قیمت طلا امروز




 سایت چی بپوشم / ۲۷ ساعت قبل

پای شلوار کمر پیلی‌دار به کمد لباس ملکه آینده اردن هم باز شد! - چی بپوشم

استایل مینیمال پرنسس رجوه، عروس ملکه رانیا و ملکه‌ی آینده اردن، در دیدار اخیر خود با دانش‌آموزان نمونه، توجه‌ها را به خود جلب کرد.
 پای شلوار کمر پیلی‌دار به کمد لباس ملکه آینده اردن هم باز شد! - چی بپوشم

پرنسس رجوه، عروس ملکه رانیا و ملکه‌ی آینده اردن، در دیدار اخیر خود با دانش‌آموزان نمونه، یک تیپ ساده اما بسیار شیک را به تن کرد. او یک شلوار طوسی کمر پیلی‌دار را با بلوز سفید و کفش سفید ست کرد. ترکیب رنگی خنثی، ظاهر او را مرتب و مدرن نشان داد. استایل مینیمال پرنسس رجوه در عین سادگی، جزئیات جذابی داشت. فرم شلوار نیز به استایل او ساختاری تازه داده بود.لینک پیشنهادیگیاهان آپارتمانیخرید اکسسوری و زیورآلات نقرهجدیدترین کالکشن 2026 دستبند نقره پاندورا

شلوارهای کمرپیلی‌دار در ماه‌های اخیر دوباره محبوب شده‌اند. بسیاری از چهره‌های مشهور نیز سراغ این مدل رفته‌اند. انتخاب رجوه، این ترند را به دنیای استایل رسمی نزدیک‌تر کرده است. استایل مینیمال پرنسس رجوه به‌دلیل ترکیب سادگی، فرم دقیق و رنگ‌های خنثی خاص است. این مدل می‌تواند یکی از ترندهای محبوب فصل باشد. در عین حال، ظاهر آن نوآورانه و دور از انتخاب‌های تکراری است.

حتما بخوانید...آبی سلطنتی‌ترین رنگ دنیاست؛ باور ندارید؟ این ۲۰ تصویر ثابت می‌کننداستایل‌های اصیل دو شاهزاده‌خانم؛ ساده‌پوشی در عین جذابیت را یاد بگیرید

شبکه تبلیغات برترینها چربیسوزی که شگفتی لاغری آسان را رقم زد! این گیاه دریایی پوستت رو طوری صاف میکنه انگار 20سال جوون شدی بدون دارو و با این شامپو گیاهی ریزش موهات رو درمان کن! پاکسازی کامل کبد با این دمنوش گیاهی 50%تخفیف تا امشب





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.