قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

پزشکیان: در وضعیت جنگ اقتصادی قرار داریم/ جنگ موشکی را همه می‌بینند، اما ممکن است فشارهای جنگ اقتصادی به آسانی دیده و احساس نشود/ به کوری چشم دشمنان، کشورمان را آباد خواهیم کرد - مردم سالاری آنلاین

مسعود پزشکیان رئیس جمهور گفت: به سرعت و به کوری چشم دشمنان کشور خود را آباد خواهیم کرد.
 پزشکیان: در وضعیت جنگ اقتصادی قرار داریم/ جنگ موشکی را همه می‌بینند، اما ممکن است فشارهای جنگ اقتصادی به آسانی دیده و احساس نشود/ به کوری چشم دشمنان، کشورمان را آباد خواهیم کرد - مردم سالاری آنلاین

پزشکیان: در وضعیت جنگ اقتصادی قرار داریم/ جنگ موشکی را همه می‌بینند، اما ممکن است فشارهای جنگ اقتصادی به آسانی دیده و احساس نشود/ به کوری چشم دشمنان، کشورمان را آباد خواهیم کرد به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از جماران، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405، در آیین افتتاح متمرکز پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در هفته دولت، با گرامی‌داشت یاد تمامی شهدایی که در تجاوزها و تهاجمات ناجوانمردانه اخیر جان خود را از دست دادند گفت: پیش از هر چیز باید از وزیر راه و شهرسازی، معاونان، مدیران، استانداران، فرمانداران، پیمانکاران و مردم عزیزی که برای اجرای این طرح‌ها تلاش کردند، تشکر و قدردانی کنم.

رئیس جمهور اجرای این پروژه‌ها را نشانه تداوم خدمت‌رسانی در شرایط سخت کشور دانست و افزود: در وضعیت جنگ اقتصادی قرار داریم. جنگ موشکی را همه می‌بینند، اما ممکن است فشارهای جنگ اقتصادی به این آسانی دیده و احساس نشود.

پزشکیان با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرای پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: کاری که در چنین فضا و شرایط جنگی شکل می‌گیرد، قابل قدردانی است. شاید اگر در شرایط عادی قرار داشتیم، نمی‌توانستیم به این اندازه کار کنیم. با وجود اینکه تحت فشار و در حال جنگ هستیم، این دستاوردها ارزشمند و شایسته تقدیر است.

رئیس جمهور با بیان اینکه امکان دستیابی به نتایج بهتر وجود دارد تصریح کرد: معتقدم می‌توانیم بسیار بهتر از این عمل کنیم. قادریم با همدلی و همراهی مردم عزیز، مسئولیت‌پذیری مدیران و حضور بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران، مشکلات کشور را با سرعت برطرف کنیم.

پزشکیان با گرامی‌داشت هفته وحدت خاطرنشان کرد: امیدوارم به برکت هفته مبارکی که در آن قرار داریم، دست در دست یکدیگر بگذاریم و ایران عزیز را آباد و سربلند کنیم.

رئیس جمهور با درود به روح امام راحل، قائد شهید، فرماندهان، سرداران، امرا، مردان، زنان و کودکان شهید و همچنین شهیدان رجایی و باهنر و دیگر شهدای دولت، بر ادامه مسیر خدمت و سازندگی در کشور تأکید کرد.

پزشکیان با افتتاح برخط پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی گفت: به مناسبت هفته دولت، 130 هزار و …



 بورس دوباره رکورد زد؛ طلا عقب نشست!
۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

بورس دوباره رکورد زد؛ طلا عقب نشست!

دلار بازار آزاد امروز چهارشنبه با افزایش ۰.۱۰ درصدی به ۲۰۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید و تتر نیز ۰.۲۶ درصد رشد کرد. در مقابل، طلای ۱۸ عیار ۰.۰۷ درصد، اونس جهانی ۱....

 رشد درآمدهای عملیاتی وبملت در مرداد
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

رشد درآمدهای عملیاتی وبملت در مرداد

بانک ملت با نماد «وبملت» گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را منتشر کرد که بر اساس آن، مجموع درآمدهای عملیاتی بانک از ابتای سال مالی تا پایان مرداد به بیش از ۲٬۰۲۸ هزار میلیارد ریال رسید.

 پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید

قیمت طلا و سکه در معاملات چهارشنبه ابتدا تحت فشار کاهش دلار و افت اونس جهانی قرار گرفتند، اما در ادامه معاملات با برگشت تقاضا بخشی از افت خود را جبران کردند. کارشناسان اقتصادی معتقدند سیگنال‌های سیاسی می‌تواند در معاملات پنجشنبه همچنان سرعت رشد قیمت طلا و سکه را محدود کند.

 وزیر نیرو: دوره خشکسالی را با پاییز پربارش پشت سر می‌گذاریم
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

وزیر نیرو: دوره خشکسالی را با پاییز پربارش پشت سر می‌گذاریم

وزیر نیرو گفت: دوره تلخ خشکسالی را پشت سر خواهیم گذاشت و امیدواریم پاییز خوبی پیش‌رو داشته باشیم تا وضعیت آبی بهبود پیدا کند.

 ابرتورم چگونه اقتصاد ایران را زمین می‌زند؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

ابرتورم چگونه اقتصاد ایران را زمین می‌زند؟

اقتصادنیوز: بر اساس تعریف کلاسیک فیلیپ کاگان، ابرتورم زمانی آغاز می‌شود که نرخ تورم ماهانه از ۵۰ درصد عبور کند. در چنین شرایطی، سطح عمومی قیمت‌ها در کمتر از دو ماه تقریبا دو برابر می‌شود.

 فلاحت‌پیشه: احتمالا آمریکا بعد از انتخابات وارد جنگ با ایران شود | کنار گذاشتن تفاهم‌‌نامه اسلام‌آباد یعنی جنگ!
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فلاحت‌پیشه: احتمالا آمریکا بعد از انتخابات وارد جنگ با ایران شود | کنار گذاشتن تفاهم‌‌نامه اسلام‌آباد یعنی جنگ!

اقتصادنیوز: فلاحت‌پیشه با تأکید بر اینکه عملیات «طرد اقتصادی» بخشی از جنگ آمریکا با ایران است، سه سناریوی پیش روی واشنگتن را بازگشت به جنگ، شکستن مقاومت اقتصادی ایران یا احیای دیپلماسی دانست.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این دو حوزه رابطه‌ای
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به زبان ساده، تاب‌آوری اقتصادی یعنی
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...