قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

قیمت نفت یک دلار بالا رفت - مردم سالاری آنلاین

قیمت نفت برنت در معاملات روز جمعه بازار جهانی، بیش از یک دلار در هر بشکه افزایش یافت، اما تحت تاثیر امیدواری معامله‌گران به بازگشایی تنگه هرمز، متحمل بیش از هشت درصد کاهش هفتگی شد.
 قیمت نفت یک دلار بالا رفت - مردم سالاری آنلاین
قیمت نفت یک دلار بالا رفت قیمت نفت برنت با یک دلار و ۶ سنت معادل ۱.۳ درصد افزایش، در ۸۳ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه بسته شد. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۹ سنت یا ۱.۱۵ درصد افزایش، در ۷۸ دلار و ۱۸ سنت در هر بشکه بسته شد.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایسنا، قیمت نفت روز پنجشنبه بیش از ۳ دلار در هر بشکه افزایش یافت، اما برای جبران کاهش قیمتی که اوایل هفته متحمل شد، کافی نبود. در نتیجه، نفت برنت کاهش هفتگی بیش از ۸ درصد و نفت وست تگزاس اینترمدیت کاهش هفتگی بیش از ۷ درصد ثبت کرد.

مقامات آمریکایی، از جمله دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در ابتدای هفته گذشته بارها مدعی شدند که مذاکرات با ایران ادامه دارد.

اما سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره رایزنی‌های صورت‌گرفته با میانجی‌ها درباره احیای یادداشت‌تفاهم و شروط ایران گفته بود: «ما الان مذاکره‌ای با آمریکا نداریم. مذاکرات، با عمان است و متمرکز بر تفاهم بر سر مسیری که مسیر ایمن کشتیرانی را در تنگه هرمز تامین کند. تلاش ما این است که در اولین فرصت، ‌ با مشورت و همکاری عمان مسیری را تعیین کنیم؛ مسیری که موقت خواهد بود و بر اساس آن بتوانیم ایمنی کشتیرانی را فراهم کنیم.

این مذاکرات دوجانبه و با حضور دو دولت ساحلی انجام می‌شود. دیگران حتما می‌توانند در این مسیر به صورت سازنده یا مخرب ظاهر شوند اما موضوع به ایران و عمان مرتبط است. این که در مرحله بعد چه اتفاقی می‌افتد، باید درباره آن تصمیم‌گیری شود.»

قبل از آغاز تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران در اواخر فوریه، تنگه هرمز مسیر ترانزیت تقریبا یک پنجم از محموله‌های نفت و گاز طبیعی مایع جهان بود و هرگونه محدودیت در تردد این مسیر، نگرانی عمده‌ای را برای بازارهای انرژی ایجاد می‌کند. داده‌های کپلر نشان می‌دهد که تنها هشت کشتی روز پنجشنبه از این تنگه عبور کرده‌اند.

طبق گزارش اینوستینگ، نیروهای مسلح یمن به مواضع نظامی و زیرساخت‌های عربستان سعودی حمله کرده‌اند که نگرانی‌هایی را در مورد مسیرهای کشتیرانی دریای سرخ ایجاد کرده‌ است.

طبق داده‌های شرکت کپلر، فعالیت از طریق تنگه باب المندب نسبت به روز قبل ۱۸ درصد بهبود یافته و به ۲۶ عبور تایید شده کشتی در روز پنجشنبه رسیده است.

در این بین، بانک سیتی با توجه به ادامه رفتارهای خصمانه آمریکا، پیش‌بینی خود از قیمت نفت خام برنت در سه ماهه سوم را از ۷۵ دلار، به ۸۰ دلار در هر بشکه افزایش داد.

این بانک آمریکایی هنوز انتظار دارد که این درگیری حل شود، اما جنگ پنج ماهه بیشتر از آنچه سیتی پیش‌بینی کرده بود، طول کشیده و ریسک ژئوپلیتیکی بیشتری را در قیمت نفت خام حفظ کرده است.

سیتی پیش‌بینی خود از قیمت نفت برنت در سه ماهه چهارم را بدون تغییر در ۷۰ دلار در هر بشکه باقی گذاشت و همچنان میانگین قیمت نفت برنت در سال آینده را ۶۵ دلار پیش‌بینی می‌کند.

تحلیلگران سیتی در اوایل تابستان پیش‌بینی کرده بودند که با عادی شدن ترافیک تنگه هرمز، قیمت نفت برنت تا پایان سال به ۶۰ تا ۶۵ دلار کاهش یابد اما از این برآورد عقب‌نشینی کردند.

بانک آمریکایی گلدمن ساکس هم اوایل هفته گذشته اعلام کرد که قیمت نفت برنت بین ۸۰ تا ۹۰ دلار باقی خواهد ماند و در صورت بسته ماندن تنگه هرمز برای مدت طولانی‌تر، احتمال افزایش قیمت تا ۱۲۰ دلار در هر بشکه وجود دارد



 ببیننپید| همتی: عظمت ایران را در آینده نزدیک خواهید دید

ببیننپید| همتی: عظمت ایران را در آینده نزدیک خواهید دید

همتی رئیس کل بانک مرکزی گفت: یکی از مسئولین بالا که نمی توانم اسمش را ببرم، چون ممکن است ناراحت شود در سفر خارجی به من گفت که آمریکایی ها فکر کردند ایران هم مثل ونزوئلا یا کشورهای آمریکای لاتین یا جاهای دیگر است. ایشان به من گفت که شما در آینده نزدیک نقش جمهوری اسلامی را در منطقه خواهید دید، خواهیم دید که در واقع آن چیزی که آنها فکر می‌کردند نشد و یک چیز خلاف آن، عظمت ایران را خواهند دید

 آغاز عرضه اولیه منجیل

آغاز عرضه اولیه منجیل

شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل، به‌عنوان نخستین نیروگاه تجدیدپذیر کشور، روز سه‌شنبه ۲ شهریورماه ۱۴۰۵ در بازار دوم فرابورس ایران عرضه اولیه خواهد شد.

 همتی: تاکنون پول های بلوکه شده آزاد نشده است

همتی: تاکنون پول های بلوکه شده آزاد نشده است

k: پول بلوکه شده ایران | همتی

 جدول قیمت جدید انواع کولر آبی در بازار

جدول قیمت جدید انواع کولر آبی در بازار

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، بازار لوازم سرمایشی این روزها، بار دیگر به یکی از کانون‌های اصلی توجه خانوارها تبدیل شده است. کولر آبی که همچنان در بسیاری از شهره...

 صعود نفت با بن‌بست هرمز

صعود نفت با بن‌بست هرمز

دنیای اقتصاد: قیمت نفت برنت روز چهارشنبه 19 ماه اوت برای چهارمین روز متوالی افزایش و به آستانه ۹۲ دلار در هر بشکه نزدیک شد، در شرایطی که هیچ نشانه‌ای از دستیابی آمریکا و ایران به توافقی برای پایان درگیری و بازگشایی کامل تنگه هرمز دیده نمی‌شود و نگرانی‌ها درباره عرضه نفت همچنان ادامه دارد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای با تهران در جریان نیست و ادعا کرد که محاصره دریایی آمریکا همچنان برقرار است. با وجود ادعای ترامپ مبنی بر باز بودن این آبراه و پاک‌سازی مین‌ها از آن، ریسک‌های کشتیرانی در تنگه هرمز همچنان پابرجاست و تردد کشتی‌ها از این مسیر راهبردی محدود باقی مانده است. طی هفته گذشته، شدت درگیری‌های نیروهای ایرانی افزایش یافته و از ابتدای این ماه تاکنون، هشت حمله به کشتی‌های در حال عبور از تنگه هرمز -از جمله شناورهای مرتبط با امارات و عربستان - گزارش شده است. این …

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

k: بازار

 بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

پس از صدور مجوز محیط‌ زیست طرح توسعه میدان نفتی سهراب، الگوی توسعه این میدان با هدف کاهش مداخلات در تالاب هورالعظیم بازطراحی شد.

 ورود 4 هزار میلیارد تومان پول به صندوق های طلا / نقره دوباره در کانون تقاضا

ورود 4 هزار میلیارد تومان پول به صندوق های طلا / نقره دوباره در کانون تقاضا

افزایش قیمت دلار در کنار رشد اونس جهانی و چشم‌انداز مثبت طلا، معاملات صندوق های طلا و نقره را صعودی کرد. در این میان، صندوق های طلا با ورود حدود 4 هزار و 81 میلیارد تومان پول حقیقی و ثبت ارزش معاملات بیش از 18 هزار میلیارد تومان، صدرنشین بازار صندوق‌ها شدند.