قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پیش بینی و آینده- ترامپ «سلاح تحریم آمریکا» را تضعیف کرده/ گزارش فارن‌پالیسی

شفقنا آینده- ماکسیمیلیان هس پژوهشگر «مؤسسه تحقیقات سیاست خارجی» در نشریه فارن‌پالیسی نوشته که دونالد ترامپ سیاست‌های تحریم اقتصادی را- که ایالات متحده آمریکا از آن به عنوان نوعی سلاح استفاده می‌کرد- نا حد زیادی ناکارآمد کرده و به عبارت بهتر به نوعی سلاح تحریم را تضعیف کرده است. به عقیده این پژوهشگر؛ رویکرد متناقض دولت [ ]
 پیش بینی و آینده- ترامپ «سلاح تحریم آمریکا» را تضعیف کرده/ گزارش فارن‌پالیسی



 چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد
۲۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد

به گزارش مشرق ، تارنمای شبکه تلویزیونی جهانی چین به نقل از کنفرانس خبری امروز لین جیان و واکنش وی به مطالب ضد ایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از طرف‌های مربوطه خواست تا تنش‌ها بر سر ایران را از طریق سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

جیان گفت که تحریم‌ها و فشار به حل این مساله کمکی نمی‌کند.

وی افزود: چین از همه طرف‌های مربوطه می خواهد تا گام‌های مسئولانه‌ای برداشته و به دنبال یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک باشند.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

https://news.cgtn.com/news/۲۰۲۶-۰۸-۲۰/China-calls-for-diplomacy-to-resolve-tensions-over-Iran-۱PLk۳nGKHao/p.html



 چین «جنگ اقتصادی» ترامپ علیه ایران را محکوم کرد/ تحریم و فشار به حل مسئله کمکی نمی‌کند
۴۱ دقیقه قبل / سایت جماران

چین «جنگ اقتصادی» ترامپ علیه ایران را محکوم کرد/ تحریم و فشار به حل مسئله کمکی نمی‌کند

به گزارش جماران،  در واکنش به طرح اعلامی رئیس‌جمهور آمریکا که مدعی شده «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ» را علیه ایران آغاز کرده، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز ضمن اعلام مخالفت پکن، گفت که اعمال تحریم‌های بیشتر، کاری از پیش نخواهد برد.

لین جیان در جمع خبرنگاران در پکن گفت «اعمال تحریم و فشار به حل مسئله کمکی نمی‌کند» و افزود «چین از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد مسئولانه عمل کنند و مسائل را از طریق ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی حل‌وفصل کنند».

وزیر امور خارجه ایران عباس عراقچی امروز با بیان اینکه تهدید به «شروع عملیات اقتصادی» علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های مالی داخلی است، تصریح کرد «اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت».

معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کاظم غریب‌آبادی هم در پی پیام بامداد امروز ترامپ در خصوص آغاز جنگ اقتصادی علیه ایران، گفت که جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.

 



 چین تحریم را راه‌حل مسئله ایران ندانست
۴۳ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

چین تحریم را راه‌حل مسئله ایران ندانست

صفحه سیاست-

 لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، گفت پکن معتقد است اعمال تحریم و فشار، مسیر مؤثری برای حل مسئله ایران نیست.

او پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره برنامه واشنگتن برای تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران، از طرف‌های مرتبط خواست با مسئولیت‌پذیری عمل کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تأکید کرد که موضوع ایران باید از راه گفت‌وگوهای سیاسی و سازوکارهای دیپلماتیک پیگیری و حل‌وفصل شود.

 



 مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورد
۵۸ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورد

به گزارش اصلاحات نیوز؛

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیر‌های ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روز‌های اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.



 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

به گزارش برنا، به نقل از شینهوا، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک نشست خبری پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر برنامه‌هایی برای آغاز آنچه که او «شدیدترین عملیات اقتصادی» علیه ایران توصیف کرد، گفت که چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد گام‌های مسئولانه‌ای بردارند و مسئله را از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا