قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

سناتور آمریکایی: جنگ ایران غیرقانونی است؛ نباید حتی یک دلار دیگر برای آن هزینه شود - مردم سالاری آنلاین

سناتور دموکرات آمریکایی با غیرقانونی خواندن جنگ آمریکا علیه ایران گفت کنگره نباید حتی یک دلار دیگر برای این جنگ اختصاص دهد، جنگی که به اذعان این سناتور آمریکایی، محدویدت‌های قدرت ایالات متحده را آشکار کرده است.
 سناتور آمریکایی: جنگ ایران غیرقانونی است؛ نباید حتی یک دلار دیگر برای آن هزینه شود - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین ، اندیشکده آمریکایی «کشورداری مسئولانه کویینسی» در گزارشی نوشت در شرایطی که نه جنگ تمام‌عیاری جریان دارد، نه صلحی برقرار شده و مذاکرات متناوب نیز نتوانسته‌اند به درگیری در غرب آسیا پایان دهند، دولت «دونالد ترامپ» همچنان درگیر پیامدهای جنگ با ایران است.   این رسانه برای بررسی راه خروج از وضعیت موجود با «کریس ون هولن» سناتور دموکرات ایالت مریلند گفت‌وگو کرده است؛ فردی که یکی از منتقدان صریح رفتار تل‌آویو و نفوذ آیپک در کنگره آمریکا است.   ون هولن در پاسخ به پرسشی درباره قطعنامه اختیارات جنگی که در ماه ژوئن در مجلس نمایندگان و سنا تصویب شد و رئیس‌جمهور را ملزم می‌کرد نیروهای آمریکایی را از درگیری‌ها خارج کند، گفت قانون اختیارات جنگی سال ۱۹۷۳ «به‌شدت آسیب دیده است.»

او افزود: «دونالد ترامپ عملاً مفاد این قانون را تکه‌تکه کرده و این کار را با همراهی جمهوری‌خواهان سنا انجام داده است. بنیان‌گذاران قانون اساسی ما تصور می‌کردند کنگره، به‌عنوان شاخه‌ای مستقل از حکومت که از جمله اختیار اعلام جنگ دارد، از اختیارات خود دفاع خواهد کرد، اما اکنون حزب جمهوری‌خواه صرفاً مُهر تأییدی برای دونالد ترامپ شده است.»   این سناتور آمریکایی تأکید کرد: «دیدگاه قاطع من این است که وقتی دونالد ترامپ این جنگ را آغاز کرد، جنگی غیرقانونی بود و اکنون نیز که آن را برخلاف قطعنامه اختیارات جنگی ادامه می‌دهد، همچنان غیرقانونی است.»   نباید حتی یک دلار دیگر برای این جنگ هزینه شود ون هولن در پاسخ به این سوال که کنگره چه ابزار دیگری برای متوقف کردن جنگ در اختیار دارد، گفت راه نهایی استفاده از «قدرت بودجه» است.   او گفت: «من کاملاً روشن گفته‌ام؛ حتی یک پنی هم نباید به این جنگ غیرقانونی اختصاص داده شود. دولت درخواست یک بودجه تکمیلی در حدود ۷۰ میلیارد دلار کرده است. دیدگاه من این است که کنگره نباید این پول را تصویب کند، زیرا با این کار عملاً به یک جنگ غیرقانونی رضایت و مشروعیت می‌دهد.»

ون هولن ادامه داد آمریکا همچنین «با سرعتی فوق‌العاده و بسیار پرهزینه» مهمات مصرف می‌کند و این موضوع نیز می‌تواند محدودیتی برای ادامه جنگ با همان شدت قبلی ایجاد کند.   او در بخش دیگری از مصاحبه، جنگ ایران را با مداخله آمریکا در لیبی در سال ۲۰۱۱ مقایسه کرد و گفت درباره لیبی دست‌کم نوعی ابهام حقوقی وجود داشت، اما درباره ایران چنین ابهامی وجود ندارد.   ون هولن گفت: «مسئله ایران در منطقه خاکستری نیست؛ حتی ذره‌ای. ما آشکارا ۱۸ نیروی نظامی خود را از دست داده‌ایم. هیچ تردیدی وجود ندارد که در ایران وارد مخاصمه شده‌ایم.»   او استدلال دولت ترامپ درباره قانونی بودن جنگ با ایران را «کاملاً بی‌اساس» توصیف کرد.   چک سفیدامضای واشنگتن برای تل‌آویو این سناتور آمریکایی سپس به سیاست واشنگتن در قبال رژیم صهیونیستی پرداخت. او پیشتر در یادداشتی در نیویورک‌تایمز از دموکرات‌ها خواسته بود با شکست خود در استفاده از اهرم‌های آمریکا برای مهار رفتار تل‌آویو روبه‌رو شوند.   ون هولن درباره ادامه ارسال تسلیحات و بولدوزرهای ساخت آمریکا به فلسطین اشغالی گفت دلیل آن این است که مخالفان هنوز نتوانسته‌اند آرای کافی را برای متوقف کردن این روند جمع کنند.   او گفت در دوره مارس و آوریل ۲۰۲۵، زمانی که ورود تمام مواد غذایی و کمک‌های بشردوستانه به غزه برای نزدیک به ۸۰ روز کاملاً مسدود شده بود، حدود ۱۷ سناتور با انتقال تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی مخالفت کردند، اما در رأی‌گیری اخیر شمار سناتورهای دموکرات حامی توقف ارسال تسلیحات و بولدوزرها به ۴۰ نفر رسید.   ون هولن افزود: «این روند دست‌کم در میان دموکرات‌ها در جهت درستی حرکت می‌کند. اما در طرف جمهوری‌خواهان همچنان یک چک سفیدامضا برای دولت نتانیاهو وجود دارد، صرف‌نظر از اینکه اسرائیل در غزه یا کرانه باختری چه می‌کند.»   او تأکید کرد افکار عمومی در آمریکا مبنی بر اینکه مالیات آمریکایی‌ها نباید به چک سفیدامضا برای تل‌آویو تبدیل شود و افزود ارسال هرگونه سلاح تهاجمی باید به عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر از کرانه باختری براساس یک جدول زمانی مورد توافق مشروط شود.

 





 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۲۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

یک نشریه آمریکایی با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: دوران اقدامات جنایتکارانه او سرانجام در سال ۲۰۲۳ و پس از مرگ همسر ۸۲ ساله‌اش، غلامرضا بابایی، به پایا...

 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.