قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

یدیعوت آحارانوت: حماس به عنوان قدرت واقعی در نوار غزه باقی خواهد ماند

شفقنا- روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» در تحلیلی مدعی شد طرح مربوط به اجرای طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره غزه، حتی در صورت تشکیل یک دولت تکنوکرات فلسطینی و خلع سلاح حماس، می‌تواند به حفظ نفوذ واقعی این جنبش در نوار غزه منجر شود. به گزارش شفقنا؛ این روزنامه در تحلیل رون بن‌یشای، تحلیلگر نظامی [ ]
 یدیعوت آحارانوت: حماس به عنوان  قدرت واقعی در نوار غزه باقی خواهد ماند



 دفتر نتانیاهو: با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده‌ایم
۴۶ دقیقه قبل / سایت جماران

دفتر نتانیاهو: با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده‌ایم

به گزارش جماران، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد.

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودند.

رژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.

در مرحله دوم نیز موضوع خلع سلاح حماس و خروج کامل نظامیان رژیم صهیونیستی از غزه …



 اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب

به گزارش برنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که نظامیانش در سال ۲۰۲۴ به سمت خودرویی که هند رجب، دختر ۵ ساله فلسطینی و اعضای خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، آتش گشوده‌اند.

به گزارش رویترز، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تحقیقات جنایی را آغاز کرده است، اگرچه گروه‌های حقوق بشری می‌گویند چنین تحقیقاتی به‌ندرت منجر به محکومیت می‌شود.

به شهادت رساندن هند رجب یکی از برجسته‌ترین جنایت‌های مربوط به کشتار غیرنظامیان در جریان حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه بود.

این دختر ۵ ساله فلسطینی پس از ساعت‌ها گیر افتادن در ماشین و التماس به پزشکان فلسطینی از طریق تلفن همراه برای ارسال کمک، به شهادت رسید، در حالی که خانواده ۵ نفره عمویش پیش از وی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند.

یک آمبولانس اعزام شد، اما کمی پس از رسیدن به محل حادثه، امدادگران تماس خود را با دختر و امدادگران از دست دادند؛ ۱۲ روز بعد، پیکر هند رجب، بستگانش و ۲ نفر از کارکنان آمبولانس از منطقه پیدا شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این حضور نیروهایش در منطقه نزدیک به محل شهادت هند رجب را تکذیب کرده بود، اما روز گذشته اعتراف کرد که پس از یک تحقیق چند ماهه متوجه شده است که نظامیانش هنگام نزدیک شدن به وسیله نقلیه حامل هند رجب به سمت آنها آتش گشوده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که یک گلوله به سمت آمبولانس هلال احمر فلسطین که برای نجات هند رجب اعزام شده بود، شلیک شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که تحقیقات جنایی در مورد به شهادت رساندن ۱۵ امدادگر و کارمند اورژانس در مارس ۲۰۲۵ را آغاز خواهد کرد؛ با وجود این، ادعا کرد که در ۳ جنایت دیگر، ازجمله شهادت ۷ امدادگر در خیریه آشپزخانه مرکزی جهانی در آوریل ۲۰۲۴، هیچ مبنایی برای آغاز تحقیقات جنایی نیافته است.

فیلمی درباره شهادت هند رجب در جشنواره فیلم ونیز جایزه گرفت و نامزد جایزه اسکار شد.

مادربزرگ هند رجب که در اردوگاه آوارگان در شهر غزه حضور دارد، گفت که وی و خانواده هند رجب به تحقیقات و دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اعتماد ندارند.

گروه‌های حقوق بشری صهیونیستی می‌گویند که تحقیقات مربوط به سوءرفتار جنایی در مورد نظامیان رژیم صهیونیستی …



 مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است

به گزارش برنا، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌و‌گو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدار‌های جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»

انتهای پیام/



 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

ایران آنلاین:

اتحادیه طلا امروز پنجشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۴۸۷ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۶ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

به گزارش ایرنا، در بازار سکه نیز قیمت سکه طرح جدید ۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۱۹۵ میلیون تومان، نیم سکه ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت که قیمت همه مصنوعات طلا نسبت به روز گذشته افزایش یافتند.

سکه گرمی امروز، ۲۹ میلیون تومان معامله شد.
انتهای پیام/



 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در ۴۱۵ شهرستان کشور در حال برگزاری است و سازمان سنجش برای برگزاری این آزمون ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را در نظر گرفته است تا داوطلبان در گستره وسیعی از نقاط کشور امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

کنکور ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنیه ۲۹ مرداد با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی حاضر شدند.

این آزمون با رقابت داوطلبان گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت صبح فردا جمعه ۳۰ مرداد به پایان می رسد.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش، ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی و فنی، ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر در گروه هنر ثبت‌نام کرده‌اند.

ترکیب جنسیتی داوطلبان نیز نشان می‌دهد زنان سهم بیشتری از متقاضیان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده‌اند؛ به طوری که ۶۵ درصد کل داوطلبان کنکور امسال زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

در گروه علوم تجربی ۶۹ درصد داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز زنان با سهم ۶۸ درصدی در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی را زنان تشکیل می‌دهند.

سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزئیات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است زمان حضور خود در حوزه‌های امتحانی را به گونه‌ای تنظیم کنند که پیش از بسته شدن درها در محل آزمون حاضر باشند.

بر این اساس آزمون‌های نوبت صبح رأس ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌های امتحانی ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد. آزمون‌های نوبت عصر نیز ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌ها ساعت ۱۴:۳۰ بسته خواهد شد.

بنابراین داوطلبان باید پیش از زمان اعلام‌شده در حوزه امتحانی حضور داشته باشند تا به دلیل بسته شدن درها از ورود به جلسه آزمون بازنمانند.

در میان داوطلبان این آزمون، افراد با سنین مختلف حضور دارند؛ به‌طوری که مسن‌ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۵ فردی ۸۵ …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند
روزنامه شرق

هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند
سایت دیدارنیوز

معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه اشاره کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.