قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

عرضه اولیه «تابان فردا» در هفته دولت؛ گامی بزرگ برای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای - مردم سالاری آنلاین

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف گفت: با عرضه اولیه «تابان فردا» در هفته دولت بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بورس کشور رقم می‌خورد.
 عرضه اولیه «تابان فردا» در هفته دولت؛ گامی بزرگ برای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای - مردم سالاری آنلاین

عرضه اولیه «تابان فردا» در هفته دولت؛ گامی بزرگ برای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از روابط عمومی گروه سرمایه‌گذاری اهداف، «مهدی عبوری»، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری از عرضه اولیه سهام پتروشیمی «تابان فردا» در هفته دولت خبر داد و گفت: عرضه تابان فردا، رویدادی ملی و بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بورس کشور است.

وی با اشاره به سابقه پیگیری این عرضه گفت: از سال ۱۳۹۷ صندوق بازنشستگی صنعت نفت و گروه سرمایه‌گذاری اهداف به این جمع‌بندی رسیدند که شرکت تابان فردا وارد بازار سرمایه شود، اما در طول بیش از هفت سال، مکاتبات، مصوبات و رفت‌وآمدهای متعددی برای تحقق این موضوع انجام شد که به نتیجه نهایی نرسید.

عبوری افزود: از حدود یک سال پیش، با تلاش و پیگیری مستمر همکارانم در گروه سرمایه‌گذاری اهداف و همکاری مجموعه‌های مرتبط، این فرآیند با جدیت بیشتری دنبال شد و اکنون با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی‌های انجام شده با سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر نهادهای ذی‌ربط، تمامی مقدمات و الزامات لازم برای عرضه تابان فردا در بازار سرمایه فراهم شده است.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف با بیان اینکه تابان فردا سهامدار هلدینگ‌ها و شرکت‌های  بزرگ و مهم زیرمجموعه گروه اهداف است، اظهار داشت: این مجموعه پرتفوی قابل توجهی از سهام شرکت‌های تولیدی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی را در اختیار دارد و امروز به مجموعه‌ای ارزشمند و درخور عرضه در بازار سرمایه تبدیل شده است.

عبوری  ادامه داد: عرضه تابان فردا بزرگ‌ترین و مهم‌ترین عرضه تاریخ بازار سرمایه کشور محسوب می‌شود که می‌تواند به افزایش عمق بازار سرمایه، گسترش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تقویت نقش بورس در تأمین مالی اقتصاد کمک کند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای عرضه تابان فردا گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، روز دوم شهریورماه، هم‌زمان با آغاز هفته دولت، جلسه معارفه این عرضه برگزار خواهد شد و بنا داریم در روز هفتم شهریورماه، که آخرین روز هفته دولت و همچنین مصادف با …





 پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟
۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟

حباب منفی ۳۱ درصدی صندوق پالایش و قرارگرفتن نسبت قیمت آن به سهام پالایشی بزرگ در محدوده کف‌های تاریخی، در چنین شرایطی، این سؤال مطرح می‌شود که آیا پالایش ارز...

 ولی افتاد مشکل‌ها
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها

دنیای اقتصاد: دکتر تیمور رحمانی؛ عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: چهار سال سردرگمی نظام سیاست‌گذاری در حوزه بنزین، ناشی از عدم به رسمیت شناختن «قیمت» و سازوکارهای بازار است.

 نقش کلیدی بورس در تأمین مالی بازسازی بنگاه‌های آسیب‌دیده
۱ ساعت قبل / سایت ایبنا

نقش کلیدی بورس در تأمین مالی بازسازی بنگاه‌های آسیب‌دیده

کارشناس بازار سرمایه گفت: واقعی‌سازی نرخ‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، امکان تأمین مالی، بازسازی صنایع و افزایش سرمایه‌گذاری را تقویت خواهد کرد.

 مانع ریزش قیمت دلاری مسکن به زیر ۱۰۰۰ دلار
۲ ساعت قبل / سایت فردای اقتصاد

مانع ریزش قیمت دلاری مسکن به زیر ۱۰۰۰ دلار


 بورس در ارتفاعات جدید
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بورس در ارتفاعات جدید

دنیای اقتصاد: بازار سهام در معاملات امروز با عبور شاخص کل از مرز روانی ۶.۱ میلیون واحد، ارتفاع جدیدی را تجربه کرد؛ با این حال، افزایش عرضه‌ها در ادامه معاملات، بخشی از رشد نماگر اصلی بازار را پس گرفت. شاخص کل در ساعات ابتدایی معاملات امروز تا محدوده ۶میلیون و ۱۵۴ هزار واحد نیز پیشروی کرد، اما در ادامه با عقب‌نشینی مواجه شد.

 پیشنهاد یک نماینده مجلس: به‌جای واریز پول برای کالابرگ بهتر است به مردم کالا بدهند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیشنهاد یک نماینده مجلس: به‌جای واریز پول برای کالابرگ بهتر است به مردم کالا بدهند

نماینده مجلس می‌گوید از همان روز اول تاکید ما این بود که در قالب کالابرگ، باید خودِ کالا در اختیار مردم قرار بگیرد، نه اینکه پول پرداخت شود.



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.