قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

عراقچی: پزشکیان اصلاح‌طلب است اما اصول‌گراست - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: صرف‌نظر از شناخته شدن دکتر پزشکیان با جناح بندی سیاسی، به نظر من یک فرد بسیار اصولگراست. اصلاح‌طلب هست اما در اصلاح وضعیت‌های موجود و در پایبندی به اصول، اصولگراست. او در پایبندی به اصول و آرمان‌های انقلاب کوتاهی نمی‌کند، نسبت به اجرای تدابیر رهبری مماشات نمی‌کند و نسبت به پیگیری حقوق مردم و منافع ملی اصلاً کوتاه نمی‌آید.
 عراقچی: پزشکیان اصلاح‌طلب است اما اصول‌گراست - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با معاونت ارتباطات و دفتر اطلاع رسانی رئیس جمهور درباره عملکرد وزارت امور خارجه در دولت چهاردهم گفت: «سیاست خارجی ایران یک امر مستمر است که ممکن است در هر دولتی با یک سری ابتکارات و دیالوگ متفاوتپیش برود اما اصول طبیعتا ثابت است. در دولت دکتر پزشکیان اولویت بیشتری به همسایگان داده شد و اولویت ما بر این اساس قرار گرفت که در محیط پیرامونی مان اولا صلح و آرامش برقرار شود و بعد از آن زمینه های همکاری‌های اقتصادی، سیاسی وفرهنگی با همسایگان ایجاد شود.»

وزیر امورخارجه با تاکید بر اینکه ما حتی در عملکرد فضای مجازی مان همسایگان را اولویت قرار دادیم، گفت: «همسایگان ما اولویت ما هستند و این اولویت قرار دادن همسایگان، طبیعتاً الزاماتی هم به دنبال دارد. یکی از این الزامات رفع هرگونه تنش و گسترش روابط و ایجاد کردن زمینه‌های جدید وظرفیت‌های جدید در تعاملات است.»

دیپلماسی استانی و تاثیرات مثبت آن در جنگ ۴۰ روزه …




 اخبار جدید

 پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» - تسنیم

منابع غیر رسمی از رسیدن نیروهای ارتش و انصارالله یمن به اطراف شهر «المخا» خبر می‌دهند.

 واکنش رژیم جولانی به ورود نتانیاهو به خاک سوریه
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

واکنش رژیم جولانی به ورود نتانیاهو به خاک سوریه

رژیم جولانی در واکنش به ورود غیرقانونی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، فقط آن را محکوم کرد.

 کره جنوبی علیه ترامپ؛ «جوانانمان را به دریای مرگ نمی‌فرستیم»
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره جنوبی علیه ترامپ؛ «جوانانمان را به دریای مرگ نمی‌فرستیم»

در حالی که واشنگتن سئول را برای ورود به جنگ هرمز تحت فشار گذاشته، موجی از اعتراضات در کره جنوبی علیه اعزام جوانان این کشور به آنچه «دریای مرگ» می‌نامند، شکل گرفته است؛ اعتراضی که ریشه در دهه‌ها مخالفت با حضور نظامی آمریکا دارد.

 سفیر ایران: تحریم‌های آمریکا علیه ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی مصداق تروریسم اقتصادی است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

سفیر ایران: تحریم‌های آمریکا علیه ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی مصداق تروریسم اقتصادی است

نیویورک - ایرنا- غلامحسین درزی سفیر و کاردار جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل، گفت که تحریم‌های آمریکا علیه ۲۷ شرکت هواپیمایی و نهاد ایرانی فعال در بخش هوانوردی غیرنظامی ایران، مصداق تروریسم اقتصادی، مجازات جمعی و جنایت علیه بشریت بوده و نقض آشکار منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل از جمله حقوق بین‌الملل بشر و الزامات مربوط به حمایت از غیرنظامیان است.

 لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است

ارتش لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل از زمان امضای توافق چارچوبی با لبنان در ماه ژوئن، حدود ۷۷۰۰ بار این توافق را نقض کرده است.

 هشدار خصوصی به ترامپ داده شد | افشاگری وال استریت ژورنال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار خصوصی به ترامپ داده شد | افشاگری وال استریت ژورنال

منابع مطلع می‌گویند که مشاوران ارشد رئیس جمهور آمریکا به او هشدار داده‌اند که جنگ علیه ایران شاید تا پایان حضور او در کاخ سفید ادامه یابد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026