قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ابراهیم عزیزی: نیت حمله زمینی به ایران در نطفه خفه شد - مردم سالاری آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه پاسخ کوبنده ایران، دشمن را وادار به التماس برای آتش‌بس کرد، از خنثی‌سازی کامل طرح حمله زمینی به کشور خبر داد.
 ابراهیم عزیزی: نیت حمله زمینی به ایران در نطفه خفه شد - مردم سالاری آنلاین

ابراهیم عزیزی: نیت حمله زمینی به ایران در نطفه خفه شد رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیت شوم حمله زمینی به ایران در نطفه خفه شد، گفت: آمریکا را تا شکست نهایی رها نخواهیم کرد چرا که آن‌ها نباید فکر کنند که به راحتی به ما حمله کرده، ضربه زدند و رفتند.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایسنا، ابراهیم عزیزی شامگاه چهارشنبه ۲۱ مرداد در یادواره شهدای دهستان آسپاس شهرستان اقلید با اشاره به اهداف ۳گانه تسلیم،تجزیه و براندازی آمریکا در دو جنگ اخیر علیه ایران اظهار کرد: پاسخ کوبنده و دور از انتظار ایران به دشمن، آنها را وادار به آتش بس کرد.

وی با اشاره به جنگ رمضان و جنایات وحشیانه دشمن در این جنگ از جمله ترور رهبر انقلاب و حمله به مدرسه میناب و شهر لامرد افزود: آن‌ها با رویکرد شیطانی خود دانش‌آموزان بی‌گناه میناب را قربانی کردند، در لامرد بمب‌های جدید خود را آزمایش و رهبر و فرماندهان ما را نیز شهید کردند تا با این چهره خشن ایران را به تسلیم بکشانند اما موفق نشدند.

عزیزی به نیت پلید دشمن در حمله زمینی به ایران نیز اشاره کرد و ادامه داد: آن‌ها از غرب کشور، خارک،قشم و... قصد ورود و حمله داشتند اما یگان‌های نظامی قدرتمند ما در کنار نیروهای مردمی با قدرت اهداف دشمن را خنثی و نیت شوم متجاوزان را در نطفه خفه کردند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آتش بس را در جنگ رمضان نیز آمریکایی‌ها التماس کردند، افزود: مردم عزیز ما بدانند که پیروز بزرگ میدان نبرد، ملت رشید ایران بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی در پایان خطاب به دشمنان ایران در راس آن آمریکا اظهار کرد: گریبان آمریکا را تا شکست نهایی خواهیم گرفت و این را بدانند اگر بار دیگر در مورد ایران دچار اشتباه محاسباتی شوند و امنیت مردم ما را به خطر بیندازند، امنیت آن‌ها را در سراسر جهان سلب خواهیم کرد.





 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.