قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ماجرای نامه کارشناسان به دفتر رهبر شهید - مردم سالاری آنلاین

وزیر اسبق امور خارجه گفت: چند سال پیش، بخش بین‌الملل دفتر شهید از کارشناسان عرصه بین‌الملل دعوت کرده بود. یک‌سری از دوستان نامه‌ای به دفتر رهبری داده بودند مبنی بر اینکه نظم جدید اجتناب‌ناپذیر است و اگر ایران نقش‌آفرین نباشد، برای ایران جایگاه مشخصی در نظم جدید تعیین می‌کنند.
 ماجرای نامه کارشناسان به دفتر رهبر شهید - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، منوچهر متکی نماینده تهران عصر امروز - ۲۶ مرداد - در همایش «نقش ایران در بازسازی نظم منطقه؛ با تمرکز بر تحولات تنگه هرمز»، اظهار کرد: جنگ شروع شد چون پژوهشگاه‌ها می‌گفتند هزینه براندازی جمهوری اسلامی کمتر از تغییر رفتار جمهوری اسلامی است. صهیونیست‌ها تا جایی که توانستند آمریکا را به این جمع‌بندی رسانده بودند رفتار جمهوری اسلامی ایران تغییرپذیر نیست؛ برای اینکه اهمیت جایگاه جمهوری اسلامی را در جنگ بدانیم، همین بس که الان می‌گویند هزینه ماندن آمریکا در جنگ بسیار بیشتر از رها کردن جنگ است.

وزیر اسبق امور خارجه یادآور شد: چند سال پیش، بخش بین‌الملل دفتر شهید از کارشناسان عرصه بین‌الملل دعوت کرده بود. یک‌سری از دوستان نامه‌ای به دفتر رهبری داده بودند مبنی بر اینکه نظم جدید اجتناب‌ناپذیر است و اگر ایران نقش‌آفرین نباشد، برای ایران جایگاه مشخصی در نظم جدید تعیین می‌کنند.

متکی در ادامه گفت: ورود پیش‌دستانه مرکز پژوهش‌ها به بحث سازوکار و آرایش منطقه‌ای و نظم منطقه‌ای جدید، هوشمندانه و خوب است اما این بحث به مقدمات اولیه‌ای نیاز دارد و آن، نتیجه جنگ است. نتیجه جنگ مشخص می‌کند که آرایش منطقه‌ای چگونه خواهد بود.

وی یادآور شد: دو بار مذاکره کردیم و برای هر دو مذاکره، طراحی فریبکارانه‌ای انجام شده بود و هدف مذاکره نبود؛ هر دو مذاکره نیز در نهایت به جنگ منجر شد. در مذاکره سوم، چارچوب و ارزیابی ارائه شد. اینکه پیشنهاد ۱۴ بندی ایران در برابر پیشنهاد ۱۵ بندی ترامپ مورد پذیرش قرار گرفت، یعنی این تفاهم‌نامه به نفع ایران بود.

نماینده مجلس با طرح این پرسش که چرا ترامپ طرح ۱۵ بندی خود را رها کرد و طرح ۱۴ بندی را پذیرفت، گفت: اولین دلیل این که طرح برای اجرا شدن نبود و دوم اینکه این طرح، فریبکارانه بود. ترامپ تفاهم‌نامه را پذیرفت چون بنای اجرای آن را نداشت و نمی‌خواست آن را اجرا کند. ترامپ در شرایطی قرار داشت که مشکلش نه سلاح است که این روزها در تلویزیون می‌گویند و نه نفرات. مشکل هم خسته شدن نیروها در ناو آبراهام لینکلن نیست که برجسته می‌کنند مشکل آمریکا پول هم نیست.




 ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران/ مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسید؟

ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران/ مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسید؟

ترامپ با تکرار ادعاهای خود درباره ایران و تنگه هرمز، از فعال بودن محاصره دریایی ایران و بی‌فایده بودن مذاکره با تهران سخن گفت.

 اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟

ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟

ترامپ از «Economic D-Day» علیه ایران رونمایی کرد؛ همان ترامپی که 9 اسفند قرار بود با D-Day نظامی کار را تمام کند! آن‌روز قدرت پاسخگویی ایران را اشتباه برآورد کرد و شکست خورد؛ امروز همان خطا را با تحریم و جنگ اقتصادی تکرار می‌کند. این‌بار اما D-Day، برای چه کسی خواهد بود؟

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.

 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 حمله سایت جبهه پایداری به قالیباف: به آمریکا پالس مذاکراتی می‌دهد

حمله سایت جبهه پایداری به قالیباف: به آمریکا پالس مذاکراتی می‌دهد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، نطق خود در جلسه مجازی مجلس را با تشریح شروط خود برای بازگشایی تنگه هرمز آغاز کرد. او تاکید کرد که تنگه هرمز تا زمان...

 افتخار به تفاهم‌نامه وحدت‌شکنی است

افتخار به تفاهم‌نامه وحدت‌شکنی است