قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

عضو شورای عالی کار: وضعیت معیشتی کارگران بغرنج تر شده است - مردم سالاری آنلاین

علی خدایی، عضو تیم کارگری شورای عالی کار، با تأکید بر اینکه هنوز اتفاق نگران‌کننده‌ای درباره ترمیم مزد رخ نداده، می‌گوید وضعیت فعلی اقتصاد، کارگر را میان دو لبه قیچیِ دستمزد ناکافی و ناامنی شغلی گرفتار کرده است.
 عضو شورای عالی کار: وضعیت معیشتی کارگران بغرنج تر شده است - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ در حالی که فشار تورمی و کاهش قدرت خرید، وضعیت معیشتی کارگران را بیش از گذشته تحت تأثیر قرار داده است، موضوع ترمیم مزد کارگران برای نیمه دوم سال همچنان در انتظار بررسی در شورای عالی کار است. علی خدایی، عضو تیم کارگری شورای عالی کار، می‌گوید هنوز درخواست رسمی برای تشکیل جلسه با موضوع ترمیم مزد ارائه نشده و مصوبه مزدی نیز همچنان به قوت خود باقی است.

علی خدایی، عضو کارگری شورای عالی کار درباره وضعیت معیشتی کارگران به خبرآنلاین گفت: وضعیت معیشتی چنان بد است برای کارگران که دیگر نیازی به توضیح ما نمانده است.

او در عین حال تأکید کرد که صرف افزایش دستمزد نمی‌تواند تمام مشکلات موجود را حل کند و باید آثار تصمیم مزدی بر بازار کار و بنگاه‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

خدایی گفت: باید ببینیم تصمیم ما چقدر مؤثر است. ما از ابتدای سال با تعدیل نیروی کار مواجه شدیم. تعدیل نیروی کار به دلیل افزایش ۶۰ درصدی مزد نبود و تحت تاثیر جنگ رخ داد و ما نباید تصمیمی بگیریم که شدت تعدیل را افزایش دهد.

او با اشاره به وضعیت برخی کارگاه‌ها افزود: الان خیلی‌ها کارفرمایان ارقامی کمتر از حداقل دستمزد می‌پردازند و کارگران هم چیزی نمی‌گویند چون شغل کم است. ما باید با این بحران‌ها هم مقابله کنیم.

عضو تیم کارگری شورای عالی کار ادامه داد: خود من هم هر روز وضعیت کارگران را رصد می‌کنم. مطالبه گری ما از دولت ادامه خواهد یافت، ولی در این شرایط که کارگاه‌های تولیدی با جنگ، رکود، تورم، بی‌برقی و... روبه‌رو هستند، نمی‌توانیم انتظار تحقق همه خواسته‌های خود را داشته باشیم یا فکر کنیم که شکاف‌هایی که از پیش به وجود آمده به سادگی رفع شدنی هستند.

او تأکید کرد: وضعیت ما امروز نرمال نیست که من هم مانند همیشه، با لحنی صریح و خواسته‌های حداکثری مطالبه گری کنم.

خدایی با اشاره به تصمیم مزدی ابتدای سال گفت: ما در مصوبه مزد ۱۴۰۵ هوشمندانه آینده دشواری که در پیش رو بود  را پیش‌بینی کردیم. همه آنها به وجود آمده است.

او درباره افزایش ۶۰ درصدی مزد افزود: افزایش ۶۰ درصدی مزد دهان‌پرکن بوده، ولی پیش‌بینی …





 خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

اقتصادنیوز: چرا برخی جوامع در طول دو قرن گذشته توانسته‌اند به ثروت، رفاه، تولید و سطح زندگی بی‌سابقه‌ای دست یابند، درحالی‌که برخی دیگر همچنان با فقر، رشد اقتصادی پایین، بی‌ثباتی و توسعه‌نیافتگی مواجه‌اند؟ آیا ثروتمند شدن کشورها نتیجه برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی و دسترسی به بازارهاست یا باید ریشه‌های آن را در نهادهای سیاسی و اقتصادی، فرهنگ، دانش، فناوری، سرمایه انسانی و کیفیت حکمرانی جست‌وجو کرد؟

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

به گزارش ایلنا، بازار امروز بر طبق نرخ اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، شاهد رشد قیمت‌‌‌‌ طلا نسبت به روز گذشته است. آخرین نرخ اونس طلا قیمت طلا امروز با افزایش ۵۲ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۴۷۳ (چهار هزار و چهارصد و هفتاد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد. قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز [ ]

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.