قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

طوفان شدید زابل را درنوردید/ استفاده از ماسک ضروری است

برای دومین روز پیاپی، سرعت وزش باد در زابل از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت فراتر رفت و امروز به ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت رسید.
 طوفان شدید زابل را درنوردید/ استفاده از ماسک ضروری است

دیدارنیوز: مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: برای دومین روز پیاپی سرعت وزش باد در زابل از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت فراتر رفت و امروز (۲۲ مرداد) به ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی را به ۲ هزار و ۵۰۰ متر کاهش داد.

محسن حیدری در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد: در پی وزش باد شدید در شمال سیستان و بلوچستان، سرعت وزش باد در زابل به ۱۱۵ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در این شهرستان به ۲ هزار و ۵۰۰ متر کاهش یافت.

وی افزود: همچنین در زهک سرعت وزش باد به ۶۵ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در این شهرستان نیز به سه هزار متر کاهش پیدا کرد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، تا اواسط هفته آینده در شمال استان وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و در مناطق مستعد نیز احتمال وقوع طوفان گردوخاک وجود دارد.

وی تصریح کرد: طی این مدت در زاهدان و نواحی مرکزی استان نیز از اواسط روز تا اوایل شب وزش باد نسبتاً شدید، گاهی همراه با گردوخاک و افزایش غلظت غبار انتظار می‌رود.

حیدری با توصیه به شهروندان برای رعایت نکات بهداشتی هنگام غبارآلود شدن هوا، گفت: استفاده از ماسک به‌ویژه برای افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و گروه‌های حساس ضروری است و شهروندان باید از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

وی همچنین از رانندگان خواست با توجه به وزش باد شدید و احتمال کاهش دید افقی، هنگام تردد در جاده‌ها احتیاط بیشتری داشته باشند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به احتمال وقوع طوفان گردوخاک و وزش باد شدید، لازم است در اجرای عملیات عمرانی نیز تمهیدات ایمنی لازم در نظر گرفته شود.

وی از کشاورزان نیز خواست برای جلوگیری از خسارات احتمالی، اقدامات لازم را برای محافظت از محصولات کشاورزی، گلخانه‌ها و سالن‌های پرورشی در برابر وزش باد شدید انجام دهند.

شهرستان زابل دارای ۲ بخش مرکزی و کرباسک است و در فاصله ۲۰۵ کیلومتری شمال شرقی زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان قراردارد.



یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

ایران آنلاین:

زاهدان محمد شکوهی فر: این پیشنهاد در پاسخ به یکی از مطالبات جدی مردم استان و با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان مطرح شد؛ استانی پهناور که فاصله طولانی میان شهرها و روستاها و وابستگی بخش قابل توجهی از ترددها به خودرو، مسئله سوخت را به یکی از موضوعات مهم زندگی روزمره مردم تبدیل کرده است.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده و تصمیمات مورد موافقت، احتمال اختصاص سهمیه ۱۶۰ لیتری از شهریورماه به کارت‌های اشخاص مطرح است؛ موضوعی که می‌تواند بخشی از مشکلات موجود در دسترسی به سوخت را کاهش دهد.

با این حال، سازوکار نهایی اجرای این تصمیم هنوز در حال جمع‌بندی است و جزئیات آن پس از طی مراحل قانونی و اجرایی  اعلام خواهد شد.

منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان، طی ماه های  اخیر اصلاح وضعیت سوخت استان را به‌صورت جدی در سطح ملی دنبال کرده و در سلسله رایزنی‌ها با مقامات ارشد دولت، بر ضرورت اتخاذ تصمیمی متناسب با شرایط جغرافیایی، اقتصادی و حمل‌ونقلی استان تأکید کرده است.

این پیگیری‌ها که از مهم ترین آن می توان رایزنی و ارائه پیشنهادات استان در نشست هفته گذشته ستاد ساماندهی سوخت کشور اشاره کرد،  اکنون یک گام مهم به سمت اصلاح وضعیت سوخت در سیستان و بلوچستان برداشته است؛ تصمیمی که در صورت نهایی شدن سازوکار اجرایی، می‌تواند بخشی از دغدغه دیرینه مردم  را پاسخ دهد.

انتهای پیام/




 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.