قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

شکست سنگین «جلیلی-جبلی» در مجلس؛ ۲۱۱ نماینده مجلس حاضر به امضای بیانیه حمایت از صداوسیما نشدند! - مردم سالاری آنلاین

کارمندان معاونت پارلمانی صداوسیما که طی تماس‌های تلفنی تک به تک و خانه به خانه با نمایندگان مجلس، درخواست امضا برای نامه حمایت از سازمان و ابقاء رییس خود جبلی (و جلیلی) کرده بود، به یک شکست مفتضحانه برای جریان مذکور بدل شد.
 شکست سنگین «جلیلی-جبلی» در مجلس؛ ۲۱۱ نماینده مجلس حاضر به امضای بیانیه حمایت از صداوسیما نشدند! - مردم سالاری آنلاین

شکست سنگین «جلیلی-جبلی» در مجلس؛ ۲۱۱ نماینده مجلس حاضر به امضای بیانیه حمایت از صداوسیما نشدند! پس از لابی گسترده‌ی معاونت پارلمانی سازمان صداوسیما برای جمع‌آوری امضای بیانیه ی کاملاً سفارشی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نفع حمایت از این سازمان و ابقاء پیمان جبلی در سمت ریاست آن، نتایج نهایی نشان‌دهنده ‌ی استقبال بسیار محدود (۲۶ درصد) نمایندگان بود.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از «انتخاب»، کارمندان معاونت پارلمانی صداوسیما که طی تماس‌های تلفنی تک به تک و خانه به خانه با نمایندگان مجلس، درخواست امضا برای نامه حمایت از سازمان و ابقاء رییس خود جبلی (و جلیلی) کرده بود، به یک شکست مفتضحانه برای جریان مذکور بدل شد.

این فرآیند حدود سه هفته به طول انجامیده؛ اما در نهایت از مجموع ۲۸۵ نماینده مجلس، تنها ۷۴ نفر این بیانیه را امضا کردند. این رقم معادل کمتر از ۲۶ درصد کل نمایندگان است و نشان‌دهنده‌ی سطح پایین حمایت مجلس از مدیریت فعلی صداوسیما محسوب می‌شود.

سه هفته تماس و استدعا و فشار برای جمع‌کردن امضا، و در نهایت این نتیجه‌ی ناامیدکننده، نشان می‌دهد که حتی در مجلس هم کسی حاضر نیست هزینه‌ی حمایت از این مدیریت را بپردازد. طی ماه‌های گذشته به ویژه پس از آغاز جنگ تحمیلی سوم، انتقادات مردم به ویژه نخبگان سیاسی و فرهنگی نسبت به عملکرد صداوسیما شدت گرفته و حتی در مجلس اصولگرا هم سه‌چهارم نمایندگان مخالف این رویه و مدیریت آن محسوب می شوند.





 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح
۲۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح

مرزبانان هنگ مرزی سراوان، با اتکا به اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی خود، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح را که قصد ورود غیرقانونی به خاک کشور و انجام اقدامات...

 ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ  لو رفت؟
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ لو رفت؟

واشنگتن‌پست نوشت: ترامپ گزینه‌های چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد.

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌ها را بر اساس شاخص استمرار خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی ارزیابی می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌ها را بر اساس شاخص استمرار خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی ارزیابی می‌کند

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌ها را بر اساس شاخص استمرار خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی ارزیابی می‌کند، تاکید کرد: از همه همکارانی که در دستگاه‌های اجرایی شبانه‌روز برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.