قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

رقابت برای دور زدن تنگه هرمز؛ ۷ خط لوله در راه است - مردم سالاری آنلاین

دولت‌های منطقه اکنون تنگه هرمز را یک گلوگاه پرریسک می‌دانند و میلیاردها دلار برای ایجاد مسیرهای جایگزین سرمایه‌گذاری کرده‌اند. این پروژه‌ها تا پایان سال ۲۰۲۸ امکان انتقال نزدیک به ۶۰ درصد صادرات نفت خلیج فارس بدون عبور از تنگه هرمز را فراهم می‌کند.
 رقابت برای دور زدن تنگه هرمز؛ ۷ خط لوله در راه است - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

رقابت برای دور زدن تنگه هرمز؛ ۷ خط لوله در راه است کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پس از افزایش تنش‌های منطقه‌ای، اجرای دست‌کم هفت پروژه بزرگ خط لوله نفت را برای کاهش وابستگی به تنگه هرمز سرعت بخشیده‌اند؛ طرح‌هایی که در صورت تکمیل، مسیر صادرات نفت را به دریای سرخ، دریای عمان و دریای مدیترانه منتقل خواهد کرد.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از بیزنس اینسایدر

، پیش از بحران اخیر تنگه هرمز، روزانه حدود ۱۵ میلیون بشکه نفت از این تنگه عبور می‌کرد، اما دولت‌های منطقه اکنون این آبراه را یک

گلوگاه پرریسک

می‌دانند و میلیاردها دلار برای ایجاد مسیرهای جایگزین سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

مسیرهای جایگزین

مهم‌ترین پروژه‌های جایگزین برای انتقال نفت و گاز با دور زدن تنگه هرمز عبارت‌اند از:

1- توسعه خط لوله شرق–غرب عربستان به بندر ینبع در دریای سرخ؛

2- ساخت خط لوله جدید امارات به بندر فجیره که ظرفیت صادرات این کشور را تا سال ۲۰۲۷ به حدود دو برابر افزایش می‌دهد؛ …




 اخبار جدید

 چالش در تامین
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش در تامین

ایران به واسطه موقعیت جغرافیایی خود و دسترسی به خلیج‌فارس، دریای عمان و آب‌های آزاد، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های لجستیک خود را در جنوب کشور شکل داده است؛ ظرفیتی که سال‌ها بخش مهمی از جریان تامین کالا، مواد اولیه، نهاده‌های تولید و محموله‌های حجیم را بر دوش داشته است. بنادر جنوبی و شبکه دریایی کشور، به‌ویژه امکان ورود کشتی‌های بزرگ، فقط یک مسیر برای جابه‌جایی کالا نبوده‌اند؛ این شبکه بخشی از زیرساختی بوده که تداوم تولید، تامین بازار و تجارت خارجی کشور به آن وابسته است.

 تقابل سناریوهای صعود و اصلاح در بازار ارز و طلا
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

تقابل سناریوهای صعود و اصلاح در بازار ارز و طلا

بازار ارز و طلا در آستانه معاملات روز شنبه با سیگنال‌های متناقضی روبه‌روست؛ در حالی که تشدید تنش‌های منطقه‌ای فشار صعودی بر قیمت‌ها ایجاد کرده، احتمال افزایش عرضه از سوی بازارساز و انتشار اخبار مثبت می‌تواند مسیر قیمت‌ها را به سمت اصلاح تغییر دهد.

 امنیت کارگر خط قرمز جامعه است، نه هزینه تولید! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

امنیت کارگر خط قرمز جامعه است، نه هزینه تولید! - تسنیم

فتاحی فعال کارگری گفت: سلامت کارگر خط قرمز است؛ تسهیل کسب‌وکار نباید به بهای به خطر افتادن امنیت کارگران باشد.

 ظرفیت تولید برق خورشیدی تا پایان سال از ۱۰ هزار مگاوات عبور می‌کند + ویدئو
۲۹ دقیقه قبل / سایت سنا

ظرفیت تولید برق خورشیدی تا پایان سال از ۱۰ هزار مگاوات عبور می‌کند + ویدئو

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به هدف‌گذاری برنامه هفتم توسعه برای افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۱۲ هزار مگاوات، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۵ ظرفیت تولید برق خورشیدی در کشور از ۱۰ هزار مگاوات عبور کند.

 مرتضوی: نسخه مدیریت اقتصاد در جنگ را به دولت پزشکیان ارائه کرده‌ایم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مرتضوی: نسخه مدیریت اقتصاد در جنگ را به دولت پزشکیان ارائه کرده‌ایم - تسنیم

وزیر پیشین کار تاکید کرد، مدیریت اقتصاد جنگی نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مغفول کشور است.

 قیمت خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / افزایش قیمت خودرو رکورد زد + جدول
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / افزایش قیمت خودرو رکورد زد + جدول

قیمت خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026