قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ساخت‌وساز کنار کاخ گلستان

در کنار حفظ میراث، مدیریت ترافیک و حمل‌ونقل هم یکی دیگر از چالش‌های این منطقه شلوغ محسوب می‌شود
 ساخت‌وساز کنار کاخ گلستان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

هفت صبح|  ‌منطقه ۱۲ تهران، قلب تپنده و گنجینه‌ای زنده از تاریخ پایتخت محسوب می‌‌شود. این منطقه با داشتن مراکز تاریخی بی‌نظیری چون کاخ گلستان و بازار بزرگ تهران، فرصتی استثنایی برای گردشگری و بازخوانی تاریخ ایران فراهم می‌کند. اما همین بافت ارزشمند و مرکزیت  تاریخی، چالش‌های پیچیده دیگری را به همراه آورده است.

 

یکی از موضوعات بحث‌برانگیز در سال‌های اخیر، ساخت‌وسازهای اطراف آثار تاریخی بوده است. درست مثل پرونده ساخت‌وساز در محدوده مروی‌سنتر و حریم کاخ گلستان که به دلیل حساسیت بالای این اثر بی‌نظیر، منجر به نگرانی‌های گسترده و حتی تعطیلی موقت برخی کارگاه‌ها شد.

  …





 اخبار جدید

 قدیمی ها مهر، جدید ها آبان
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قدیمی ها مهر، جدید ها آبان

هر سال ترم اولی‌ها و ترم بالایی‌های هر دانشگاه، در مهرماه راهی دانشگاه می‌شدند اما امسال ترم‌بالایی‌ها درس را شروع می‌کنند و یک ماه بعد ترم‌اولی‌ها وارد دانشگاه می‌شوند.

 حق‌پرستاری؛ مسئله حل‌نشده دولت و مجلس/ چه کسی مسئول رسیدگی به متقاضیان پشت‌نوبت دریافت حمایت بهزیستی است؟
۵ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

حق‌پرستاری؛ مسئله حل‌نشده دولت و مجلس/ چه کسی مسئول رسیدگی به متقاضیان پشت‌نوبت دریافت حمایت بهزیستی است؟

۱۵۲ هزار معلول واجد شرایط دریافت حق‌پرستاری، سال‌هاست پشت صف حمایت‌های بهزیستی مانده‌اند؛ درحالی‌که افزایش ۹۰ درصدی این کمک‌هزینه برای افراد تحت پوشش، پرسش‌های تازه‌ای درباره سهم پشت‌نوبتی‌ها از اعتبارات ایجاد کرده است. اختلاف نظر نمایندگان مجلس درباره اولویت افزایش پرداختی یا کاهش صف انتظار نیز، نبود راهکاری روشن برای این گروه را نشان می‌دهد.

 آب فروکش کرد، خرابی‌ها ماند / شمال زیر باران
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

آب فروکش کرد، خرابی‌ها ماند / شمال زیر باران

باران از شامگاه دوشنبه شروع شد؛ رویدادی آسمانی که که در شمال ایران اتفاق تازه‌ای نیست، اما این بار در فاصله چند ساعت، از یک بارش پاییزیِ زودرس به سیلابی تبدیل شد که خانه، زمین کشاورزی، دامداری و راه‌های ارتباطی مردم را درگیر کرد. صبح سه‌شنبه، وقتی شدت بارش کم شد، انگار ماجرا تازه برای مردم شروع شده بود. آنها مانده بودند و خانه‌هایی که آب گرفته بود، زمین‌هایی که زیر گل پنهان شده بود و وسایلی که باید یکی‌یکی از زیر آب بیرون کشیده می‌شد.

 فروش فوری ایران‌خودرو آغاز شد
۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

فروش فوری ایران‌خودرو آغاز شد

ثبت‌نام فروش فوری ۳۰ روزه ایران‌خودرو آغاز شد. بدون نیاز به مسدودی حساب، تا ۲۰ شهریور برای خرید تارا، سورن پلاس، دنا و رانا اقدام کنید.

 شهاب مرادی: اسراف آب فقط هدر دادن یک لیوان نیست؛ در سیلاب‌ها ممکن است میلیاردها لیوان آبِ قابل‌استحصال از دست برود
۱۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

شهاب مرادی: اسراف آب فقط هدر دادن یک لیوان نیست؛ در سیلاب‌ها ممکن است میلیاردها لیوان آبِ قابل‌استحصال از دست برود

بارش‌های شدید و سیل‌آسای ۱۶ و ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ در گیلان و مازندران، بار دیگر مسئله مدیریت آب، آمادگی در برابر سیلاب و نحوه مواجهه با بارش‌های سنگین را به یکی ا...

 مستند خانه‌ای برای لک لک‌ها
۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

مستند خانه‌ای برای لک لک‌ها

معرفی مستند «خانه‌ای برای لکلک‌ها» به کارگردانی اعظم مرادی؛ روایت همزیستی مردم روستای کپر بروجرد با لکلک‌ها و گره‌خوردن سرنوشت انسان و پرنده با حیات تالاب بیشه

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026