حدادعادل با اشاره به نگاه رهبر انقلاب به خانواده و فرزندانشان گفت: ایشان بسیار مهربان بودند. در شعری که برای دختر شهید من، زهرا، سروده بودند نیز نام دختران دیگر خانواده یعنی هدی و بشری خانم و همینطور سعیده خانم دیگر عروسشان را آورده بودند.

خاطره حدادعادل از رهبرشهید در روز عقد رهبرانقلاب به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از تسنیم. حدادعادل خاطرهای از مراسم عقد دختر شهیدش زهرا حداد عادل با آیت الله مجتبی خامنهای بیان کرد.
غلامعلی حدادعادل در اینباره بیان کرد: «در روز عقد دخترم، از من و رهبر شهید که پدر داماد بودند خواستند که در کنار عروس و داماد حاضر شوند. آقا دست ما را گرفتند و با هم به سمت مجلس زنانه رفتیم. همه خانمها چادر بر سر داشتند و منتظر بودند تا آقا وارد شوند».
وی ادامه داد: همسر رهبر انقلاب برای استقبال از ایشان به آستانه در آمدند. پس از سلام و احوالپرسی، آقا همانجا ایستادند و وارد مجلس نشدند. سپس به من فرمودند: «خانم من خیلی حق گردن من دارد.»
حدادعادل افزود: «چند دقیقهای همه خانمها …












