قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

خانه گرم ابی در کنار نوه‌اش؛ نگاهی به دکوراسیون مینیمال و مبلمان سفید

در این تصویر، نوه ابی روی یک مبل راحتی سفید و مینیمال نشسته و دکوراسیون ساده و روشن نشیمن، توجه را به خود جلب می‌کند.
 خانه گرم ابی در کنار نوه‌اش؛ نگاهی به دکوراسیون مینیمال و مبلمان سفید

ابی به‌تازگی تصویری صمیمی از نوه‌اش منتشر کرده است؛ عکسی که علاوه بر لحظه‌ای دوست‌داشتنی، گوشه‌ای از فضای گرم و آرام خانه او را هم به نمایش می‌گذارد. در این تصویر، نوه ابی روی یک مبل راحتی سفید و مینیمال نشسته و دکوراسیون ساده و روشن نشیمن، توجه را به خود جلب می‌کند.

مبل سفید با ظاهر نرم و حجیم خود، یکی از عناصر اصلی این فضاست و در کنار ایجاد حس راحتی، باعث شده محیط نشیمن روشن‌تر و دلبازتر به نظر برسد. استفاده از چند کوسن رنگی نیز به فضای خنثی اتاق، انرژی و تنوع بیشتری داده و از یکنواختی دکوراسیون جلوگیری کرده است.

در کنار مبل، یک آباژور سه‌پایه با پایه چوبی دیده می‌شود که با اضافه کردن رنگ و بافتی گرم، به فضای مینیمال خانه حس صمیمی‌تری بخشیده است. طراحی ساده آباژور نیز به خوبی با سبک کلی دکوراسیون هماهنگ شده و بدون ایجاد شلوغی، جلوه‌ای زیبا به نشیمن داده است.

تابلوی رنگی روی دیوار و قاب‌های خانوادگی که در بخش دیگری از خانه دیده می‌شوند نیز حال‌وهوای شخصی‌تری به فضا بخشیده‌اند. ترکیب این جزئیات نشان می‌دهد که خانه ابی علاوه بر دکوراسیونی ساده و مینیمال، فضایی سرشار از خاطرات خانوادگی و لحظات صمیمی است؛ جایی که حضور نوه‌ها می‌تواند گرمای بیشتری به آن ببخشد.

 

 



 عمان: امنیت پایدار در هرمز بدون صلح دائمی محقق نمی‌شود
۳۶ دقیقه قبل / سایت جماران

عمان: امنیت پایدار در هرمز بدون صلح دائمی محقق نمی‌شود

به گزارش جماران،  بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان در نشست خبری مشترک امروز با «توشیمیتسو موتگی»، وزیر امور خارجه ژاپن در مقر وزارت خارجه عمان ، بر ضرورت دستیابی به راه حلی سیاسی برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تاکید و هرگونه تشدید درگیری را رد کرد.

البوسعیدی تاکید کرد که کشورش در تعهد خود به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی ثابت‌قدم است و هرگونه «تشدید تنش یا درگیری» را رد می‌کند.

وی افزود که دستیابی به امنیت پایدار در تنگه هرمز، مستلزم برقراری صلح دائمی در منطقه از طریق خویشتنداری، دیپلماسی و مشارکت مستمر برای رفع علل ریشه‌ای بی‌ثباتی، از جمله سیاستهای طرد و عدم پایبندی به قوانین بین‌المللی است.

البوسعیدی با اشاره به این‌که مشارکت‌های مبتنی بر اعتماد، واقع‌گرایی و دیپلماسی در شرایط عدم اطمینان کنونی در منطقه و جهان، از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد که کشورش مصمم به ادامه همکاری با ژاپن و همه شرکای بین‌المللی برای حمایت از گفت‌وگو، عدالت و راه‌حل‌های صلح‌آمیز است.

وزیر خارجه ژاپن نیز گفت که کشورش و عمان بر تقویت همکاری در طیف وسیعی از زمینه‌ها همکاری می‌کنند.

موتگی افزود که ژاپن در حال تدوین یک طرح جامع همکاری برای افزایش تاب‌آوری اقتصادی و امنیت انرژی با توجه به شرایط فعلی خاورمیانه است.

وی گفت: «اوضاع مرتبط با ایران در مرحله‌ای بسیار حساس قرار دارد» و ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوهای سازنده‌تری برای کاهش تنش در اسرع وقت و تضمین آزادی ناوبری در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب و تقویت هماهنگی میان دو کشور در این زمینه انجام شود.

 



 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است/ اصلاح ساختار اداری باید به‌گونه‌ای دنبال شود که ضمن افزایش کارآمدی، کیفیت خدمات‌رسانی به مردم نیز ارتقا یابد
۴۵ دقیقه قبل / سایت جماران

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است/ اصلاح ساختار اداری باید به‌گونه‌ای دنبال شود که ضمن افزایش کارآمدی، کیفیت خدمات‌رسانی به مردم نیز ارتقا یابد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش جماران از روابط عمومی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور، در این دیدار نمایندگان مجلس ضمن طرح مسائل و درخواست‌های منعکس‌شده از سوی مردم حوزه‌های انتخابیه خود، دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره برخی مسائل اقتصادی، اجتماعی، اداری و استخدامی کشور مطرح کردند. آنان همچنین بر ضرورت رسیدگی به مطالبات معیشتی مردم، ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی و توجه ویژه به مشکلات بازنشستگان تأکید کردند.

 

 

در ادامه معاون حقوقی رئیس‌جمهور نیز با اشاره به شرایط ویژه کشور و محدودیت‌های ناشی از فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها، بر ضرورت اولویت‌بندی منابع، حفظ قدرت معیشتی مردم و تمرکز دولت بر حل مسائل اساسی کشور تأکید کرد و گفت: در چنین شرایطی، تصمیم‌گیری‌ها باید واقع‌بینانه، منطبق با ظرفیت‌های مالی کشور و در عین حال معطوف به کاهش فشار بر مردم باشد.

انصاری  به موضوع بازنشستگان و نیروهای شرکتی اشاره کرد و اقدامات انجام‌شده برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی را گام‌هایی مثبت دانست که برای رسیدن به نتیجه مطلوب، نیازمند تکمیل و رفع برخی نواقص اجرایی است.

وی همچنین با اشاره به احکام برنامه هفتم پیشرفت و سیاست‌های کلی در زمینه اصلاح ساختار اداری، بر ضرورت افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های غیرضرور دولت و استفاده هدفمند از ظرفیت بخش غیردولتی در ارائه خدمات غیرحاکمیتی تأکید کرد و افزود: اصلاح ساختار اداری باید به‌گونه‌ای دنبال شود که ضمن افزایش کارآمدی، کیفیت خدمات‌رسانی به مردم نیز ارتقا یابد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در بخش دیگری از این گفت‌وگوها، همکاری و همگرایی میان دولت، مجلس و سایر نهادهای تصمیم‌گیر …



 طرز تهیه کوکو هندی؛ یک غذای خوشمزه با سیب‌زمینی
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

طرز تهیه کوکو هندی؛ یک غذای خوشمزه با سیب‌زمینی

برترین‌ها: اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید و به دنبال یک طعم جدید هستید، کوکو هندی با سیب‌زمینی می‌تواند انتخاب جذابی باشد. این غذای خوش‌عطر با ترکیبی از آرد سمولینا، ماست، سبزیجات و ادویه‌های هندی تهیه می‌شود و در مدت کوتاهی آماده خواهد شد.

برای تهیه این کوکو به ۲ عدد سیب‌زمینی رنده‌شده، ۲ فنجان آرد سمولینا، یک فنجان ماست، پیاز خردشده، گوجه‌فرنگی، گشنیز، فلفل سبز و زنجبیل نیاز دارید. همچنین زیره، کنجد، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و یک قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر به همراه دانه خردل برای طعم‌دهی استفاده می‌شود.

ابتدا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و اجازه دهید مایه کوکو حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند. سپس تابه را کمی چرب کرده و در صورت تمایل مقداری کنجد سفید، دانه خردل و برگ کاری داخل آن بریزید. مایه کوکو را داخل تابه ریخته و به صورت کاملاً نازک پخش کنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن را ببندید تا کوکو به‌آرامی بپزد و دو طرف آن طلایی و برشته شود.

 نکته مهم: مایه کوکو نباید ضخیم باشد؛ چون در این صورت ممکن است داخل آن خمیری بماند و به‌خوبی نپزد.



 ضرورت تغییر رویکرد به سیاستگذاری ایجابی |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

ضرورت تغییر رویکرد به سیاستگذاری ایجابی | انصاف نیوز

دکتر رئوف پیشدار، استاد دانشگاه و روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان «تغییر رویکرد به سیاستگذاری ایجابی ضرورت است» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:

هیچ زمانی با اطمینان می گویم؛ به اندازه این زمان، جای خالی نهادهای مدنی واقعی حس نمی شود، و خالی نیست. متاسفانه مجموعه ای از وقایع که برخی از آن‌ها بسیار دردناک بود و هست، فاصله و شکاف میان حاکمیت و مردم را در سال‌های اخیر بیشتر کرده است که اگر نهادهای مدنی واقعی وجود داشتند و طبقات میانجی بواسطه بسیاری تنگ نظری ها و نگاه‌های غیر علمی به جامعه حذف نشده بودند! و یا کارکردشان محدود نشده بود، امروز می توانستند این فاصله و شکاف را پُر کنند و یا لااقل از عمق آن بکاهند تا خطر لرزه ها از جامعه دور شود.

تجربه‌های اخیر به وضوح نشان می‌دهد که بخشی از بی‌ثباتی‌های اجتماعی، ناشی از ضعف کارکردی نهادهای میانجی است.
وقتی نهادهای مدنی به عنوان پل میان خواسته‌های مردم و مجراهای رسمی عمل نکنند، این پیوند گسسته شده و نارضایتی‌ها به جای بازنمایی ساختارمند، در بسترهای غیررسمی و پُر هزینه تخلیه می‌شوند. کمرنگ بودن این نهادها، جامعه را در مواجهه با فشارهای اقتصادی و بحران‌های روانی، بی‌دفاع می‌گذارد.

امروز، ضرورت تغییر رویکرد از سیاست‌گذاری کنترلی به سیاست‌گذاری ایجابی نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورتِ اجتناب‌ناپذیر برای بقا و پویاییِ جامعه در طوفان بحران‌هاست. به جامعه‌ای نیاز داریم که در آن، هر فرد، خود یک «کنش‌گر اجتماعی» باشد و نهادهای مدنی، نقش جدی در این زمینه داشته باشند.

با این وصف و در این شرایط ویژه و خاص که برای عبور از آن به یک همت عمومی و بسیج ملّی نیاز داریم، از هر سو و سمت سخنی گفته می شود و کلامی بر زبان می آید و فعلی صورت می گیرد انگار که یک جمع محدود، همه ی همت خود را مصرف این کرده اند که دولت را زمین بزنند و تا هر کجا که می توانند بر عمق فاصله اجتماعی میان حاکمیت و مردم بیفزایند و سرمایه اجتماعی نظام را بیشتر و بیشتر مصروف مطامع جناحی و گروهی خود قرار دهند.

وقتی  «عزت الله ضرغامی» رئیس پیشین رادیو و تلویزیون و یک اصول‌گرای شناخته شده عضو شورای عالی فضای مجازی نهاد فیلتر کننده اینترنت! می نویسد : «درست یا غلط، هویت انقلاب با رفتار و عملکرد روحانیت گره خورده …



 اولویت‌گذاری تحقیقات و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اولویت‌گذاری تحقیقات و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر

اسکندر صفری، سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با موادمخدر در نخستین نشست تخصصی معاونان مشاوران مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر اظهار کرد: کمیته راهبری آموزش بر اساس دستور دبیرکل ستاد و ابلاغ سازمان اداری و استخدامی تشکیل شده است.

وی افزود:  با اشاره به برنامه‌های آموزشی افزود روش‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات ارزیابی عملکرد و کاربرد هوش مصنوعی از موضوعات مورد توجه در برنامه‌های آموزشی ستاد خواهد بود و تلاش می‌شود از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه‌های پیشگیری درمان و مبارزه استفاده شود.

صفری با تأکید بر اینکه توقف در حوزه تحقیقات به معنای عقب‌گرد است گفت: با بررسی اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی آسیب‌ها و مسائل مهمی در حوزه پژوهش از جمله نظام مسائل نظام آموزش و شیوع‌شناسی شناسایی شده است.

وی شیوع‌شناسی را از پاشنه‌آشیل‌های ستاد برشمرد و افزود: برای برنامه‌ریزی در حوزه‌های پیشگیری و درمان باید موقعیت فعلی مشخص شود و در همین راستا دو مطالعه مهم در حوزه شیوع‌شناسی عمومی و دانشجویی به‌زودی در دسترس قرار می‌گیرد.

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد را از اولویت‌های پژوهشی دانست و گفت: این ارزیابی در سه سطح دبیران شورا‌های هماهنگی اعضای شورا و استانداران به عنوان رؤسای شورا‌های استان‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به وجود حدود ۵۰ شاخص در سامانه‌های موجود گفت: این شاخص‌ها باید متناسب با نقش و مأموریت هر دستگاه از جمله آموزش‌وپرورش وزارت بهداشت و دستگاه‌های انتظامی دسته‌بندی و وزن‌دهی شوند.

صفری درباره ارزیابی استانداران گفت: شاخص‌هایی مانند میزان حضور و مشارکت در جلسات شورا‌های هماهنگی و پیگیری مصوبات بر اساس اسناد بالادستی مورد توجه قرار خواهد گرفت و یک چارچوب اولیه برای ارزیابی به شورا‌های استان‌ها ارائه می‌شود که انتظار می‌رود در صورت تصویب حداکثر ظرف ۱۰ روز کاری شاخص‌ها و دیدگاه‌های پیشنهادی خود را ارائه کنند.

وی همچنین از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی استان‌ها برای آموزش کارکنان خبر داد و از مدیران خواست برای انتشار یافته‌های علمی و پژوهشی از ظرفیت فصلنامه علمی اعتیادپژوهی استفاده کنند.

صفری در پایان با اشاره به طرح‌های پژوهشی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.