قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

زهر ذوب کننده

k: زهر ذوب کننده | شگفتیهای آفرینش | شگفتیهای طبیعت | عجایب خلقت | نشان
 زهر ذوب کننده



۳۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

پاسخ عراقچی به ادعای «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران

عصرایران: عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به ادعای آمریکا درباره اجرای «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ» علیه ایران، با اشاره به تحریم‌های گذشته و سیاست «فشار حداکثری» واکنش نشان داد.

وزیر خارجه در توئیتی نوشت:

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

۸ سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛

همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.


۴۱ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

اتریوم از مرز ۲۴۰۰ دلار عبور کرد/ موج تازه صعود در بازار رمزارزها

صفحه اقتصاد -

اتریوم در ادامه رشد اخیر خود توانست سطح مهم ۲۴۰۰ دلار را پشت سر بگذارد. داده‌های بازار نشان می‌دهد این رمزارز طی روزهای اخیر رشد قابل‌توجهی داشته و عبور از محدوده ۲۴۰۰ دلار، از نظر تکنیکال یکی از سطوح مهم برای ادامه حرکت قیمت محسوب می‌شود.

برخی تحلیل‌ها این سطح را مقاومت کلیدی اتریوم می‌دانند و تثبیت قیمت بالاتر از آن می‌تواند مسیر را برای ادامه صعود هموار کند؛ در مقابل، بازگشت قیمت به زیر این محدوده می‌تواند احتمال اصلاح کوتاه‌مدت را افزایش دهد.

مطالعه بیشتر: قیمت ارزهای دیجیتال امروز چهارشنبه 17 تیر 1405 | بیت کوین، اتریوم و تتر اخبار مرتبط circle قیمت بیت کوین و ارزهای دیجیتال امروز شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ | نرخ تتر، اتریوم و رمزارزهای محبوب circle قیمت ارز دیجیتال امروز چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ | بیت‌کوین، تتر، اتریوم و رمزارزهای پرطرفدار circle قیمت ارزهای دیجیتال امروز سه‌شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ | بیت‌کوین، اتریوم، تتر و سایر رمزارزها circle قیمت ارزهای دیجیتال امروز دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ | بیت‌کوین، اتریوم و تتر پیشنهاد سردبیر circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد


۲ ساعت قبل / سایت جماران

حداقل هزینه های معیشتی طی 6 ماه دو برابر شد! + جزییات

به گزارش جماران، محسن باقری، عضو تیم کارگری شورای عالی کار و فعال کارگری، درباره آخرین وضعیت محاسبه هزینه سبد معیشت کارگران اظهار کرد که محاسبات رسمی هنوز آغاز نشده و کمیته دستمزد نیز فعالیت خود را شروع نکرده است.

به گفته او، با این حال گروه کارگری شورای عالی کار با اتکا به اطلاعات مربوط به تیرماه، به‌صورت مستقل محاسبات خود را انجام داده است. مبنای این محاسبات، سبد معیشت ۴۲ میلیون تومانی است که در دی‌ماه سال گذشته به تصویب رسیده بود.

باقری با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های زندگی گفت برآوردهای فعلی گروه کارگری نشان می‌دهد هزینه سبد معیشت تقریباً دو برابر شده و از ۸۰ میلیون تومان عبور کرده است. او در عین حال رقم نهایی محاسبات را اعلام نکرد.

این فعال کارگری با اشاره به افزایش شدید قیمت مواد غذایی و آشامیدنی اظهار کرد که آمارهای مرکز آمار ایران نیز از تورم بسیار بالا در گروه خوراکی‌ها حکایت دارد و در برخی موارد این نرخ حتی به حدود ۱۴۰ درصد رسیده است.

او نتیجه این روند را افزایش شدید هزینه‌های زندگی در فاصله‌ای کوتاه دانست و تأکید کرد که هزینه سبد معیشت کارگران طی حدود شش ماه تقریباً دو برابر شده است.

باقری در ادامه با انتقاد از احتمال افزایش قیمت بنزین گفت افزایش نرخ این حامل انرژی در شرایط فعلی فشار مضاعفی بر معیشت مردم وارد خواهد کرد.

او با اشاره به محاسبات و دیدگاه‌های مطرح‌شده از سوی برخی نمایندگان مجلس و کارشناسان اقتصادی، افزایش قیمت بنزین را برای طبقه کارگری بسیار سنگین و فاجعه‌بار توصیف کرد و افزود که دستکاری قیمت بنزین در شرایط فعلی می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای داشته باشد.

به گفته باقری، بنزین در میان حامل‌های انرژی نقش مهمی در ایجاد و انتقال تورم دارد و اجرای سیاست شوک انرژی در شرایط کنونی یک اشتباه بزرگ است. مسئله نیز صرفاً افزایش قیمت یک کالا نیست، بلکه افزایش قیمت بنزین بر طیف گسترده‌ای از کالاها و خدمات اثر می‌گذارد و قیمت آن مانند نرخ ارز، یک شاخص کلیدی و پیشران برای قیمت‌های دیگر است.

عضو تیم کارگری شورای عالی کار با اشاره به مواضع پیشین این گروه درباره سیاست‌های ارزی گفت گروه کارگری در سال ۱۴۰۱ و در دولت سیزدهم نیز با این سیاست‌ها مخالفت کرده بود.

باقری تأکید کرد که موضع این گروه همواره مخالفت با شوک‌های قیمتی و افزایش ناگهانی قیمت‌ها بوده است. او افزود که از دی‌ماه تاکنون نیز نرخ ارز در چند مرحله افزایش یافته و رشد نرخ ارز واردات به افزایش مستمر قیمت کالاها منجر شده است.

او ادامه داد که آثار این افزایش‌ها به یک شوک قیمتی محدود نمانده و مردم همچنان به‌صورت روزانه شاهد افزایش قیمت‌ها هستند.

 




 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 قطب شمال؛ عرصه جدید تقابل روسیه با غرب؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

قطب شمال؛ عرصه جدید تقابل روسیه با غرب؟

مسکو- ایرنا- رئیس‌جمهور روسیه امروز ریاست جلسه‌ای را در کرملین برعهده داشت که محوریت آن تضمین امنیت این کشور در قطب شمال بود.

 صلح، ثبات، آزادی؛ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی و امنیت می‌آید  | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صلح، ثبات، آزادی؛ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی و امنیت می‌آید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

اقتصادنیوز: نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از رنجِ جامعه کاست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا مردم دوباره دلیلی برای آرامش داشته باشند؟

 تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر

تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان دهنده تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر است.

 حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد
۳۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد

منصور حقیقت‌پور معتقد است مسئولان این تصمیم‌ها باید پاسخگو باشند و حتی از ضرورت محاکمه مقصران در دادگاه نظامی سخن می‌گوید.

 بازگشت موفق مرد عنکبوتی میان انبوه فیلم‌های خسته ابرقهرمانی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

بازگشت موفق مرد عنکبوتی میان انبوه فیلم‌های خسته ابرقهرمانی

«مرد عنکبوتی: آغازی تازه» هیاهوی جهان مارول را کنار می‌زند و با پیتر پارکری تنها، زخمی و بالغ‌تر، یکی از انسانی‌ترین ماجراهای ابرقهرمانی سال‌های اخیر را می‌سازد