به گزارش هفت صبح هر حساب کاربری گوگل ۱۵ گیگابایت فضای ذخیرهسازی رایگان دارد که بین سرویسهای مختلف این شرکت (گوگل فوتوز، جیمیل، گوگل درایو و غیره) مشترک است. به محض اینکه حجم دادههای شما از این مقدار فراتر رود، دیگر قادر به آپلود عکس یا فایل جدید، ارسال یا دریافت ایمیل در جیمیل، و ایجاد سند جدید در «گوگل داکس»، «شیت» یا «اسلاید» نخواهید بود. اینجاست که اشتراکهای «گوگل وان» اهمیت پیدا میکنند؛ اشتراکهایی که با پرداخت هزینه ماهانه، فضای ابری بیشتری به همراه چند امکان جانبی در اختیار شما قرار میدهند. اما اگر از مثلاً ۱۰۰ گیگابایت فضای گوگل وان استفاده کرده باشید و حالا تصمیم به لغو اشتراک خود بگیرید، چه میشود؟ آیا فایلهایتان بلافاصله حذف میشوند یا همچنان به آنها دسترسی دارید؟ بیایید بررسی کنیم.
نگران نباشید، دادههای شما (فعلاً) امن هستند …












