قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲۵ ساعت قبل

ترور شخصیت؛ بازی در زمین دشمن - مردم سالاری آنلاین

ترور انواع مختلفی دارد. یکی از انواع آن، ترور شخصیتی است که اگر آثارش از ترور فیزیکی مخرب تر و ...
 ترور شخصیت؛ بازی در زمین دشمن - مردم سالاری آنلاین

ترور انواع مختلفی دارد. یکی از انواع آن، ترور شخصیتی است که اگر آثارش از ترور فیزیکی مخرب‌تر و زیان بارتر نباشد، کمتر نیست. ترور شخصیتی، زخمی چرکین و عمیق است که ریشه در حسادت دارد و از جمله‌ گلوله‌های آن می‌توان از دروغ‌پردازی، تهمت و قلب واقعیت‌ نام برد.

آنهایی که توان رقابت سالم و برابر ندارند و حیات سیاسی و اجتماعی خود را در نیستی و مرگ دیگران می‌بینند، برای بدنام کردن رقیب یا رقبای سیاسی، بطرز ناجوانمردانه‌ای به ترور شخصیتی متوسل می‌شوند.

آمران چنین اقدامی، عاملان متعددی را مأمور اجرای این مأموریت ضد اخلاقی می‌کنند. در دنیای امروز، صدها کانال و حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی در اختیار کسانی قرار گرفته است که با اغراض سیاسی‌ وظیفه ترور شخصیت‌های اثرگذار سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را بر عهده دارند.

این افراد‌ در پوشش‌ها و عناوین ظاهر فریب، خود را کاملاً در صراط مستقیم خدمت به مردم و جریان سیاسی‌ توانمند و دلسوز و شجاع معرفی می‌کنند؛ در همان حال رقیب یا رقبا را به طور کامل ناتوان، ترسو، بزدل و در نهایت خائن جلوه می‌دهند.

این نوع ترور، ریشه‌ای طولانی دارد، اما طی ۴۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نمونه‌های فراوانی را شاهد بوده‌ایم. نمونه ای‌‌ که طی چند سال اخیر رخ داد و همگان شاهد آن بودیم، ترور شخصیت‌ شهید عزیز دکتر علی لاریجانی بود.

شهید لاریجانی، در برابر اهانت‌ها، شایعه‌پراکنی و حملات مکرر تبلیغاتی، با سکوت معنا دار خود و ایفای وظایف محوله، با متانت تمام‌ راه استقامت و ایستادگی وصبوری را برگزید. در نهایت در شهر مقدس قم، با مُهر نماز و پرتاب کردن دم‌پایی، مورد حمله پیاده‌ نظام آمران این نوع ترور قرار گرفت.

او در جایگاه مهم و حیاتی دبیری شورای عالی امنیت ملی کشور نیز خوش درخشید و بعد از شهادت اش، کثیری از اقشار مختلف مردم در همان حالی که خدمات او را ستودند، انزجار خود را نسبت به آمرین و عاملین تعرض به شخصیت کم نظیر ایشان ابراز کردند.

ماه‌هاست تعدادی از مسئولان کشور، در رأس آن‌ها روسای جمهور و مجلس و …



 مذاکره در جهان چندلایه
۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

مذاکره در جهان چندلایه

سرنوشت توافق در گرو موازنه منافع قدرت‌های جهانی است به‌قلم؛ علی هاشمی؛ قائم‌مقام دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران

 دلار 200 هزارتومانی تومنی موقتی است؟!
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

دلار 200 هزارتومانی تومنی موقتی است؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه‌های صبح امروز. با ما باشید.

 دیدار عطریان‌فر برای مطالعه نمونه روزنامه جدید شرق
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

دیدار عطریان‌فر برای مطالعه نمونه روزنامه جدید شرق

آقای [محمد] عطریان‌فر، [رئیس سابق شورای شهر تهران و مدیرمسئول سابق روزنامه همشهری] آمد. نمونه روزنامه جدید «شرق» را آورد. امتیاز از آقای [مهدی] رحمانیان است، ولی مسئولیت به ایشان داده شده است. از عملکرد [حزب] مشارکتی‌ها و دوم خردادی‌های تُند انتقاد کرد و گفت، اکنون پشیمان‌اند و درصدد ترمیم خرابکاری‌های خود هستند و قرار دارند با شما و رهبری، در این‌ خصوص مذاکره‌ کنند. گفت، متأسفانه‌ آقای [سعید] حجاریان، [به دلیل عوارض ترور]، در روز فقط سه ساعت می‌تواند حرف بزند.

 پیام مهم اسلام‌آباد از تهران؛ گفت‌وگوهای عاصم منیر با مقام‌های ایرانی «بسیار سازنده» بود
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پیام مهم اسلام‌آباد از تهران؛ گفت‌وگوهای عاصم منیر با مقام‌های ایرانی «بسیار سازنده» بود

ارتش پاکستان در پایان سفر یک‌روزه فرمانده خود به تهران اعلام کرد که عاصم منیر با مقام‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران درباره صلح منطقه‌ای، جلوگیری از تشدید تنش‌ها و بررسی راهکارهای حل اختلافات از مسیر گفت‌وگو، رایزنی‌های بسیار سازنده‌ای داشته است.

 عضو هیات رئیسه مجلس: مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف است - مردم سالاری آنلاین
۴ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

عضو هیات رئیسه مجلس: مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف است - مردم سالاری آنلاین

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف بوده و تأکید ما بر این است که از راهکارهای غیرقیمتی برای مدیریت مصرف باید استفاده شود.

 نفتکش‌های سعودی از هرمز فرار کردند
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نفتکش‌های سعودی از هرمز فرار کردند

طبق آخرین رصد آب‌های خلیج فارس، نفتکش‌های سعودی با سرعت زیادی در حال دور شدن از محدوده تنگه هرمز هستند.



خبرگزاری دانشجو

نیکزاد: اگر قرار باشد معیشت و اقتصاد مردم ایران تنگ‌تر شود اجازه داده نخواهد شد که دشمنان این ملت در رفاه باشند+ فیلم

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است
سایت رویداد‌ ۲۴

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است

اظهارات سقاب اصفهانی درباره مافیای قاچاق سوخت، بیش از آنکه پرده از یک شبکه فساد بردارد، یک سؤال ساده را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: اگر دکان قاچاقچیان را می‌شناسید، چرا آدرس نمی‌دهید؟ و اگر از شکستن شیشه دفترتان می‌ترسید، چگونه قرار است با مافیایی چند میلیارد دلاری مقابله کنید؟
نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند
خبرگزاری ایمنا

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اظهار نظرها پیرامون قول قالیباف برای خروج طرح مقابله با نفوذ بیگانگان از دستور کار مجلس واقعیت ندارد، گفت: مجلس یک قوه مستقل است و آیین نامه مجلس هم مشخص است و طبق آیین نامه کارها را پیش می‌بریم.
سایت جهان نیوز

وزارت علوم، حکم اخراج دانشجوی شریف را تایید کرد | جهان نیوز

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!
سایت عصرایران

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!

دستاوردهای بالقوه این تفاهمنامه می توانست پایان جنگ‌، رفع یا کاهش محاصره دریایی‌، عادی شدن کشتیرانی، امکان‌ صادرات نفت و پتروشیمی، دسترسی به بخشی از دارایی ه...
سایت فرارو

پاسخ یوسف پزشکیان به علیمی مداح/ کی از ایران حمایت می‌کنه؟