قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

جزئیات جدید از مذاکرات ایران و عمان به روایت نماینده مجلس - مردم سالاری آنلاین

نماینده مردم اصفهان در تبیین هدف ایران از گفتگوها با عمان خاطرنشان کرد: ما برای نشان دادن حسن نیت خود به همسایه جنوبی و دستیابی به راهکاری صلح‌آمیز و مؤثر برای اداره تنگه هرمز وارد این مذاکرات شده‌ایم و در مقاطعی به صراحت به طرف عمانی گفته‌ایم که نباید اجازه دهند جنگ‌افروزی در منطقه تحت تأثیر خواسته‌های آمریکایی‌ها تقویت شود.
 جزئیات جدید از مذاکرات ایران و عمان به روایت نماینده مجلس - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ عباس مقتدایی، در واکنش به ادعاهای اخیر دونالد ترامپ پیرامون مذاکره با ایران و بازگشایی تنگه هرمز گفت: رئیس جمهور آمریکا با فهمی که از قدرت دارد و سوءاستفاده‌ از افکار عمومی و منافع کشورهای مختلف تبدیل به شیادترین شخصیت سیاسی ادوار گذشته آمریکا و جهان شده است؛ او با بهره‌گیری از غول‌های رسانه‌ای، بلوف‌های متعدد و فریبکاری دائمی تلاش می‌کند تا منافع و اهداف مورد نظر خود را به دست آورد.

به روایت خانه ملت، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: قضاوت افکار عمومی در خصوص دروغگویی برای ترامپ، اهمیتی ندارد و تنها دستیابی به منفعت اولویت است. او بر این باور است که پس از غارت ثروت‌ها و به دست آوردن منافع شخصی، می‌تواند در مرحله بعد افکار عمومی را بازسازی کند.

وی دروغگویی را از ویژگی‌ تمامی حاکمان آمریکایی دانست، افزود: ترامپ حتی سر کنگره و معاونین خود را نیز فریب می‌دهد و هیچ شخصیت سیاسی دیگری به اندازه او از متد کلاهبرداری بهره نبرده است؛ به همین جهت است که اکنون منفورترین شخص جهان محسوب می‌شود، اما در عین حال با حقه و فریب تلاش می‌کند شکست میدانی خود در یک نقطه را با پیروزی در نقطه دیگر لاپوشانی کند.

مقتدایی با تأکید بر شکست آمریکا در تنگه هرمز اظهار کرد: علیرغم تمام فریبکاری‌ها، اکنون تنگه هرمز در اختیار ایرانیان است و ایران در حال مذاکره با عمان است، نه آمریکا. البته ترامپ سعی می‌کند با فریبکاری وانمود کند که مذاکرات عمان، در واقع مذاکراتی میان ایران و آمریکاست.

وی در تبیین هدف ایران از این گفتگوها خاطرنشان کرد: ما برای نشان دادن حسن نیت خود به همسایه جنوبی و دستیابی به راهکاری صلح‌آمیز و مؤثر برای اداره تنگه هرمز وارد این مذاکرات شده‌ایم و در مقاطعی به صراحت به طرف عمانی گفته‌ایم که نباید اجازه دهند جنگ‌افروزی در منطقه تحت تأثیر خواسته‌های آمریکایی‌ها تقویت شود.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه ایران اکنون در موضع میدانی قوی‌تری قرار گرفته است، تأکید کردد: ترامپ تلاش می‌کند آنچه را که در میدان نبرد به دست نیاورده است، از طریق جنگ شناختی، اثرگذاری بر افکار عمومی و حتی نفوذ در افکار خواص در داخل ایران به دست آورد.

نماینده مردم اصفهان در پایان با تأکید بر لزوم هوشیاری تصمیم‌گیران در برابر دشمنی آمریکا، خاطرنشان کرد: کسانی که در ادوار گذشته در موضع مسئولیت (به‌ویژه وزارت خارجه) دچار خوش‌خیالی شده و منافع ملی را به خطر انداخته‌اند، اکنون سکوت کنند؛ چرا که سکوت افرادی که سیاست را درست نفهمیده و به کشور خسارت زده‌اند، بیش از هر چیز منافع ملت ایران را تأمین می‌کند و هر سخنی که آمریکا را به داشتن افرادی برای نفوذ در ایران امیدوار کند، قبیح است.



۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

به گزارش انتخاب، در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، درباره ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند نقشه‌ای از ایالات متحده منتشر کردند که در آن ایالت کالیفرنیا با عبارت “قلمرو جدید جمهوری اسلامی ایران” مشخص شده است.


۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رایزنی فیدان با مصر و عربستان درباره غزه، سوریه و تنگه هرمز

به گزارش تجارت نیوز، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، امروز پنجشنبه در دو تماس تلفنی جداگانه با بدر عبدالعاطی، همتای مصری و فیصل بن فرحان، همتای سعودی خود، آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

فیدان در پستی در یک پلتفرم ترکی گفت که مذاکراتش با همتایان مصری و سعودی‌اش «موانع اجرای طرح صلح در نوار غزه و گام‌هایی که می‌توانیم برداریم را مورد بررسی قرار داده است».

وی با اشاره به اینکه در این گفت‌و‌گو‌ها همچنین آخرین تحولات سوریه مورد بحث قرار گرفت، افزود: ما حمایت قاطع خود را از برقراری صلح و ثبات در سوریه تأیید کردیم.

فیدان خاطرنشان کرد که آنها همچنین در مورد وضعیت تنگه هرمز و آخرین تحولات در مذاکرات جاری بین کشور‌های مورد اختلاف بحث و تبادل نظر کردند.

او افزود: «به عنوان سه کشور برادر که مشتاقانه منتظر صلح و رفاه در منطقه خود هستیم، به تقویت همکاری و هماهنگی میان خود در همه زمینه‌ها ادامه خواهیم داد.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است
۹ ساعت قبل / سایت روزنو

عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

وزیر خارجه ایران در واکنش به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران تاکید کرد: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و...

 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
۱۲ ساعت قبل / سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران
۸ ساعت قبل / سایت جماران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.