قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نباید وقت خود را صرف موضوعاتی کنیم که مردم را عصبانی می‌کند - مردم سالاری آنلاین

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس باید در بررسی طرح‌ها و لوایح و تصمیماتی که اتخاذ می‌کند به گونه‌ای عمل کند که جایگاه مجلس را دچار آسیب، نخبگان را نگران و مردم را عصبانی نکند.
 نباید وقت خود را صرف موضوعاتی کنیم که مردم را عصبانی می‌کند - مردم سالاری آنلاین

نباید وقت خود را صرف موضوعاتی کنیم که مردم را عصبانی می‌کند به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایلنا، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پایان جلسه علنی مجازی امروز (سه شنبه ۲۷ مرداد) مجلس و در جریان بررسی عملکرد دولت در حوزه اجرای کالابرگ و تأمین معیشت مردم گفت: بدون شک الان موضوع کالابرگ از موضوعات مهم و فوری ماست. موضوع نیروهای مسلح هم حتماً از موضوعات مهم و فوری ماست.
وی در ادامه اظهار کرد: ما نباید فکر، ذهن و ظرفیت‌ خود را در کشور معطوف به موضوعاتی کنیم که پوچ و مهمل هستند، وقت بگیریم، هزینه صرف کنیم و هیچ خروجی هم از آن نداشته باشیم.
رئیی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه امروز دیگر زمان آزمون و خطا نداریم تصریح کرد: الان دیگر اصلاً وقت چنین کارهایی که سعی و خطا کنیم، نداریم. البته من هیچ شکی ندارم و خوشحالم از اینکه حتماً قاطبه مجلس، حتماً قاطبه دولت و حتماً قاطبه مسئولین در همه سطوح، باورشان این است و به این موضوع اعتقاد دارند.
وی افزود: حتماً ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که در تصمیمات خود، در لوایح و در طرح‌هایی که می‌آید، به این موارد دقت کنیم. این مهم بودن، فوری بودن و دقیق بودن لحاظ شود و اقدامات ما، جایگاه مجلس را دچار آسیب نکند، نخبگان را نگران نکند و مردم را عصبانی نکند.
قالیباف در ادامه تاکید کرد: این ها موضوعاتی است که اعتمادزایی می‌کند. مهم‌ترین سرمایه ما اعتماد مردم است که باید به آن توجه کنیم و در حقیقت پیش برویم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: ما حتماً نیازمند کارهای دقیقی هستیم که در وقت مجلس و در صحن و در جلسه علنی فرصت این کارها نیست.
قالیباف در ادامه بیان کرد: بنابراین باید حتماً کمیسیون‌های تخصصی، کمیسیون اجتماعی، کمیسیون اقتصادی، کمیسیون برنامه و بودجه و سایر کمیسیون‌های مرتبط با همکاری دولت، همین‌طور که آقای پورمحمدی هم گفتند، این موضوعات را به‌صورت دقیق بررسی کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما معتقدیم که خلاصه، پول داریم و باید دقت کنیم که این منابع را در کجا هزینه کنیم افزود: من این را به مردم عزیز قول می‌دهم که حتماً این موضوعات را به‌طور دقیق …





 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.

 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.

 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.