قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

قیمت طلا امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405

قیمت طلا امروز چهارشنبه21 مرداد 1405 با ورود طلا به کانال جدید قیمتی دنبال شد.
 قیمت طلا امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405
قیمت طلا امروز چهارشنبه 20 مرداد 1405 زیر فشار دو عامل انس و دلار قرار دارد  و افزایش هر دو مولفه، طلا 18 عیار را وارد کانال جدید قیمتی کرد. 

به گزارش هفت صبح، قیمت طلا 18 عیار امروز 21 مرداد 1405 در کانال 19 میلیون تثبیت شده است. مهم ترین دلیل آن رشد قیمت انس در بازار جهانی و نرخ دلار در بازار آزاد تهران است.  مروری بر قیمت طلا در روزهای اخیر

قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ در  روند افزایشی بازگشایی شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد قابل توجه در کانال ۱۹ میلیون تومان معامله شد و بیشتر قطعات سکه نیز افزایش قیمت داشتند.

در ادامه معاملات، روند بازار یکدست نبود. سکه امامی و طلای ۱۸ عیار در معاملات عصرگاهی با افت محدودی همراه شدند، در حالی که سکه بهار آزادی در مسیر افزایشی حرکت کرد. با وجود کاهش قیمت طلا در میانه معاملات، طلای ۱۸ عیار کانال ۱۹ میلیون تومان را از دست نداد.

در بازارهای جهانی نیز اونس طلا با رشد همراه بود و در معاملات عصرگاهی به ۴۳۹۵ دلار رسید؛ رقمی که ۱۸ دلار بالاتر از قیمت بازگشایی بازار بود. همزمان دلار نیز با رشد دو هزار تومانی نسبت به آخرین معاملات نقدی روز دوشنبه، در کانال ۱۸۷ هزار تومان معامله شد.

افزایش همزمان دو بال بازار طلا یعنی دلار و اونس جهانی، در کنار رشد تقاضا، مهم‌ترین عامل صعود قیمت‌ها در بازار داخلی بود. پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند در معاملات بازار طلا بعد از سپری شدن تعطیلات، تداوم رشد اونس جهانی و تثبیت دلار در کانال ۱۸۷ هزار تومان می‌تواند همچنان از قیمت طلا و سکه حمایت کند. در این شرایط، احتمال ماندگاری طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۹ میلیون تومان و ادامه نوسان سکه امامی در محدوده‌های بالاتر وجود دارد.

اگر اونس جهانی بتواند بالای محدوده ۴۳۹۰ دلار تثبیت شود و دلار نیز در کانال ۱۸۷ هزار تومان باقی بماند، احتمال ادامه روند افزایشی بازار بیشتر خواهد شد. در این سناریو، سکه امامی می‌تواند برای تثبیت در کانال ۱۹۰ میلیون تومان تلاش کند و طلای ۱۸ عیار نیز در نیمه بالایی کانال ۱۹ میلیون تومان نوسان خواهد داشت.

در مقابل، اگر دلار بعد از تعطیلات وارد فاز اصلاحی شود یا اونس جهانی از محدوده‌های فعلی عقب‌نشینی کند، احتمال افزایش عرضه در بازار داخلی وجود دارد. در این شرایط، سکه امامی می‌تواند بخشی از رشد خود را پس بگیرد و طلای ۱۸ عیار نیز به نیمه پایین کانال ۱۹ میلیون تومان بازگردد. طلا در کانال ۱۹ میلیون تومانی معامله شد

مثقال طلا در معاملات عصرگاهی روز سه‌شنبه با رقم ۸۲ میلیون و ۳۱۰ هزار تومانی دادوستد شد و کاهش ۱۵۰ هزار تومانی نسبت به بازگشایی بازار طلا داشت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۱۹ میلیون تومانی معامله شد و کاهش ۳۶ هزار تومانی در معاملات عصرگاهی داشت.

 



 تولید۱۴میلیون تن گندم در سال جاری

تولید۱۴میلیون تن گندم در سال جاری

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود که تولید گندم بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن برسد.

 مدیرعامل اکوگلد: آینده طلای آنلاین در مالکیت دیجیتال و جلب اعتماد کاربران است

مدیرعامل اکوگلد: آینده طلای آنلاین در مالکیت دیجیتال و جلب اعتماد کاربران است

توسعه برند؛بهداد مبینی، مدیرعامل اکوگلد، در رویداد تخصصی «زرآتی» با روایت تجربه این پلتفرم در روزهای جنگ و اختلالات بانکی، آینده طلای آنلاین را در گرو مالکیت دیجیتال، کاربردپذیری دارایی و اعتماد کاربران دانست.

 خبر خوش برای کارگران؛ مزایای رفاهی از مالیات حقوق معاف شد

خبر خوش برای کارگران؛ مزایای رفاهی از مالیات حقوق معاف شد

با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، مزایای رفاهی کارگران از مالیات معاف شد.

 اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

در اینفوگرافیک زیر طول خطوط مترو کشورهای مختلف بررسی شده است.

 بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارهای مالی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با افزایش قیمت در اغلب دارایی‌ها همراه بود. دلار به ۱۸۹ هزار و ۱۵ تومان رسید، طلای ۱۸ عیار با رشد ۲.۶۵ درصدی در آستانه...

 گزارش مجامع در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | تصویب سود ۱۵۰۰ و ۳۵۲۰ ریالی این نماد‌ها

گزارش مجامع در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | تصویب سود ۱۵۰۰ و ۳۵۲۰ ریالی این نماد‌ها

در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۴۰۵، چندین مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده شرکت های بورسی برگزار شد. در ادامه، جزئیات این مجامع مرور می شود.

 حاشیه سود گازوئیل آمریکا وارد کانال صد دلاری شد

حاشیه سود گازوئیل آمریکا وارد کانال صد دلاری شد

دنیای اقتصاد: حاشیه سود تولید گازوئیل از نفت خام در ایالات متحده از مرز 100 دلار در هر بشکه عبور کرده و رکورد تاریخی جدیدی به ثبت رسانده است.

 خبر مهم مجلس درباره قیمت بنزین

خبر مهم مجلس درباره قیمت بنزین

اقتصادایرانی: در حالی که بحث افزایش قیمت بنزین و تعیین نرخ چهارم دوباره به یکی از نگرانی‌های اصلی مردم تبدیل شده، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تأکید می‌کند دولت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش قیمت سوخت ندارد و به جای سیاست قیمتی، به دنبال مدیریت مصرف و مقابله با قاچاق است.