قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۷ ساعت قبل

درخواست کمیسیون اصل ۹۰ از قوه قضاییه برای تسهیل پذیرش وثیقه‌ها/ پژمانفر: بسیاری از متهمان به‌ همین دلیل راهی زندان شوند - مردم سالاری آنلاین

پژمان‌فر ادامه داد: طبق پیش‌بینی‌های قانونی، تمامی دارایی‌های ارزشمند از جمله سهام بورس، بیمه عمر، طلا و نقره باید به‌صورت الکترونیکی به‌عنوان وثیقه پذیرفته شوند تا عدالت در دسترسی به آزادی پیش‌بینی شده در قانون، محقق گردد.
 درخواست کمیسیون اصل ۹۰ از قوه قضاییه برای تسهیل پذیرش وثیقه‌ها/ پژمانفر: بسیاری از متهمان به‌ همین دلیل راهی زندان شوند - مردم سالاری آنلاین

درخواست کمیسیون اصل ۹۰ از قوه قضاییه برای تسهیل پذیرش وثیقه‌ها/ پژمانفر: بسیاری از متهمان به‌ همین دلیل راهی زندان شوند رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس تصریح کرد: محدودیت در پذیرش وثیقه‌ها به‌ویژه تکیه بر اسناد غیرمنقول، باعث شده بسیاری از متهمان به‌دلیل عدم پذیرش وثیقه، راهی زندان شوند.

نصرالله پژمان‌فر رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس در گفتگو با خانه ملت، قوه قضاییه را به‌عنوان مرجع نهایی تظلم‌خواهی و سدی در برابر انحرافات معرفی کرد و گفت: هرگونه کندی در استیفای حقوق مردم یا نبودِ شفافیت در دادرسی، می‌تواند منجر به ایجاد حس ناامیدی و بن‌بست شود. فضایی که دقیقاً هدف اصلی دشمن برای تخریب سرمایه اجتماعی کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین پژمان‌فر با اشاره به نامه‌ای از سوی بیش از ۱۳۰ پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی کشور به رئیس قوه قضاییه، چهار محور کلیدی را برای تبدیل دستگاه قضایی به پناهگاهی مطمئن برای مردم برشمردکه نخستین وحیاتی‌ترین محوردیجیتال‌سازی کامل خدمات است.

وی تصریح کرد: در عصر دولت الکترونیک، پذیرفته نیست که مردم برای کارهای جزئی در شعب معطل شوند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با ذکر نمونه موفقیت‌آمیز سامانه‌سازی انحصار وراثت که با پیگیری مجلس منجر به حذف هزاران پرونده سالانه در شوراهای حل اختلاف شد، بیان کرد : تمامی فرآیندها از اجرای احکام تا دریافت‌ها و پرداخت‌های قضایی باید به‌صورت خودکار و هوشمند طراحی شوند تا نیاز به مراجعه حضوری شهروندان به حداقل برسد.

محور دوم در تقاضای مراکز پژوهشی، تنوع‌بخشی به پذیرش وثیقه‌ها است . رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس تصریح کرد: محدودیت در پذیرش وثیقه‌ها به‌ویژه تکیه بر اسناد غیرمنقول، باعث شده بسیاری از متهمان به‌دلیل عدم پذیرش وثیقه، راهی زندان شوند.

وی ادامه داد: طبق پیش‌بینی‌های قانونی، تمامی دارایی‌های ارزشمند از جمله سهام بورس، بیمه عمر، طلا و نقره باید به‌صورت الکترونیکی به‌عنوان وثیقه پذیرفته شوند تا عدالت در دسترسی به آزادی …



 فوری/ بیانیه جدید ارتش صادر شد
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ بیانیه جدید ارتش صادر شد

ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به‌مناسبت هفته دولت، تأکید کرد: هم‌افزایی و وحدت ملی یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران در عبور از شرایط سخت و خنثی‌سازی فشارهای دشمنان است.

 چه کسی برنده آزمون بزرگ ایران و آمریکا خواهد بود؟
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

چه کسی برنده آزمون بزرگ ایران و آمریکا خواهد بود؟

جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، فراتر از یک تقابل دوجانبه، جهان را در برابر انتخابی تاریخی قرار داده است؛ انتخاب میان نظم یک‌جانبه واشنگتن و نظمی چندجانبه که استقلال اقتصادی کشورها، امنیت منطقه و نقش راهبردی ایران در هرمز را تقویت می‌کند.

 محموله نفت آمریکایی با حکم دادگاه به نفع بیماران پروانه‌ای به فروش رفت
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

محموله نفت آمریکایی با حکم دادگاه به نفع بیماران پروانه‌ای به فروش رفت

رکنا سیاسی : رئیس شعبه ۵۵ دادگاه امور بین‌الملل با تشریح روند اجرای حکم پرونده دادخواهی ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای علیه دولت آمریکا، از توقیف نفتکش و فروش محموله نفت متعلق به آمریکا در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: وجه حاصل از فروش این محموله به حساب قوه قضاییه واریز و دستورهای قضایی لازم برای توزیع آن صادر شده است.

 تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف

رئیس هیات مذاکره کننده ایران با به سخره گرفتن شعار انتخاباتی ترامپ گفت: آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم؛ ۴۷ میلیون آمریکایی گرسنه‌اند و این آمارها مثل حرف‌های تو جعلی نیستند!

 واکنش قالیباف به عملیات روانی ترامپ درباره جمله «اگر گرسنه باشیم دوام نمی‌آوریم»
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

واکنش قالیباف به عملیات روانی ترامپ درباره جمله «اگر گرسنه باشیم دوام نمی‌آوریم»

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تقطیع سخنانش توسط ترامپ و انتشار در فضای مجازی، با انتشار آماری از بحران فقر در آمریکا، تأکید کرد: «شکست‌های آمریکا با ادعاهای دروغین پنهان‌شدنی نیست.»

 ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران

عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان دقایقی پیش برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات کشورمان وارد تهران شد.