به گزارش گروه رسانهای شرق،
امروز نهم شهریور ۱۴۰۵ بازار خودرو های پر تیراژ پس از حملات آمریکا علیه ایران، روند صعودی به خود گرفت و بیشتر محصولات سایپا و ایران خودرو نسبت به اول هفته با افزایش قیمت چشمگیری همراه شدند و در این بین خودروی کوییک دنده ای با افزایش ۱۵ میلیون تومانی به رقم یک میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان به فروش می رسد و خودروی تارا دنده ای با افزایش ۴۵ میلیون تومانی به رقم دو میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان در بازار امروز دیده می شود.
در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک به رقم دو میلیارد و ۹۶ میلیون تومان معامله می شود و با افزایش ۳۰ میلیون تومانی همراه شد.
خودروی پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای دنده اتومات در بازار امروز خودرو های پر تیراژ به رقم دو میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان عرضه می شود و نزدیک به ۱۵۰ میلیون تومان رشد قیمت داشته است.
خودروی تارا دنده ای در معاملات امروز بازار تهران به نرخ دو میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان به فروش می رسد و حدود ۴۵ میلیون تومان رشد قیمت داشته است.
خودروی دنا پلاس اتوماتیک در معاملات امروز به رقم سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود و با افزایش ۶۰ میلیون تومانی مواجه شد.
خودروی تارا اتومات در معاملات امروز بازار تهران به قیمت دو میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان معامله می شود و تغییر قیمتی نداشته است.
در گروه خودروسازی سایپا؛ خودروی کوییک دنده ای در معاملات امروز بازار تهران به رقم یک میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان به فروش می رسد و حدود ۱۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.
خودروی ساینا S در بازار امروز محصولات سایپا به رقم یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسید و حدود ۲۵ میلیون تومان رشد قیمت داشته است.
خودروی شاهین GL در معاملات امروز بازار تهران به قیمت دو میلیارد و ۷۶ میلیون تومان به فروش می رسد و حدود ۵۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید. …












