قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسیه از آغاز ۲۰۲۶ انجام شد

مقامات محلی روسیه و رسانه‌های این کشور جزئیاتی از حمله پهپادی گسترده اوکراین به منطقه مسکو ارائه دادند که بزرگ‌ترین حمله پهپادی به این کشور توصیف شده است.
 بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسیه از آغاز ۲۰۲۶ انجام شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

روسیه اعلام کرد که در شبانه‌روز گذشته بیش از ۸۰۰ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرده است که به نظر می‌رسد یکی از بزرگ‌ترین حملات هوایی اوکراین به خاک روسیه باشد. مقامات گزارش داده‌اند که دست‌کم ۶ نفر کشته شده‌اند.

شبکه سی‌ان‌ان با انتشار این مطلب گزارش داد: اوکراین اخیرا حملات گسترده‌ای با پهپاد به اهدافی در عمق خاک روسیه، از جمله انبارها، تاسیسات صنعتی و پالایشگاه‌ها انجام داده است.

خبرگزاری دولتی تاس روسیه این تهاجم را بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین از ابتدای سال جاری توصیف کرده که بسیاری از پهپادها منطقه مسکو، محل سکونت بسیاری از نخبگان روسیه را هدف قرار داده بودند.

به گفته آندری وروبیِف، فرماندار منطقه مسکو، نیروهای دفاع هوایی و یگان‌های جنگ الکترونیک ۱۸۷ پهپاد را بر فراز این منطقه سرنگون و خنثی کرده‌اند.

ویدیویی که موقعیت‌آن مشخص شده، آتش‌سوزی عظیمی را در انبار شرکت وایلدبریز در منطقه مسکو نشان می‌دهد. وروبیِف گفت که کسی آسیبی ندیده است.

طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، پهپادها بر فراز ۱۷ منطقه -عمدتا در جنوب و غرب روسیه- رهگیری شدند. به گفته فرماندار منطقه روستوف در جنوب روسیه، پنج نفر در این منطقه کشته شدند.

در همین حال، روسیه به حملات ترکیبی موشکی و پهپادی به کی‌یف-پایتخت اوکراین-ادامه می‌دهد. به گفته ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در حملات بامداد یکشنبه شش نفر زخمی شدند.

به گفته نیروی هوایی اوکراین، این کشور هیچ‌یک از موشک‌های بالستیک شلیک‌شده در شبانه‌روز گذشته را سرنگون نکرده است که نشان‌دهنده کمبود شدید موشک‌های رهگیر سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت در اوکراین است که تنها با آن‌ها می‌توان موشک‌هایی باتلستیک روسیه را سرنگون کرد.

به گفته زلنسکی، روسیه در هفته گذشته بیش از هزار و ۵۵۰ پهپاد تهاجمی، نزدیک به هزار و ۵۶۰ بمب هدایت‌شونده هوایی و ۶۲ موشک به سمت اوکراین شلیک کرده است. منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.





 در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند

رویترز نوشت: دونالد ترامپ تهدید اقتصادی خود علیه ایران را گسترش داده و آن را شامل هر کشور یا نهادی کرده است که به تهران آنچه را او «شریان حیاتی» توصیف کرده، ارائه دهد. او تهدید کرده است کشورها و نهادهایی که به ایران در صادرات نفت یا باز نگه داشتن کانال‌های مالی و تجاری کمک کنند، با «پیامدهای اقتصادی عظیم» مواجه خواهند شد.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد

در دومین رأی‌گیری غیررسمی شورای امنیت درباره جانشینی آنتونیو گوترش، نامزد اهل گویان بیشترین حمایت را به دست آورد و رقابت میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل وارد مرحله تازه‌ای شد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.