قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش در پی افتخارآفرینی تیم‌ملی المپیاد هوش مصنوعی

شفقنا- وزیر آموزش و پرورش با تبریک موفقیت تیم ملی جمهوری اسلامی ایران در سومین المپیاد جهانی هوش مصنوعی (IOAI2026)، این دستاورد را نشانه‌ای روشن از توانمندی، خلاقیت و ظرفیت علمی نسل آینده کشور دانست و تأکید کرد: سرمایه انسانی و استعدادهای جوان، مهم‌ترین پشتوانه ایران برای ساختن آینده‌ای دانش‌بنیان و پیشرو هستند. به گزارش [ ]
 پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش در پی افتخارآفرینی تیم‌ملی المپیاد هوش مصنوعی



 مرسدس بنز C کلاس ۲۰۲۷ رونمایی شد
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

مرسدس بنز C کلاس ۲۰۲۷ رونمایی شد

آخرین خودرو: مرسدس بنز C کلاس مدل ۲۰۲۷ پرده برداری شد. این مدل با بروز رسانی های فراوان راهی بازار خواهد شد. میزان تغییرات در این نسخه آنقدر زیاد است که با یکی از گسترده ترین بروز آوری های فنی در تاریخ خانواده این خودرو طرف هستیم. عمده این تغییرات، در بخش های نرم افزاری و سامانه های کمک راننده قابل مشاهده است. تغییرات ظاهری مرسدس بنز C کلاس ۲۰۲۷

مرسدس بنز در C کلاس جدید تلاش کرده ظاهر خودرو را تا جایی که امکان دارد، متحول کند. در نمای روبرو، جلو پنجره جدید با ستاره مرکزی نورپردازی شده و قاب نورانی در اطراف آن جلوه خاصی پیدا کرده است. علاوه بر این، ستاره های کوچک کرومی نیز درون جلو پنجره قرار گرفته اند تا ظاهر خودرو با سبک طراحی محصولات اخیر مرسدس بنز هماهنگ شود. چراغ ها نیز دستخوش تغییر شده و حالا به جلو پنجره چسبیده هستند.

به گفته مرسدس بنز، چراغ های دیجیتال سفارشی اکنون از فناوری Micro-LED استفاده می کنند. این فناوری میدان روشنایی بزرگ تر و با وضوح بالاتر ایجاد کرده و در عین حال می تواند مصرف انرژی را تا ۵۰ درصد نسبت به گذشته کاهش دهد. در نمای عقب دامنه تغییرات محدودتر بوده و به مواردی مثل استفاده از گرافیک ستاره ای در چراغ ها و باز طراحی خفیف سپر مربوط می شود.

برای مشتریانی که ظاهر تهاجمی تری می خواهند، مرسدس بنز برای نخستین بار پکیج AMG Line Plus را پیشنهاد می کند. این پکیج خود شامل بسته شب، اسپویلر مشکی براق، تریم مشکی براق خروجی اگزوز، صندلی های اسپرت با دوخت قرمز و کمربندهای ایمنی قرمز می شود.

سیستم عامل MB.OS و ورود جدی هوش مصنوعی به مرسدس C کلاس جدید

مهم ترین تحول مرسدس بنز C کلاس جدید را باید استفاده از سیستم عامل MB.OS دانست. این سیستم عامل پیشرفته مرسدس را قادر می سازد قابلیت های بیشتری را به صورت آنلاین و از طریق بروز رسانی های از راه دور (موسوم به OTA) اضافه کند.

در کنار رابط کاربری جدید، امکانات بیشتری به سیستم اطلاعات و سرگرمی خودرو افزوده شده است. مرسدس بنز از ترکیب هوش مصنوعی چت جی پی تی، مایکروسافت بینگ و گوگل جمینای در سیستم عامل اختصاصی خود استفاده کرده است. در نتیجه، دستیار مجازی MBUX به شکل قابل توجهی هوشمندتر شده است.

مرسدس می گوید این دستیار می تواند …



 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

ایران آنلاین:

اتحادیه طلا امروز پنجشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۴۸۷ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۶ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

به گزارش ایرنا، در بازار سکه نیز قیمت سکه طرح جدید ۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۱۹۵ میلیون تومان، نیم سکه ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت که قیمت همه مصنوعات طلا نسبت به روز گذشته افزایش یافتند.

سکه گرمی امروز، ۲۹ میلیون تومان معامله شد.
انتهای پیام/



 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در ۴۱۵ شهرستان کشور در حال برگزاری است و سازمان سنجش برای برگزاری این آزمون ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را در نظر گرفته است تا داوطلبان در گستره وسیعی از نقاط کشور امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

کنکور ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنیه ۲۹ مرداد با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی حاضر شدند.

این آزمون با رقابت داوطلبان گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی در نوبت صبح فردا جمعه ۳۰ مرداد به پایان می رسد.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش، ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی و فنی، ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر در گروه هنر ثبت‌نام کرده‌اند.

ترکیب جنسیتی داوطلبان نیز نشان می‌دهد زنان سهم بیشتری از متقاضیان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده‌اند؛ به طوری که ۶۵ درصد کل داوطلبان کنکور امسال زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

در گروه علوم تجربی ۶۹ درصد داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز زنان با سهم ۶۸ درصدی در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی را زنان تشکیل می‌دهند.

سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزئیات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است زمان حضور خود در حوزه‌های امتحانی را به گونه‌ای تنظیم کنند که پیش از بسته شدن درها در محل آزمون حاضر باشند.

بر این اساس آزمون‌های نوبت صبح رأس ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌های امتحانی ساعت ۷ صبح بسته خواهد شد. آزمون‌های نوبت عصر نیز ساعت ۱۵ آغاز می‌شود و درهای حوزه‌ها ساعت ۱۴:۳۰ بسته خواهد شد.

بنابراین داوطلبان باید پیش از زمان اعلام‌شده در حوزه امتحانی حضور داشته باشند تا به دلیل بسته شدن درها از ورود به جلسه آزمون بازنمانند.

در میان داوطلبان این آزمون، افراد با سنین مختلف حضور دارند؛ به‌طوری که مسن‌ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۵ فردی ۸۵ …



 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

دکتر مسعود کوثری استاد ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران گفت: یک مفهوم جدیدی به نام «ناجنبش» مطرح شده است. جنبش‌ها که تکلیفشان مشخص است و مثال‌هایش را دیده‌اید، اما ناجنبش‌ها چه هستند؟  آنها لایه‌هایی از جامعه هستند که در اقتصاد رسمی جایی ندارند ولی همیشه می‌توانند به نارضایتی و  خشم شهری که در کشور وجود دارد، دامن بزنند. 

به گزارش عصر ایران ، استاد ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران در نشست  ترویج گفتمان فردای ایران در مؤسسه اطلاعات با بیان مثال هایی برای "ناجنبش" افزود:

-ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت یک جنبش علنی نمی‌روند، ولی در زندگی روزمره یک عمل جنبشی انجام می‌دهند و نارضایتی خود را بیان می‌کنند.

- مثلاً فرض کنید اقتصاد خراب است و در نتیجه دست‌فروش در جامعه زیاد می‌شود از آن طرف شهرداری با آنها برخورد می‌کند،جمع‌شان می‌کند و بساط آنها را به‌هم می‌ریزد، این چه چیز را به وجود می‌آورد؟

- اینها یک نوع خشم شهری به‌وجود می‌آورد که ممکن است به یک جنبش علنی منجر نشود، ولی به صورت یک ناجنبش زیر پوست جامعه وجود دارد. الان تعداد موتوری‌های تهران را کسی نمی‌تواند تعیین کند و برآورد کند که چه اتفاقی در تهران در حال وقوع است که الان این تعداد موتوری در سطح شهر تهران هستند و معلوم نیست این افراد چه کاری  انجام می‌دهند.

 -البته یک تعدادی از آنها در اسنپ کار می‌کنند، ولی این حجم زیادی که قانون و قاعده ندارد و یک مدتی هم نیروی انتظامی می‌آید تعدادی را جمع می‌کند، ولی بعد این افراد یا موتورشان را از توقیف در می‌آورند و یا موتور تازه‌ای می‌خرند.

 -این افراد معلوم نیست که چه شغلی دارند و به نظر من آنها لایه‌هایی از جامعه هستند که در اقتصاد رسمی جایی ندارند ولی همیشه می‌توانند به نارضایتی و یا ناجنبشی که در کشور وجود دارد، دامن بزنند. 

متن کامل سخنرانی دکتر مسعود کوثری در باره "توسعه، اقتصاد، جمعیت، جوانان، زنان، نسل جدید و ناجنبش" را به نقل از روزنامه اطلاعات در ادامه بخوانید.

دکتر مسعود کوثری در نشست ترویج گفتمان فردای ایران: «ناجنبش ها»و بیکاران …



 مصاف ایران و هند برای صعود به یک‌چهارم نهایی بسکتبال کاپ آسیا زیر ۱۸ سال
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

مصاف ایران و هند برای صعود به یک‌چهارم نهایی بسکتبال کاپ آسیا زیر ۱۸ سال

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون بسکتبال، تیم ملی زیر ۱۸ سال پسران ایران روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه از ساعت ۱۷:۳۰ (به وقت ایران) در ورزشگاه ویر سوارکار شهر احمدآباد هند، در مرحله پلی‌آف صعود به یک‌چهارم نهایی کاپ آسیا به مصاف تیم ملی هند خواهد رفت.

تیم ملی ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها با کسب دو پیروزی مقابل قطر و سریلانکا و یک شکست برابر چین، با قرار گرفتن در جایگاه دوم گروه C به مرحله پلی‌آف رسید. هند نیز با یک پیروزی و دو شکست، در رده سوم گروه D قرار گرفت و به این مرحله راه یافت.

تیم ملی بسکتبال زیر ۱۸ سال ایران در رده‌بندی فدراسیون جهانی بسکتبال در رده سنی جوانان در جایگاه بیست‌وهشتم جهان قرار دارد و هند در رده شصت‌ویکم این رده‌بندی ایستاده است.

ایران و هند پیش از این سه بار در رقابت‌های کاپ آسیا زیر ۱۸ سال مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند که هر سه دیدار با پیروزی تیم ملی ایران به پایان رسیده است.

برنده این دیدار در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف استرالیا خواهد رفت.

انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.