قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

سیل بزرگ نپال (+عکس): 165 کشته و 1500 مفقودی / تخریب 19 پل و 40 کیلومتر جاده - مردم سالاری آنلاین

حدود 500 گردشگر خارجی مفقودی در میان قربانیان سیل نپال هستند.
 سیل بزرگ نپال (+عکس): 165 کشته و 1500 مفقودی / تخریب 19 پل و 40 کیلومتر جاده - مردم سالاری آنلاین

سیل بزرگ نپال (+عکس): 165 کشته و 1500 مفقودی / تخریب 19 پل و 40 کیلومتر جاده سیل نپال 165 کشته و حدود 1500 مفقودی به جا گذاشت.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از عصرایران، سیل ناگهانی و ویرانگر در مناطق مرزی نپال و تبت چین، پس از فروپاشی بخشی از یک یخچال طبیعی در هیمالیا روی داد. نزدیک به 1500 نفر در دو سوی مرز مفقود شده‌اند.

خبرگزاری رویترز گزارش داد 826 نفر در نپال مفقود هستند و در سوی دیگر مرز، 558 نفر در شهرستان گیریونگ در تبت چین مفقود گزارش شده‌اند. بیش از 700 تبعه خارجی در میان مفقودان دو سوی مرز قرار دارند.

  فروپاشی یخچال عامل اصلی فاجعه

این حادثه صبح چهارشنبه دیروز آغاز شد؛ زمانی که حجم عظیمی از یخ و سنگ در ارتفاعات هیمالیا فرو ریخت و وارد رودخانه لِنده خولا در نزدیکی مرز نپال و تبت چین شد.این توده عظیم پس از ورود به رودخانه، حجم زیادی آب، گل، سنگ و آوار را به سمت پایین‌دست روانه کرد و باعث شکل‌گیری سیلابی بسیار شدید شد.

بخش قابل توجهی از قسمت پایین یک یخچال در ارتفاع حدود 5200 متری از سطح دریا جدا شده و پس از سقوط حدود 1200 متر، سنگ و رسوبات زیادی را با خود به دره منتقل کرده است. این توده در ادامه مسیر رودخانه را برای مدتی مسدود کرد و پس از شکستن این سد طبیعی، موج عظیمی از آب و آوار به سمت پایین‌دست حرکت کرد.

  روستاها، جاده‌ها و پل‌ها زیر آب و گل

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از الجزیره، یکی از شدیدترین مناطق آسیب‌دیده، منطقه راسووا در شمال نپال و در نزدیکی مرز چین است.

سیلاب پس از ورود به رودخانه لِنده خولا به رودخانه بوتِه کوشی و سپس رودخانه تریشولی منتقل شد و مسیر خود را به سمت جنوب ادامه داد.سطح آب رودخانه تریشولی در مدت حدود 30 دقیقه تا 9 متر افزایش یافته است. دست‌کم 19 پل و حدود 40 کیلومتر از جاده‌ها نیز در اثر سیلاب تخریب شده‌اند.

سیلاب و گل‌ولای بخش‌هایی از زیرساخت‌های مناطق مرزی را تخریب کرده و عملیات امداد و نجات به دلیل آسیب دیدن مسیرهای ارتباطی با مشکلات جدی روبه‌رو شده است.

  165 کشته و 826 مفقود در نپال …



 اضافه شدن ۵۰ آمبولانس جدید به اورژانس سیستان و بلوچستان
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اضافه شدن ۵۰ آمبولانس جدید به اورژانس سیستان و بلوچستان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به کمبود تخت‌های بیمارستانی و ضرورت تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ دستگاه آمبولانس جدید با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد و با مشارکت ۵۰ درصدی دولت و استان به ناوگان اورژانس این استان اضافه می‌شود.

 عراقچی همان هدف نیروهای مسلح را دنبال می کند
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عراقچی همان هدف نیروهای مسلح را دنبال می کند

در میانه جنگ، آنجا که میدان صرفاً با قدرت آتش و توان نظامی تعریف نمی‌شود، دیپلماسی نیز به بخشی از سازوکار صیانت از منافع ملی و مدیریت میدان تبدیل می‌شود که گاه برای صلح، گاه برای ادامه جنگ، گاه برای تسهیل شرایط آن و در نهایت برای پایان‌دادن به جنگ به کار گرفته می‌شود.

 ماجرای جنگ آمریکا با ایران
۳ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

ماجرای جنگ آمریکا با ایران

ترامپ به مشورت‌ها گوش نکرد

 صادق نوروزی: مخالفان دستیابی به صلح پایدار منافع ملی ایران را هدف قرار داده‌اند
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

صادق نوروزی: مخالفان دستیابی به صلح پایدار منافع ملی ایران را هدف قرار داده‌اند

دبیرکل حزب توسعه ملی گفت: متأسفانه مخالفان دستیابی به صلح پایدار و تداوم مبارزه در ساحت دیپلماسی، دانسته یا ندانسته، در حال همنوایی با همان جریانی هستند که منافع ملی ایران را هدف قرار داده است. این همنوایی ناخواسته در عمل، خواسته دشمنان این مرز و بوم را برای ناامن‌سازی و تضعیف قدرت ملی محقق می‌کند.

 مرز قانون و عدالت
۳ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

مرز قانون و عدالت

فلسفه قانون، تأمین عدالت است و نباید قوانین پر از ایراد، ابهام و اشکال را اجرا کرد به‌قلم؛ عمادالدین باقی؛ جامعه‌شناس و پژوهشگر حقوق بشر

 معاون پزشکیان: ترامپ آخرین تیر را رها کرد/ ایرانی صلح‌طلب است
۳۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

معاون پزشکیان: ترامپ آخرین تیر را رها کرد/ ایرانی صلح‌طلب است

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری با اشاره به تعهدات آمریکا در هفت بخش تفاهم‌نامه، تصریح کرد: جای تاسف نیست گاهی در فضای مجازی یا در میدان خیابان افراد انگشت‌شمار یا ه...



آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟
سایت نورنیوز

آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟

سوالی که در پی اظهارات جدید وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد افزایش فشار اقتصادی بر ایران مطرح است، این است که آیا هدف دولت ترامپ در این مرحله تنها شروع دور جدیدی از تبلیغات و فشار روانی و در کنار آن افزایش فشار سیاسی و دیپلماتیک بر کشورها برای فاصله گرفتن از ایران است، یا ترتیبات اعلام شده شامل تدابیر و پیامدهای عملی و اجرایی مشخصی نیز هست؟
وقتی تهران تروریسم اقتصادی را به چالش می‌کشد!
سایت تابناک

وقتی تهران تروریسم اقتصادی را به چالش می‌کشد!

عراقچی در این نامه مواضع ایران درباره «عملیات تروریسم اقتصادی» آمریکا علیه ایران را تبیین و بر مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و همه دولت‌ها برای محکوم‌ ک...
تغییر نگهبان
سایت روزنامه سازندگی

تغییر نگهبان

خداداد غریب‌پور ، جایگزین مهدی غضنفری در صندوق توسعه ملی شد. مأموریت او چیست و چه کاری باید انجام دهد؟
تحریف آشکار
سایت روزنامه سازندگی

تحریف آشکار

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران: منظور آقای خاتمی از تفاهم نه تسلیم است و نه کوتاه آمدن
ترافیک دیپلماتیک
سایت روزنامه سازندگی

ترافیک دیپلماتیک

وزیر امور خارجه قطر در تهران
ماجرای جنگ آمریکا با ایران
سایت روزنامه سازندگی

ماجرای جنگ آمریکا با ایران

ترامپ به مشورت‌ها گوش نکرد