قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

31 مرداد در تاریخ - مردم سالاری آنلاین

337پیش ازمیلاد:22 آگوست (اوت) سال 337 پیش از میلاد، اردشیر سوم شاه وقت ایران از دودمان هخامنشی دستور حمله تازه به یونان را صادر کرد. وی در پایان نخستین سال سلطنت خود چنین تصمیمی را گرفته بود.
 31 مرداد در تاریخ - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

طبق سنگنبشته هاي موجود، مقايسه قلمرو ايران در سال 486 - سال درگذشت داريوش اول - با سال 337 پيش از ميلاد نشان مي دهد كه در اين 149 سال با همه نوسانهاي دربار هخامنشي در خطوط مرزي اين قلمرو تغيير منفي ديده نمي شود كه نتيجه نظمي است كه داريوش برقرار كرده بود.

 

1635م:امپراتوري عثماني 22 آگوست سال 1635 شهر ايروان را از دست ايران خارج ساخت كه شاه صفي با اعزام نيروي تازه نفس از اصفهان آن را پس گرفت. اين نيرو پنج هزار تن از عساکر عثماني را اسير گرفت. باوجود اين، سال بعد عثماني ها دوباره ايروان را تصرف كردند و مناقشه ادامه يافت. ايروان (پايتخت جمهوري ارمنستان) در پايان جنگ دوم روسيه با ايران و طبق قرارداد تركمن چاي (سال 1828) از ايران جدا و به روسيه داده شد.

  …




 اخبار جدید

 سخنگوی کمیسیون انرژی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در کاهش مصرف بنزین تهران اثرگذار است
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی کمیسیون انرژی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در کاهش مصرف بنزین تهران اثرگذار است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کاهش هزینه یا رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی می‌تواند در کاهش مصرف سوخت و بار ترافیکی تهران مؤثر باشد، گفت: اگر استفاده از حمل‌ونقل عمومی رایگان برای مردم نهادینه شود، قطعا در میان‌مدت و بلندمدت تأثیر زیادی بر مصرف بنزین در تهران بزرگ خواهد داشت.

 اوکراین: غرب نمیتواند به اندازه نیاز ما موشک تأمین کند!
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

اوکراین: غرب نمیتواند به اندازه نیاز ما موشک تأمین کند!

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از کشورهای غربی خواست موشک‌های رهگیر سامانه‌های پدافندی «پاتریوت» را در اختیار کی‌یف قرار دهند و در عین حال درباره توان متحدان برای تأمین نیازهای اوکراین ابراز تردید کرد.

 کاش نهال یادبود توسط دکتر پزشکیان و سران کشورهای عضو بریکس
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

کاش نهال یادبود توسط دکتر پزشکیان و سران کشورهای عضو بریکس

پزشکیان پس از پایان نشست غیرعلنی سران کشورهای عضو بریکس، همراه با سایر سران کشورهای شرکت‌کننده در این اجلاس، با حضور در محوطه مرکز همایش‌های «بهارات مانداپام»، اقدام به کاشت نهال کردند.

 اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان در کوتاه‌ترین زمان
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان در کوتاه‌ترین زمان

وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه شورای معاونان با تأکید بر ضرورت تسریع فرایند گزینش و ارزیابی داوطلبان دانشگاه فرهنگیان، گفت: با توجه به تغییر فرایند جذب و اعلام نتایج سه‌برابر ظرفیت، استان‌ها باید با همکاری دانشگاه فرهنگیان و تأمین فوری امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز، فرایند ارزیابی را با سرعت و دقت دنبال کنند تا نتایج در موعد مقرر اعلام و پذیرفته‌شدگان از ابتدای آبان وارد فرایند آموزشی شوند.

 بقایی: موفقیت دیپلماسی در گرو پشتوانه مردم و میدان است
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بقایی: موفقیت دیپلماسی در گرو پشتوانه مردم و میدان است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه دیپلماسی ابزاری برای صیانت از منافع و امنیت ملی است، گفت: دیپلماسی زمانی موفق می‌شود که همراهی، پشتوانه و پشتیبانی مردم و میدان را در کنار خود داشته باشد.

 پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد

مسعود پزشکیان در پیامی انگلیسی در شبکه ایکس با تاکید بر اینکه مردم ایران با زور و قلدری تسلیم نمی‌شوند، تصریح کرد: ایران تسلیم نخواهد شد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026