در بازار آزاد و نمایندگی اعلام شد. در این جدول، شاهین اتوماتیک پلاس با قیمت ۲ میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان گران‌ترین محصول بازار و سایپا ۱۵۱ GX با قیمت ۱ میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان از ارزان‌ترین مدل‌هاست. فهرست عناوین جدول قیمت خودروهای سایپا در بازار و نمایندگی گران‌ترین و ارزان‌ترین خودروهای سایپا در بازار بیشترین اختلاف قیمت بازار و نمایندگی نکات مهم جدول قیمت سایپاجدول قیمت خودروهای سایپا در بازار و نمایندگیخودروقیمت بازار (تومان)قیمت نمایندگی (تومان)سهند S۱,۳۷۰,۰۰۰,۰۰۰۸۳۸,۵۸۸,۰۰۰سهند E اتوماتیک۱,۹۸۵,۰۰۰,۰۰۰به‌زودیاطلس S۱,۳۰۳,۰۰۰,۰۰۰۱,۰۲۱,۷۳۶,۰۰۰اطلس GL۱,۳۷۲,۰۰۰,۰۰۰۱,۱۰۲,۷۵۲,۰۰۰اطلس G۱,۴۸۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۱۳۶,۶۷۱,۰۰۰اطلس اتوماتیک۲,۰۲۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۴۴۲,۱۰۰,۰۰۰ساینا S۱,۲۴۷,۰۰۰,۰۰۰۹۹۲,۹۰۰,۰۰۰ساینا دوگانه‌سوز۱,۳۵۸,۰۰۰,۰۰۰۱,۰۷۲,۱۰۰,۰۰۰ساینا اتوماتیک۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰توقف تولیدکوییک RS۱,۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۰۱۲,۱۰۰,۰۰۰کوییک S۱,۱۸۰,۰۰۰,۰۰۰۹۹۹,۵۱۰,۰۰۰کوییک GX۱,۱۹۵,۰۰۰,۰۰۰۱,۰۳۰,۷۵۹,۰۰۰کوییک GXR (رینگ فولادی)۱,۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰۷۹۷,۸۳۱,۰۰۰کوییک GXR۱,۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰۸۲۵,۹۱۱,۰۰۰شاهین GL۱,۸۵۵,۰۰۰,۰۰۰۱,۴۱۸,۰۲۰,۰۰۰شاهین G (سانروف)۲,۰۴۷,۰۰۰,۰۰۰۱,۴۵۲,۱۶۱,۰۰۰شاهین اتوماتیک G۲,۱۸۳,۰۰۰,۰۰۰۱,۵۶۰,۷۷۶,۰۰۰شاهین اتوماتیک پلاس۲,۶۱۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۸۳۳,۶۵۷,۰۰۰پارس نوآ۲,۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۴۵۹,۰۰۰,۰۰۰سایپا ۱۵۱ GX۱,۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰۹۳۳,۱۰۰,۰۰۰سایپا ۱۵۱ GX (پاششی)۱,۱۴۱,۰۰۰,۰۰۰۹۴۷,۲۰۰,۰۰۰زامیاد اکستند EX۱,۸۰۳,۰۰۰,۰۰۰۱,۷۹۹,۰۰۰,۰۰۰زامیاد اکستند EX (دوگانه‌سوز)۱,۸۸۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۸۹۹,۰۰۰,۰۰۰کارون۲,۶۲۰,۰۰۰,۰۰۰۱,۵۵۰,۷۰۰,۰۰۰چانگان EADO برقیناموجود۱,۵۵۲,۹۰۰,۰۰۰چانگان CS35 (مونتاژ)۴,۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰۳,۳۰۴,۰۰۰,۰۰۰چانگان CS55 (مونتاژ)۵,۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰۳,۷۹۲,۰۰۰,۰۰۰چانگان CS55۵,۶۹۰,۰۰۰,۰۰۰۵,۶۲۱,۰۰۰,۰۰۰روئوه ERX5۴,۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰۲,۱۶۴,۰۰۰,۰۰۰سیتروئن C3-XR۳,۴۴۰,۰۰۰,۰۰۰۳,۲۷۳,۰۰۰,۰۰۰گران‌ترین و ارزان‌ترین خودروهای سایپا در بازار

بر اساس قیمت‌های اعلام‌شده، محصولات مختلف سایپا و مدل‌های وارداتی یا مونتاژی این گروه، اختلاف قابل‌توجهی در بازار آزاد دارند.چانگان CS55 با قیمت ۵ میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان، گران‌ترین خودرو جدول در بازار آزاد است.چانگان CS35 مونتاژ با قیمت ۴ میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان در رتبه بعدی قرار دارد.سایپا ۱۵۱ GX با قیمت ۱ میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان، یکی از ارزان‌ترین خودروهای جدول است.در میان خودروهای سواری داخلی، کوییک S با قیمت ۱ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان و کوییک RS با قیمت ۱ میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان در محدوده پایین‌تر جدول قرار دارند.بیشترین اختلاف قیمت بازار و نمایندگی

اختلاف قیمت بازار و نمایندگی در برخی مدل‌ها قابل‌توجه است. روئوه ERX5 با قیمت بازار ۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان در برابر قیمت نمایندگی ۲ میلیارد و ۱۶۴ میلیون تومان، یکی از بیشترین فاصله‌های قیمتی جدول را دارد.

کارون نیز با قیمت ۲ میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان در بازار، در برابر نرخ نمایندگی یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، اختلاف بیش از یک میلیارد تومانی دارد.نکات مهم جدول قیمت سایپاقیمت‌های بازار آزاد، میانگین قیمت‌های اعلام‌شده برای معاملات خودرو هستند و ممکن است در بازار با توجه به شرایط معامله تغییر کنند.قیمت نمایندگی برای برخی خودروها اعلام نشده یا وضعیت تولید آن‌ها مشخص نیست؛ از جمله سهند E اتوماتیک و ساینا اتوماتیک.چانگان CS55 با قیمت ۵ میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان، بالاترین قیمت بازار را در جدول دارد.در برخی مدل‌ها مانند زامیاد اکستند EX دوگانه‌سوز، قیمت نمایندگی از قیمت بازار بیشتر اعلام شده است.


۳۸ دقیقه قبل / سایت بنکر

خودروهای سایپا در بازار شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ چند شد؟

به گزارش بنکر ، بازار خودرو طی شش ماه گذشته میان دو نیروی اصلی حرکت کرده است. از یک سو رشد نرخ ارز، انتظارات تورمی و ریسک های سیاسی قیمت ها را به سمت بالا سوق داده اند و از سوی دیگر کاهش قدرت خرید و افت تقاضای واقعی مانع از تداوم این روند شده اند.

اکنون بازار در شرایط متفاوتی قرار دارد. قیمت ها پس از رشد قابل توجه ماه های گذشته در بسیاری از مدل ها به سطوحی رسیده اند که توان خرید مصرف کننده اجازه شکل گیری تقاضای گسترده را نمی دهد.

در مقابل، شرایط موجود هنوز به اندازه ای نیست که بتوان از آغاز یک روند نزولی فراگیر سخن گفت. به همین دلیل، معاملات کم رونق شده و بخش قابل توجهی از خریداران و فروشندگان برای تصمیم گیری منتظر روشن شدن چشم انداز بازار هستند. قیمت محصولات سایپا خودرو قیمت بازار (تومان) قیمت نمایندگی (تومان) سهند S ۱,۳۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۳۸,۵۸۸,۰۰۰ سهند E اتوماتیک ۱,۹۸۵,۰۰۰,۰۰۰ به‌زودی اطلس S ۱,۳۰۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۰۲۱,۷۳۶,۰۰۰ اطلس GL ۱,۳۷۲,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۰۲,۷۵۲,۰۰۰ اطلس G ۱,۴۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۳۶,۶۷۱,۰۰۰ اطلس اتوماتیک ۲,۰۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۴۲,۱۰۰,۰۰۰ ساینا S ۱,۲۴۷,۰۰۰,۰۰۰ ۹۹۲,۹۰۰,۰۰۰ ساینا دوگانه‌سوز ۱,۳۵۸,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۰۷۲,۱۰۰,۰۰۰ ساینا اتوماتیک ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰ توقف تولید کوییک RS ۱,۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۰۱۲,۱۰۰,۰۰۰ کوییک S ۱,۱۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۹۹۹,۵۱۰,۰۰۰ کوییک GX ۱,۱۹۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۰۳۰,۷۵۹,۰۰۰ کوییک GXR (رینگ فولادی) ۱,۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۷۹۷,۸۳۱,۰۰۰ کوییک GXR ۱,۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۲۵,۹۱۱,۰۰۰ شاهین GL ۱,۸۵۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۱۸,۰۲۰,۰۰۰ شاهین G (سانروف) ۲,۰۴۷,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۵۲,۱۶۱,۰۰۰ شاهین اتوماتیک G ۲,۱۸۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۶۰,۷۷۶,۰۰۰ شاهین اتوماتیک پلاس ۲,۶۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۸۳۳,۶۵۷,۰۰۰ پارس نوآ ۲,۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۵۹,۰۰۰,۰۰۰ سایپا ۱۵۱ GX ۱,۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۹۳۳,۱۰۰,۰۰۰ سایپا ۱۵۱ GX (پاششی) ۱,۱۴۱,۰۰۰,۰۰۰ ۹۴۷,۲۰۰,۰۰۰ زامیاد اکستند EX ۱,۸۰۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۷۹۹,۰۰۰,۰۰۰ زامیاد اکستند EX (دوگانه‌سوز) ۱,۸۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۸۹۹,۰۰۰,۰۰۰ کارون ۲,۶۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۵۰,۷۰۰,۰۰۰ چانگان EADO برقی ناموجود ۱,۵۵۲,۹۰۰,۰۰۰ چانگان CS35 (مونتاژ) ۴,۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۳۰۴,۰۰۰,۰۰۰ چانگان CS55 (مونتاژ) ۵,۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۷۹۲,۰۰۰,۰۰۰ چانگان CS55 ۵,۶۹۰,۰۰۰,۰۰۰ ۵,۶۲۱,۰۰۰,۰۰۰ روئوه ERX5 ۴,۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲,۱۶۴,۰۰۰,۰۰۰ سیتروئن C3-XR ۳,۴۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۲۷۳,۰۰۰,۰۰۰


۳۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

به گزارش تجارت نیوز، این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روز‌رسانی می‌شود. قیمت خودروهای سایپا خودرو قیمت بازار (تومان) قیمت نمایندگی (تومان) سهند S 1,370,000,000 838,588,000 سهند E اتوماتیک 1,985,000,000 به زودی اطلس S 1,303,000,000 1,021,736,000 اطلس GL 1,372,000,000 1,102,752,000 اطلس G 1,480,000,000 1,136,671,000 اطلس اتوماتیک 2,020,000,000 1,442,100,000 ساینا S 1,247,000,000 992,900,000 ساینا دوگانه سوز 1,358,000,000 1,072,100,000 ساینا اتوماتیک 1,700,000,000 توقف تولید کوییک RS 1,190,000,000 1,012,100,000 کوییک S 1,180,000,000 999,510,000 کوییک GX 1,195,000,000 1,030,759,000 کوییک GXR (رینگ فولادی) 1,210,000,000 797,831,000 کوییک GXR 1,270,000,000 825,911,000 شاهین GL 1,855,000,000 1,418,020,000 شاهین G (سانروف) 2,047,000,000 1,452,161,000 شاهین اتوماتیک G 2,183,000,000 1,560,776,000 شاهین اتوماتیک پلاس 2,610,000,000 1,833,657,000 پارس نوآ 2,110,000,000 1,459,000,000 سایپا 151 GX 1,130,000,000 933,100,000 سایپا 151 GX (پاششی) 1,141,000,000 947,200,000 زامیاد اکستند EX 1,803,000,000 1,799,000,000 زامیاد اکستند EX (دوگانه‌سوز) 1,880,000,000 1,899,000,000 کارون 2,620,000,000 1,550,700,000 چانگان EADO برقی ناموجود 1,552,900,000 چانگان CS35 (مونتاژ) 4,190,000,000 3,304,000,000 چانگان CS55 (مونتاژ) 5,270,000,000 3,792,000,000 چانگان CS55 5,690,000,000 5,621,000,000 روئوه ERX5 4,850,000,000 2,164,000,000 سیتروئن C3-XR 3,440,000,000 3,273,000,000

منبع: اقتصاد24




 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 خشکسالی‌های خطرناک و دگردیسی در نحوه تجارت اروپا | مشاغل با اثرات خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خشکسالی‌های خطرناک و دگردیسی در نحوه تجارت اروپا | مشاغل با اثرات خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند

اقتصادنیوز:تداوم افزایش شدید هوا در اروپا ممکن است موجب دگردیسی عمده در اقتصادو تجارت این قاره شود.

 قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / تیرآهن مرداد را با عقب‌نشینی قیمت تمام می‌کند + جدول
۳۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / تیرآهن مرداد را با عقب‌نشینی قیمت تمام می‌کند + جدول

قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. تیرآهن در مرداد برخلاف میلگرد مسیر نزولی داشت و رفتار بازار نشان داد که فشار هزینه‌ای بدون پشتوانه تقاضا برای حفظ روند صعودی این محصول کافی نیست.

 شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس
۱۵ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس

همزمان با جهش قابل توجه قیمت ریپل (XRP)، یک معامله‌گر بازار اختیار معامله، موقعیتی به ارزش ۲.۳۲ میلیون دلار روی افزایش شدید نوسانات این ارز دیجیتال باز کرده است؛ معامله‌ای که نشان می‌دهد برخی فعالان بازار انتظار دارند XRP در روزهای آینده حرکت قیمتی بزرگی را تجربه کند.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 رینگ فولادی یا آلومینیومی؛ کدام بهتر است؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

رینگ فولادی یا آلومینیومی؛ کدام بهتر است؟

رینگ فولادی بهتر است یا آلومینیومی؟ در این مطلب تفاوت رینگ‌های فولادی و آلیاژی را از نظر وزن، دوام، قیمت، عملکرد، ظاهر و کاربرد بررسی کرده‌ایم.