قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

مشارکت بیش از ۵۴ هزار نیروی الحشد الشعبی برای تامین امنیت مراسم اربعین حسینی

شفقنا-سازمان الحشد الشعبی عراق اعلام کرد: نبیش از ۵۴ هزار نیروی حشد در قالب ۷۰ هنگ، برای تأمین امنیت مراسم اربعین حسینی در استان‌های مختلف مستقر شده بودند.» به گزارش شفقنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، یاسر حسین العیساوی، معاون رئیس ستاد الحشد الشعبی در امور عملیات، در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «الحشد الشعبی با [ ]
 مشارکت بیش از ۵۴ هزار نیروی الحشد الشعبی برای تامین امنیت مراسم اربعین حسینی



۲۷ دقیقه قبل / سایت جماران

ترامپ: توافق با ایران آسان نیست!

به گزارش جماران، دونالد ترامپ در گفت‌ وگو با رادیو دبلیوای‌بی‌سی ۷۷ که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، درباره جنگ علیه ایران با تکرار لفاظی های خود مدعی شد: «چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر ۱۰۰ بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

رئیس جمهوری آمریکا در توجیه شکست خود در میدان دیپلماسی بدون اشاره به زیاده خواهی های واشنگتن و بدعهدی و نقض تفاهمنامه اسلام آباد ادعا کرد: «نیروی دریایی، هوایی از بین رفته است. بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران از بین رفته‌اند. دستیابی به توافق آسان نیست. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند.»

رئیس جمهوری جمهوریخواه و جنگ طلب آمریکا ادعا کرد: هدف اصلی کارزار آمریکا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

ترامپ در توجیه رویکردهای شکست خورده خود در قبال جمهوری اسلامی ایران و در حالیکه پیامدهای جنگ بی دلیل او بر روی زندگی مردم آمریکا تاثیر گذاشته است، ادعا کرد: «فکر می‌کنم مردم می‌بینند که ما چه می‌کنیم، زیرا ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما باید به خاورمیانه سفر کنیم، زیرا نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با توهین به ایران مدعی شد: «آنها دیوانه‌اند. اگر کشوری مانند آن سلاح هسته‌ای داشته باشد، بدون تردید از آن استفاده خواهد کرد.»

ترامپ همچنین به استفاده از بمب‌افکن‌های بی‌۲ در حمله به تاسیسات هسته ای ایران اشاره و ادعا کرد: «من جلوی آن را گرفتم و با بمب‌افکن‌های بی‌۲، آن را به‌طور کامل متوقف کردم.»

رئیس جمهوری آمریکا در حمایت از رژیم اسرائیل که واشنگتن را در گرداب جنگ علیه ایران فرو برده است و در توجیه جنگ علیه ایران بدون اشاره به اقدامات تل آویو در منطقه به ویژه سرزمین های اشغالی فلسطین مدعی شد: «آنها (ایران) اسرائیل را نابود می‌کردند. آنها خاورمیانه را نابود می‌کردند.»

ترامپ در این برنامه رادیویی ادعا کرد:«ما در قبال ایران بسیار خوب عمل می‌کنیم. ما از نظر نظامی آن‌ها را کاملا از بین بردیم. البته هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارند، اما توانایی آن‌ها برای ساخت این تجهیزات در مقایسه با پنج ماه پیش بسیار کاهش یافته است. پنج ماه پیش آن‌ها حملات موثری انجام می‌دادند، اما حالا برایشان بسیار دشوار است که هر هدفی را مورد حمله قرار دهند.»

رئیس جمهوری آمریکا بدون اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ خود علیه ایران بر زندگی و معیشت آمریکایی مدعی شد: «آن‌ها (ایران) در وضعیت بدی هستند. نرخ تورم آن‌ها حدود ۳۰۰ درصد است و ارزش پول آن‌ها تقریبا از بین رفته است. نیروهای نظامی‌ هم حقوق دریافت نمی‌کنند. بنابراین در شرایط بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ در باره تنگه هرمز نیز در حالیکه ایران کنترل این آبراه حیاتی را برعهده دارد، بار دیگر ادعای خود را تکرار و ادعا کرد: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد!

وی در بخش دیگری از این مصاحبه در توجیه حمله به ایران مدعی شد: «ایران به قدرت سلطه‌گری در خاورمیانه تبدیل شده است که برای همه قلدری می‌کند.»

ترامپ بدون اشاره به اینکه پایگاه های آمریکا در خاک برخی کشورهای منطقه است و نیز خسارات واشنگتن از پاسخ دفاعی ایران ادعا کرد «که ایرانی‌ها به سوی کشورهای نیمه‌بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس از میزان دخالت آن‌ها در درگیری آگاه نبود.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: «هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.»

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 


۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

حضور محمدباقر قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس + فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در سومین روز سفر هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به عراق٬ با حضور در قبرستان وادی السلام نجف٬ بر مزار مطهر شهید ابومهدی المهندس و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

برچیدن پایگاه‌های آمریکا یک تعهد ملی است

صفحه سیاست-

به گزارش امروز جمعه  المعلومه، «فالح الخزعلی» رئیس فراکسیون «منتصرون» در پارلمان عراق ضمن تاکید بر اینکه، درخواست‌ها برای محدود کردن سلاح‌های مقاومت باید با درخواست‌هایی برای محدود کردن سلاح‌های آمریکایی و برچیدن پایگاه‌های نظامی آمریکا از عراق همراه باشد، بر لزوم احترام به حاکمیت ملی عراق تاکید کرد. الخزعلی بیان کرد: کسانی که خواستار محدود کردن سلاح‌های مقاومت هستند، ابتدا باید خواستار محدود کردن سلاح‌های آمریکایی کنترل نشده و برچیدن پایگاه‌های آمریکایی از عراق شوند. اعمال حاکمیت نمی‌تواند گزینشی باشد و باید دربرگیرنده اشکال حضور و سلاح‌های خارجی در داخل کشور باشد.

وی افزود: دولت موظف است به مصوبه پارلمان صادر شده در ژانویه ۲۰۲۰ در مورد خروج نیروهای خارجی از خاک عراق پایبند باشد. اجرای این مصوبه یک تعهد ملی و حاکمیتی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

الخزعلی با اشاره به اینکه ادامه حضور پایگاه‌ها و نیروهای آمریکایی در داخل عراق دخالت در امور عراق است و بر استقلال تصمیم‌گیری ملی تأثیر می‌گذارد، از دولت عراق خواست تا گام‌های جدی برای اجرای مصوبه پارلمان و پایان دادن به حضور نظامی خارجی در کشور بردارد.

التمیمی: الحشد الشعبی سدی محکم در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی علیه عراق است

از سوی دیگر «ابوتراب التمیمی»، نماینده پارلمان عراق اعلام کرد که نیروهای بسیج مردمی عراق سدی مستحکم در برابر توطئه‌هایی هستند که عراق را از داخل و خارج هدف قرار می‌دهند و نسبت به تلاش‌های برخی طرف‌ها برای تحریف حقایق هشدار داد.

التمیمی تاکید کرد: الحشد الشعبی در سال‌های گذشته ثابت کرده که سدی محکم در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی بوده و فداکاری‌های بزرگی برای محافظت از عراق و حفظ امنیت و ثبات آن انجام داده است.

وی افزود: طرف‌هایی هستند که سعی می‌کنند مسائل را مغشوش کنند و جنجال به پا کنند تا نقش حشد شعبی را تضعیف کنند و از بزرگی فداکاری‌های آن بکاهند. این تلاش‌ها واقعیت نقشی را که نیروهای بسیج مردمی در مقابله با چالش‌هایی که عراق با آن مواجه بوده است، تغییر نخواهد داد.

التمیمی با اشاره به اینکه الحشد الشعبی بخشی از ساختار امنیتی عراق بوده و هدف قرار دادن آن یا زیر سوال بردن نقش آن در خدمت کسانی است که به دنبال تضعیف عراق هستند، خواستار کشیده نشدن به سمت هجمه هایی شد که نهادها و نیروهای امنیتی عراق را هدف قرار می‌دهند.

گفتنی است که آمریکا علاوه بر کنترل آسمان عراق و استفاده از آن به عنوان محلی برای تجاوز علیه ایران به همراه رژیم صهیونیستی مانع از دستیابی عراق به پدافند هوایی قوی می شود و در امور سیاسی و اقتصادی آن نیز دخالت گسترده ای دارد. واشنگتن همچنین در راستای خلع سلاح مقاومت عراق گام بر می دارد و اخیرا به همراه عربستان مقرهای الحشد الشعبی عراق را هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از این نیروها شهید و برخی دیگر زخمی شدند.

 




 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 هشدار اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز؛ ماجرا چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز؛ ماجرا چیست؟

یک فروند هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز، به دلایل نامشخص وضعیت اضطراری اعلام کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم
۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم

رییس مجلس گفت: «ما نه جنگ‌طلب بوده‌ایم و نه به دنبال جنگ هستیم، اما اجازه نمی‌دهیم عزت و شرف کشور نادیده گرفته شود.»

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۳۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس | الیاس کردی: شوک اولیه افزایش را می‌توان با داریی‌های دلاری جبران کرد زیرا...
۴۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس | الیاس کردی: شوک اولیه افزایش را می‌توان با داریی‌های دلاری جبران کرد زیرا...

اقتصادنیوز: یک تحلیل‌گر بازار سرمایه گفت: «اگر افزایش قیمت محدود باشد، افزایش قیمت‌ها و تورم نیز محدود خواهد بود. اگر افزایش قیمت شدید باشد، اثر اولیه آن بسیار زیاد خواهد بود. اما اگر افزایش قیمت تدریجی باشد، اثر اولیه آن محدود خواهد بود و باید دید اثر ثانویه آن به کجا می‌رسد و در چه نقطه‌ای متوقف می‌شود.»