قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

رالی بورس ادامه دارد/ بازار سرمایه به سمت مرز جدید خیز برداشت - مردم سالاری آنلاین

معاملات بورس تهران در روز دوشنبه ۱۹ مرداد با غلبه تقاضا بر عرضه آغاز شد؛ شاخص کل با رشد بیش از ۵۷ هزار واحدی همراه شد و شاخص هم‌وزن نیز در محدوده مثبت قرار گرفت تا نشانه‌های تداوم موج صعودی بازار سرمایه تقویت شود.
 رالی بورس ادامه دارد/ بازار سرمایه به سمت مرز جدید خیز برداشت - مردم سالاری آنلاین

رالی بورس ادامه دارد/ بازار سرمایه به سمت مرز جدید خیز برداشت بازار سهام در میانه معاملات روز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ بار دیگر در مدار صعود قرار گرفت و شاخص‌های اصلی بورس تهران و فرابورس معاملات را با رنگ سبز دنبال کردند.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، آخرین داده‌های معاملاتی ثبت‌شده در ساعت ۱۰ صبح، از برتری تقاضا و تداوم فضای مثبت در بازار حکایت دارد؛ روندی که پس از رشدهای اخیر شاخص کل، بار دیگر توجه معامله‌گران را به سمت بازار سرمایه جلب کرده است.

بر اساس داده‌های بازار نقدی بورس، شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز دوشنبه ۱۹ مرداد، با رشد ۵۷ هزار و ۴۶۳ واحدی به محدوده ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد رسید و روند صعودی بازار ادامه یافت.

شاخص هم‌وزن نیز با افزایش ۶ هزار و ۷۲۷ واحدی در مسیر مثبت حرکت کرد.

هم‌جهتی این دو نماگر از منظر بازار اهمیت دارد؛ چراکه رشد هم‌زمان شاخص کل و هم‌وزن نشان می‌دهد جریان صعودی تنها محدود به چند نماد بزرگ و شاخص‌ساز نیست و دامنه مشارکت سهام مختلف در روند مثبت بازار نیز قابل توجه است.

ارزش بازار بورس تهران در این مقطع به حدود ۱۶۰.۶ هزار تریلیون ریال رسیده است. همچنین ارزش معاملات ثبت‌شده تا ساعت ۱۰ صبح حدود ۱۴۶ هزار میلیارد ریال بوده و حجم معاملات نیز از ۳۸.۲ میلیارد سهم و اوراق عبور کرده است. البته این ارقام هنوز نهایی نیستند و با ادامه معاملات می‌توانند تغییر محسوسی داشته باشند.

در فرابورس نیز وضعیت کلی بازار مثبت گزارش شده است. شاخص کل فرابورس در محدوده ۲۷۷ واحد قرار دارد و ارزش بازار اول و دوم این بازار حدود ۲۳.۹ هزار تریلیون ریال ثبت شده است. ارزش معاملات فرابورس نیز تا این ساعت حدود ۲.۲ هزار میلیارد ریال و حجم معاملات نزدیک به ۱۱.۳ میلیارد سهم و اوراق بوده است.

آنچه در معاملات امروز اهمیت بیشتری دارد، صرفاً رشد شاخص کل نیست؛ بلکه کیفیت این رشد و توان بازار …





 مزایای خرید فرش 12 متری از محتشم؛ قیمت عالی و ارسال رایگان
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

مزایای خرید فرش 12 متری از محتشم؛ قیمت عالی و ارسال رایگان

فرش 12 متری یکی از گزینه‌های اصلی برای پوشش کف سالن‌های متوسط و بزرگ است و انتخاب آن باید بر اساس عواملی مانند کیفیت بافت، هماهنگی طرح و رنگ، قیمت نهایی و شیوه تحویل انجام شود.

 حقوق کارگران فقط ۱۰ روز کفاف می‌دهد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

حقوق کارگران فقط ۱۰ روز کفاف می‌دهد

در آستانه برگزاری جلسه شورای عالی کار، رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان البرز، از جای خالی موضوع ترمیم مزد در دستور کار این جلسه انتقاد کرد و گفت: حقوق کارگران در شرایط فعلی تنها ۱۰ تا ۱۵ روز از هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد.

 از رشد 93 هزار واحدی شاخص کل تا آستانه منفی شدن بازار/ خروج نزدیک به یک همت پول حقیقی از بورس - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

از رشد 93 هزار واحدی شاخص کل تا آستانه منفی شدن بازار/ خروج نزدیک به یک همت پول حقیقی از بورس - سرمایه و بورس

شاخص کل بورس در پایان معاملات با افزایش 8 هزار و 292 واحدی معادل 0.14 درصد، در ارتفاع 6 میلیون و 69 هزار و 888 واحد قرار گرفت. این رقم در حالی ثبت شد که شاخص کل در نیمه نخست معاملات تا ارتفاع 6 میلیون و 154 هزار واحد پیش رفته بود.

 خبر مهم وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره محاصره اقتصادی+ فیلم
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره محاصره اقتصادی+ فیلم

اقتصادنیوز: وزیر نفت به سوالی در رابطه با محاصره اقتصادی پاسخ داد.

 قیمت دلار، یورو و درهم امروز ۱ شهریور
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قیمت دلار، یورو و درهم امروز ۱ شهریور

قیمت دلار امروز با افزایش نسبت به روز گذشته به، ۱۹۶,۰۰۰ (یکصد و نود و شش هزار) تومان رسید.

 صعود بورس ملایم شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

صعود بورس ملایم شد

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.  



پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟
سایت جهان صنعت نیوز

پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟

دولت ترامپ در حال آماده‌سازی مرحله تازه‌ای از فشار اقتصادی علیه ایران است؛ مرحله‌ای که موفقیت آن تا حد زیادی به همکاری امارات متحده عربی و به‌ویژه دبی وابسته خواهد بود. دبی طی سال‌ها یکی از مهم‌ترین مراکز دسترسی ایران به ارز خارجی، انتقال درآمدهای نفتی و فعالیت شبکه‌های مالی غیرشفاف بوده است. اکنون، در شرایطی که واشنگتن از سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ سخن می‌گوید و امارات نیز توقف مبادلات تجاری و مالی با ایران را اعلام کرده، فشار بر شبکه‌های مالی مستقر در دبی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین ابزارهای آمریکا …
همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟
سایت جهان صنعت نیوز

همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

تصمیم بانک مرکزی برای تغییر ندادن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بخشی از شبکه بانکی با ناترازی مواجه است، سیگنال مثبتی به برخی بازارها از جمله بازار سرمایه بود اما تداوم این سیاست پرسش‌هایی را درباره مسیر آتی تورم، رفتار سپرده‌گذاران و مقصد منابع پولی در اقتصاد مطرح می‌کند.
«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]