قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

شهادت ۶ نفر در قشم و زنجان؛ حمله تلافی‌جویانه ایران - مردم سالاری آنلاین

ارتش متجاوز آمریکا پس از سه روز توقف حملات، بامداد پنجشنبه بار دیگر با حمله به برخی مناطق تعدادی از استان های کشورمان موجب شهادت ۶ نفر در جزیره قشم و زنجان شد. این حملات با پاسخ تلافی‌جویانه نیروهای ارتش و سپاه مواجه شد.
 شهادت ۶ نفر در قشم و زنجان؛ حمله تلافی‌جویانه ایران - مردم سالاری آنلاین

گروه سیاسی- خاطره میرزا: حملات متجاوزانه ارتش جنایتکار آمریکا به برخی مناطق استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و زنجان انجام شد. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از حمله بامداد پنجشنبه ارتش متجاوز آمریکا به مناطقی از این استان از جمله جزیره قشم خبر داد. احمد نفیسی گفت: در ساعت چهار بامداد نقطه‌ای در حوالی قشم مورد حمله نظامی دشمن آمریکایی قرار گرفت. وی درباره جزییات حمله دشمن متجاوز آمریکایی به یک منزل مسکونی در محله چاه‌تنگو شهر قشم گفت: تیم‌های امدادی پس از عملیات جست‌وجو، دو نفر کودک محبوس‌شده زیر آوار را به بیمارستان منتقل کردند. اما ساعتی بعد او با اشاره به پایان آواربرداری گفت: در این حمله سه عضو یک خانواده شامل پدر، مادر و یک فرزند به شهادت رسیدند و ۲ فرزند ۷ و ۹ ساله این خانواده نیز مصدوم و برای ادامه روند درمان به مرکز درمانی منتقل شدند. وی ضمن محکوم نمودن این جنایت جنگی از تلاش نیروهای امدادی، آتش‌نشانی، اورژانس، مدیریت بحران و سایر دستگاه‌های حاضر در صحنه قدردانی نمود و گفت: با پایان عملیات آواربرداری، تمامی افراد محبوس در زیر آوار شناسایی و خارج شدند و عملیات امدادی این حادثه خاتمه یافت.

سازمان منطقه آزاد قشم نیز از بامداد پنجشنبه پنجشنبه با حضور میدانی تیم‌های امدادی و آتش‌نشانی در مناطق آسیب‌دیده جزیره، ضمن ایمن‌سازی واحدهای مسکونی، اقدام به اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در هتل‌آپارتمان‌های قشم کرد تا نیازهای اولیه آنان تا بازگشت به شرایط عادی تأمین شود. معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم تأکید کرد: رسیدگی به وضعیت خانوارهای آسیب‌دیده و تأمین نیازهای اولیه آنان تا بازگشت شرایط به وضعیت عادی با هماهنگی دستگاه‌های مسوول ادامه خواهد داشت.

همچنین در ساعت ۳:۳۲ بامداد پنجشنبه صدای دو انفجار شدید در کیش به گوش رسید. سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد: در حمله به جزیره کیش هیچ آسیبی به اماکن شهری و مسکونی کیش وارد نشده و تغییری در برنامه حرکت شناورهای مسافری، خودرویی و فعالیت فرودگاه در جزیره کیش رخ نداده است.

شهادت سه نفر از پاسداران سرافراز استان زنجان

روابط عمومی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان اعلام کرد: در حمله وحشیانه رژیم تروریستی آمریکای جنایتکار در بامداد پنجشنبه به شهرستان زنجان، سه نفر از پاسداران سرافراز و غیور سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان به نام‌های «محمود ملاجباری، محمدرضا چراغی، جمال امیری» در دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی و مردم انقلابی و شریف ایران اسلامی، به فیض شهادت نائل آمدند.

همچنین معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان از تجاوز موشکی به نقاطی در استان خوزستان خبر داد و اعلام کرد نقاطی در استان خوزستان، در اطراف شهرهای اهواز، آبادان، شادگان و اروندکنار، هدف تجاوز موشکی قرار گرفته‌اند. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر نیز اعلام کرد که در ادامه تجاوزهای دشمن آمریکایی بامداد پنجشنبه شهرستان های بوشهر، دشتی و جم مورد حملات هوایی و اصابت موشکی قرار گرفتند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس نیز از تجاوز هوایی دشمن آمریکایی در بامداد پنجشنبه به مناطقی در شهرستان‌های کازرون و فراشبند خبر داد. این حملات به استان‌های خوزستان، بوشهر و فارس خوشبختانه هیچ تلفات جانی در پی نداشت.

 

ارتش و سپاه به حملات دشمن پاسخ دادند

بیست و هفتمین مرحله از عملیات صاعقه و در پاسخ به تجاوزات اخیر ارتش تروریستی آمریکا به کشورمان و حمله وحشیانه به منزل مسکونی در جزیره قشم، صبح پنجشنبه «آشیانه جنگنده ها»،«سامانه‌های ارتباطات ماهواره‌ای» و «انبارهای تجهیزات» این ارتش کودک کش، در پایگاه احمدالجابر کویت، هدف پهپادهای انهدامی ارتش قرار گرفت. پایگاه احمدالجابر کویت، نقش عمده‌ای در عملیات های هوایی و نظارتی آمریکا ایفا کرده و فراتر از نقش عملیاتی، از کانون های حیاتیِ پشتیبانیِ هواییِ برای ارتش تروریستی آمریکا محسوب می‌شود. روابط عمومی ارتش، ضمن محکومیت حمله به منازل مسکونی غیرنظامیان در قشم، آن را نقض آشکار اصول انسانی و نمونه‌ ای دیگر از جنایات جنگی دشمن مکار دانست و تاکید کرد: جنایت‌ها، تحریم‌ها و تهدیدها، ایران را در دفاع مقدس خود، متحدتر و منسجم‌تر می سازد.

در مرحله بیست و ششم عملیات صاعقه و در انتقام خون پاک شهید امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی خلبان دلیر سوخو ۲۴ نیروی هوایی ارتش نیز، پهپادهای انهدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران، «ژنراتورهای برق»، «سامانه ناوبری» و «ساختمان‌های اداری و پشتیبانی» ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه شیخ عیسی بحرین را هدف قرار دادند. حملات اخیر به پایگاه‌های آمریکا در منطقه، با وجود سامانه های دفاعی متعدد و تجهیز پایگاه‌ها، تاکنون خسارات قابل توجه به تجهیزات و مراکز استقرار نیروهای ارتش کودک کش آمریکا وارد ساخته است. پایگاه شیخ عیسی بحرین یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین پایگاه های آمریکا در منطقه خلیج فارس و میزبان هواپیماهای شناسایی، از مراکز مهم تعمیر و نگهداری بالگردها و قطعات پهپادهاست که با حملات متعدد نیروهای مسلح، آسیب جدی به توان رزم و پشتیبانی رزمی نیروهای متجاوز دشمن در آن پایگاه وارد شده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به جنایت دشمن آمریکایی در جزیره قشم، صبح پنجشنبه رزمندگان نیروی هوافضای سپاه با حمله به رمپ استقرار و سوله تعمیراتی جنگنده های اف ۳۵ دشمن آمریکایی در پایگاه هوایی الازرق با چندین فروند موشک بالستیک، سه فروند هواپیمای اف ۳۵ را به کلی تخریب و به سه فروند دیگر خسارت سنگینی وارد کردند.

در اطلاعیه سپاه آمده: در این حمله همچنین چند افسر و کادر فنی و تعمیراتی دشمن نیز به هلاکت رسیدند. منطقه ما جای ارتش کودک‌کش که اینگونه با قساوت خانواده های بی گناه را نیمه شب در خواب به خاک و خون می کشد، نیست. مبارزه ما و شما تا اخراج آخرین اشغالگر آمریکایی از سرزمین های اسلامی ادامه خواهد یافت.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۵۶ نیز اعلام کرد: در ادامه عملیات نصر ۲ و تنبیه متجاوز با حمله به پایگاه هوایی آمریکا در علی السالم، دو آشیانه پهپادی و یک مخزن سوخت هواپیما و بالگردهای نظامی را به آتش کشیده و منهدم کردند.

مقابله سپاه با نفتکش‌های متخلف

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیروز جمعه اعلام کرد: ساعات ابتدایی امروز دو نفتکش متخلف تحت تاثیر اغواگری‌های سنتکام به خیال اینکه می‌توانند از مسیر غیر اعلامی تحت اسکورت هوایی ارتش کودک کش و تروریست امریکا بدون توجه به اخطارهای ما، در مسیر ناامن و غیرقانونی حرکت کرده و از تنگه هرمز عبور کنند، مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند و ۴ نفتکش دیگر به سرعت تغییر مسیر داده و به محل خود بازگشتند. شب گذشته در پاسخ به بیانیه کذب سنتکام به اطلاع همه مالکان شرکت‌های کشتیرانی و بیمه رساندیم که به اطلاعیه های سنتکام توجه نکنید و از کسانی که فریب خورده اند و دچار حادثه شده اند سوال کنید. نیروی دریایی سپاه بار دیگر اخطار می‌کند، مداخلات و امر و نهی‌های غیرقانونی ارتش کودک‌کش آمریکا به شناورها در منطقه بی‌پاسخ نخواهد ماند.

 





 برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

برخی بی‌آنکه بدانند با مذاکره مخالفند

دبیرکل حزب اتحاد ملی ایران با بیان اینکه عده‌ای آگاهانه شرایط کشور را نادیده می‌گیرند، درباره اینکه تحریف مفهوم دیپلماسی و کوچک جلوه دادن مذاکره از سوی منتق...

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی

دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازار‌ها روی آورده‌است.

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.