قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۶/۰۸

آیا واقعا استیبل‌کوین‌ها قابل اعتماد نیستند؟

رئیس بانک تسویه بین‌المللی، سپرده‌های توکنیزه‌ شده را گزینه مناسب‌تری برای بهره‌گیری از مزایای فناوری جدید بلاک‌چین دانست.
 آیا واقعا استیبل‌کوین‌ها قابل اعتماد نیستند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

پابلو هرناندز دکاس گفت: استیبل‌کوین‌ها نمی‌توانند در مقیاس گسترده به‌عنوان ابزار پرداخت قابل اعتمادی عمل کنند و بهتر است بخش عمده پرداخت‌های روزمره از طریق سپرده‌های توکنیزه شده انجام شود.

استیبل‌کوین‌ها، نوعی دارایی رمزارزی هستند که برای حفظ ارزش ثابت طراحی شده‌اند. افزایش محبوبیت این دارایی‌ها در سال‌های اخیر نگرانی‌هایی را درباره ثبات مالی و پولشویی، به‌ویژه در خارج از آمریکا، ایجاد کرده است.

با این حال، اسکات بسنت - وزیر خزانه‌داری آمریکا - از استیبل‌کوین‌ها حمایت می‌کند و آنها را انقلابی دیجیتال می‌داند که می‌تواند به تقویت جایگاه دلار به‌عنوان ارز ذخیره اصلی جهان کمک و تقاضا برای تریلیون‌ها دلار اوراق خزانه آمریکا ایجاد کند.

دکاس گفت: استیبل‌کوین‌ها و سپرده‌های توکنیزه شده می‌توانند در کنار یکدیگر وجود داشته باشند، اما به اعتقاد وی سپرده‌های توکنیزه شده باید سهم اصلی پرداخت‌های روزمره را در اختیار داشته باشند و استیبل‌کوین‌ها بیشتر برای کاربرد‌های تخصصی مورد استفاده قرار گیرند. …





 اخبار جدید

 چرا نرخ بهره ۴ درصدی هنوز برای اقتصاد آمریکا محدودکننده نیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

چرا نرخ بهره ۴ درصدی هنوز برای اقتصاد آمریکا محدودکننده نیست؟

فدرال رزرو با افزایش نرخ بهره به محدوده ۳.۷۵ تا ۴ درصد، سیاست پولی خود را یک گام دیگر سخت‌گیرانه‌تر کرد، اما اظهارات کوین وارش نشان می‌دهد این سطح هنوز از نگاه بانک مرکزی به اندازه کافی محدودکننده نیست؛ تغییری که می‌تواند نشانه افزایش نرخ بهره خنثی اقتصاد آمریکا باشد.

 افشای نشست محرمانه آمریکا، اسرائیل و کشورهای عربی علیه ایران در آلمان
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

افشای نشست محرمانه آمریکا، اسرائیل و کشورهای عربی علیه ایران در آلمان

نشست شیطانیِ آمریکا، اسرائیل و برخی کشورهای منطقه که علیه نظام اسلامی تشکیل شد، لو رفته است.

 سیدمحمد خاتمی پیگیر آخرین وضعیت آیت‌الله شبیری زنجانی
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

سیدمحمد خاتمی پیگیر آخرین وضعیت آیت‌الله شبیری زنجانی

جماران : سیدمحمد خاتمی از طریق فرزندان آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی جویای احوال این مرجع تقلید و استاد خود شده است.

 مجوز افزایش نرخ محصولات سازه پویش صادر شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

مجوز افزایش نرخ محصولات سازه پویش صادر شد

شرکت سازه پویش (خپویش) از دریافت مجوز افزایش نرخ فروش انواع محصولات الکترونیکی و قطعات خودرو از شرکت ساپکو با اثر عطف‌به‌ماسبق از ابتدای سال ۱۴۰۵ خبر داد؛ تغییری که فروش ۵ ماهه شرکت را بیش از ۶.۶ هزار میلیارد ریال افزایش می‌دهد.

 اقتصاد ایران ۱۰ درصد کوچک شد؛ هشدار درباره ادامه مسیر نزولی
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

اقتصاد ایران ۱۰ درصد کوچک شد؛ هشدار درباره ادامه مسیر نزولی

اکوایران: رشد اقتصادی منفی ۱۰.۱ درصدی در بهار ۱۴۰۵، تنها یک عدد در حساب‌های ملی نیست؛ این رقم می‌تواند نشانه انتقال تدریجی شوک‌های ناشی از جنگ، تحریم و محدودیت‌های تجاری از سطح مبادلات به بدنه تولید باشد. علی سرزعیم، اقتصاددان، در گفت‌وگو با اکوایران تاکید کرد که بدون گشایش سیاسی و اقتصادی و کاهش فشار تحریم‌ها، بازگشت اقتصاد به مسیر رشد پایدار دشوار خواهد بود.

 پیام‌های پنهان ترامپ به تهران
۲ ساعت قبل / سایت ایران اکونمیست

پیام‌های پنهان ترامپ به تهران

آیا واشینگتن از حمایت از متحدان منطقه‌ای دست می‌کشد؟

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026