قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۶/۰۸

بامداد خمار؛ در پشت صحنه چه می‌گذرد؟

پشت صحنه «بامداد خمار»، قاب‌هایی متفاوت از رضا کیانیان، ترلان پروانه و دیگر بازیگران این سریال را به نمایش گذاشته است.
 بامداد خمار؛ در پشت صحنه چه می‌گذرد؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش هفت صبح، مثل اینکه مطالب مربوط به «بامداد خمار» مورد توجه شما قرار گرفته است؛ به همین خاطر این بار سراغ پشت صحنه این سریال رفتیم. سریال «بامداد خمار» که در فصل جدید خود توانسته توجه مخاطبان را بیش از قبل جلب کند، همچنان یکی از آثار مورد توجه این روزهای شبکه نمایش خانگی است.

  حسام الملک و منصور در یک قاب …





 اخبار جدید

 درس‌نامه میرزا صالح از مدرنیته / مذهب و صنعت شریک یکدیگرند؟
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

درس‌نامه میرزا صالح از مدرنیته / مذهب و صنعت شریک یکدیگرند؟

برخلاف تصورات رایج که توسعه را در گرو گسست کامل از مذهب می‌دانند، مشاهدات میرزا صالح شیرازی از انگلستانِ قرن نوزدهم، دریچه‌ای نو به سوی پیوند سنت و مدرنیته می‌گشاید. این گزیده از کتاب «عشق غریبه‌ها»، روایتگر نگاهی است که در آن «مذهب و صنعت» در بستر تاریخیِ توسعه غرب، نه دو نیروی متخاصم، بلکه بازوهای هم‌افزا برای پیشبرد آگاهی جمعی به شمار می‌رفتند.

 گنجینه‌ تماشایی عروسک‌ها
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

گنجینه‌ تماشایی عروسک‌ها

آیین گشایش موزه عروسکی ماریونت تالار فردوسی با همت بنیاد رودکی و مشارکت گروه تئاتر عروسکی آران به سرپرستی بهروز غریب‌پور دیروز برگزار شد. موزه ماریونت مجموعه‌ای نزدیک به ۸۰۰ عروسک ماریونت متعلق به اپراهای عروسکی گروه آران از سال ۱۳۸۳ تاکنون را در بر خواهد گرفت؛ مجموعه‌ای که بخشی از روند شکل‌گیری و تداوم اپرای عروسکی در ایران را روایت خواهد کرد. این موزه مجموعه‌ای از عروسک‌ها و عناصر نمایشی آثاری را در خود جای داده است که با بهره‌گیری از ادبیات، تاریخ و اسطوره‌های ایرانی و در پیوند میان نمایش، موسیقی و اپرا شکل گرفته‌اند و طی بیش از دو دهه، بخشی از جریان تئاتر عروسکی معاصر ایران را رقم زده‌اند.

 “عشق” می‌تواند به یک “مترسک” جان بدهد؟
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

“عشق” می‌تواند به یک “مترسک” جان بدهد؟

آرمان امروز : در میان داستان‌هایی که مرز خیال و واقعیت را به بازی می‌گیرند، گاهی یک روایت ساده می‌تواند به پرسش‌هایی عمیق درباره تنهایی، عشق و نیاز انسان به دیده‌شدن برسد. «عاشق مترسک» نوشته فیلیس هستینگز، داستان دختری روستایی به نام اگنس است که در مزرعه‌ای دورافتاده و در کنار پدری خشن زندگی می‌کند؛ [ ]

 سردرگمی در فرهنگ بلاگری و سلبریتی
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سردرگمی در فرهنگ بلاگری و سلبریتی

آریا یونسی آرمان امروز : هر از گاهی با یک نوع جدید از بلاگر یا سلبریتی مواجه می شویم که برای ما قابل درک نیست؛ شاید چون ما به شیوه ای قدیمی فکر می کنیم و انتظار داریم یک بلاگر یا سلبریتی به دلیل خاصی مشهور شده باشد: کار خاصی کرده باشد؛ یا هنر خاصی [ ]

 چرا توسعه در ایران از «توپخانه» آغاز شد؟ / بازخوانی یک شکست
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا توسعه در ایران از «توپخانه» آغاز شد؟ / بازخوانی یک شکست

«در بازخوانی کتاب «عشق غریبه‌ها» اثر نایل گرین، این پرسش بنیادین مطرح می‌شود که چرا مدرنیته در ایران، نه از مسیر مباحث نظری، بلکه از دلِ بحران‌های نظامی متولد شد؟ حسین سخنور در این یادداشت، چرایی اعزام نخستین محصلان ایرانی به انگلستان توسط عباس میرزا را نه یک سفر علمی ساده، بلکه واکنشی اضطراری به ناکارآمدی ساختار دفاعی سنتی در برابر ارتش روسیه تزاری تحلیل می‌کند. در ادامه، برشی از این نوشتار را که در روزنامه ایران منتشر شده از نظر می‌گذرانید.»

 تهران از ‌تب کنسرت‌ افتاد
۱۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

تهران از ‌تب کنسرت‌ افتاد

تهران سال‌هاست با یک تناقض عجیب زندگی می‌کند: شهری چندمیلیونی با انبوه مخاطبان موسیقی، اما با تعداد محدودی سالن مناسب برای اجرای بزرگ

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026