قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۹ ساعت قبل

تجلیل عراقچی از معلمان و دانش‌آموزان شهید/ دیپلماسی و میدان در هماهنگی با یکدیگر حرکت می‌کنند

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه با تجلیل از معلمان و دانش‌آموزان شهید گفت: جنگ تحمیلی چهل‌روزه اسطوره‌هایی داشت؛ از رهبر مجاهد و شهید ایران تا دانش‌آموزان و معل...
 تجلیل عراقچی از معلمان و دانش‌آموزان شهید/ دیپلماسی و میدان در هماهنگی با یکدیگر حرکت می‌کنند
دیدارنیوز: عباس عراقچی در سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، ضمن تشریح تلاش‌های دستگاه دیپلماسی در جریان تجاوز نظامی آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران، بر اهمیت ثبت دقیق حماسه تاریخی ایرانیان و انتقال آن به نسل‌های آینده، به‌ویژه از طریق برنامه‌های آموزش و پرورش، تأکید کرد.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای تجاوز‌های یک سال و نیم اخیر آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، از مقام شامخ شهدای ایران اسلامی، شخصیت‌های برجسته و فرماندهان شهید و در راس آنها آقای شهید ایران تجلیل کرد.

عراقچی با اشاره به حماسه‌آفرینی ملت ایران در جریان این تجاوز نظامی، از معلمان و دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب به عنوان یکی از جلوه‌های ماندگار این حماسه یاد کرد و گفت: جنگ تحمیلی چهل‌روزه اسطوره‌هایی داشت؛ از رهبر مجاهد و شهید ایران تا دانش‌آموزان و معلمان شهید مدرسه شجره طیبه میناب که شهادت مظلومانه آنان به حماسه‌ای ماندگار تبدیل شد.

وی افزود: اینکه مدرسه‌ای با طراحی قبلی مورد حمله موشکی قرار گرفته و ۱۶۸ دانش‌آموز و معلم در یک لحظه به خاک و خون کشیده شدند، جنایتی است که هیچ‌گاه از حافظه تاریخی ملت ایران و وجدان بشریت پاک نخواهد شد و شهر کوچک میناب با سربلندی و سرافرازی ایستاد و به نمادی از پایداری و مقاومت ملت ایران تبدیل شد.

عراقچی همچنین با تجلیل از روحیه مقاومت و ایستادگی حماسی ملت ایران در دفاع از میهن در برابر تجاوز ددمنشانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، رمز استقامت و پیروزی ملت ایران را در اتکال به قدرت لایزال الهی، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، همبستگی و انسجام ملی و دفاع مقتدرانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به پیروزی ایران در عرصه جنگ و دیپلماسی تصریح کرد: دیپلماسی و میدان در هماهنگی و همبستگی با یکدیگر حرکت می‌کنند. دیپلماسی با اتکا به قدرت دفاعی و نظامی کشور، دستاورد‌های میدان را در مسیر صیانت از امنیت و منافع ملی ملت ایران تثبیت می‌کند.

وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نقش راهبردی نظام آموزشی و تربیتی کشور در تربیت نیرو‌های متخصص، متعهد و توانمند، اظهار داشت: نظام آموزش و پرورش پیشرو و قدرتمند، یکی از پایه‌های تحکیم اقتدار ایران اسلامی است و باید بیش از پیش برای تقویت آموزش و پرورش در کشورمان اهتمام ورزیم.

عراقچی همچنین از فداکاری و نقش‌آفرینی ممتاز فرهنگیان کشور در جریان تجاوز نظامی دشمنان تجلیل کرد و بر ضرورت حمایت از جامعه تعلیم و تربیت و تقویت ظرفیت‌های بین‌المللی آموزش و پرورش تأکید نمود.

وی با تشریح ظرفیت‌های وزارت امور خارجه در پیشبرد دیپلماسی آموزشی، بر آمادگی دستگاه دیپلماسی برای تسهیل و تقویت تعاملات و ارتباطات آموزشی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشور‌ها و انتقال تجربیات، روش‌ها و فناوری‌های موفق آموزشی تأکید کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به اهمیت حضور فعال جمهوری اسلامی ایران در مجامع علمی و آموزشی بین‌المللی، از جمله یونسکو، این مجامع را فرصتی برای تبیین و دفاع از مواضع و منافع ایران و همچنین بستری برای عرضه و معرفی دستاورد‌های علمی، آموزشی و تربیتی کشور دانست.

در این مراسم، احمد کاظمی، وزیر آموزش و پرورش هم از تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر وزیر امور خارجه و مجموعه کارگزاران دستگاه دیپلماسی در دفاع و صیانت از منافع ملی کشور تجلیل کرد.

وزیر آموزش و پرورش کشورمان همچنین با قدردانی از حمایت‌های وزارت امور خارجه در مسیر پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی کشور، از نقش سفرا و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان در حمایت از برنامه‌های بین‌المللی آموزش و پرورش و توسعه همکاری‌های آموزشی و تربیتی تقدیر کرد.



 اقتصاد عربستان به آب رفت!

اقتصاد عربستان به آب رفت!

عربستان زیر فشار هرمز و باب‌المندب با اقتصاد نفتی کوچک‌تر شده مواجه شده است.

 سه بار عصبانیت آقا را دیدم

سه بار عصبانیت آقا را دیدم

محسن پاک آیین

 پایان همزیستی در تگزاس؟

پایان همزیستی در تگزاس؟

جوامع مسلمان تگزاس به ویژه در حومه شهرهایی مانند دالاس دهه‌هاست که روند رو به رشدی را تجربه می‌کنند. مهاجرت گسترده مسلمانان به این ایالت در جست‌وجوی مدارس باکیفیت، مسکن مقرون‌به‌صرفه و یک جامعه پویا، اکنون با واکنش تند و سازمان‌یافته جریان‌های محافظه‌کار روبه‌رو شده است؛ جریانی که آشکارا در تلاش است بساط این حضور و همزیستی را برچیند.

 تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

منابع در یمن اخبار منتشر شده در مورد حمله موشکی صنعا به امارات را تکذیب کردند.

 کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده با جمهوری اسلامی ایران نیست.

 فرار ترامپ به آغوش «مرد موشکی»

فرار ترامپ به آغوش «مرد موشکی»

دنیای‌ اقتصاد: آخرین باری که ترامپ وعده توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای یک کشور را داد، کره‌شمالی بود. او سه دیدار رو در رو با «کیم جونگ اون»، رهبر کره‌شمالی، انجام داد و اعلام کرد که ما دو نفر «رابطه بسیار خوبی» ایجاد کرده‌ایم. اما نتیجه چه بود؟ ترامپ دست خالی از مذاکرات خارج شد.

 ایستاده در غبار؛ قصه مجاهدت رزمندگان حزب‌الله در ارتفاعات علی الطاهر - تسنیم

ایستاده در غبار؛ قصه مجاهدت رزمندگان حزب‌الله در ارتفاعات علی الطاهر - تسنیم

رزمندگان مقاومت درحالی در تپه علی الطاهر ایستادگی می‌کنند که ساکنان کریات شمونه فرار را بر قرار ترجیح داده‌اند

 آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

واشنگتن و تل‌آویو به نظر می‌رسد در صندلی عقب راحت هستند، مرز‌های درگیری را شکل می‌دهند در حالی که دیگران هزینه‌های آن را متقبل می‌شوند.