قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

وضعیت آنفلوآنزا در هفته بیستم سال

مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، آخرین وضعیت موارد عفونت‌های تنفسی در هفته بیستم سال را اعلام کرد.
 وضعیت آنفلوآنزا در هفته بیستم سال
 بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و بر اساس داده‌های نظام مراقبت دیده‌وری تنفسی، دو پاتوژن تنفسی (آنفلوآنزا و کووید_۱۹) در هفته بیستم سال جاری (منتهی به ۱۶ مرداد)، نسبت موارد دارای علائم عفونت‌های تنفسی در مراجعان سرپایی و بستری کاهش یافته، به نحوی که ۴.۴ درصد از مراجعین سرپایی، دارای علائم شبه آنفلوانزا "ILI" و ۵.۷ درصد از مراجعین بستری، دارای علائم تنفسی شدید "SARI" هستند. میزان عفونت‌های تنفسی مراجعان سرپایی و بستری در هفته گذشته به ترتیب ۴.۹ و ۷.۴ درصد بود. 

 

در این نظام مراقبت دیده‌وری، از میان ۱۳۸ نمونه تنفسی اخذ شده از مراجعین با تظاهرات "ILI" یا "SARI"، درصد مثبت آزمایش PCR آنفلونزا ۰.۷ و درصد مثبت آزمایش PCR کووید-۱۹ نیز ۲.۹  است.  این نسبت‌ها طی هفته نوزدهم سال ۰.۷ و ۱.۴ درصد بود. 

نسبت نمونه‌های مثبت از نظر آنفلوانزا طی هفته بیستم سال در بیماران بستری «اندکی افزایش» و سرپایی «اندکی کاهش» یافته است. این نسبت در هفته مشابه سال قبل، «صفر» درصد بود. نسبت نمونه‌های تنفسی مثبت از نظر کووید-۱۹ نیز همچنان در سطح پایینی قرار دارد؛ این نسبت در هفته مشابه سال قبل ۷.۶ درصد بود.

 

براساس داده‌های نظام مراقبت غیردیده‌وری آزمایشگاهی، در هفته بیستم سال جاری، در مجموع ۲۷۵۷ (۹۳.۳ درصد از بیماران بستری اخذ شده) نمونه تنفسی در آزمایشگاه‌های مولکولی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور آزمایش شده که ۵۷ مورد آنفلوآنزا مثبت بوده که معادل ۲.۱ درصد است. ۸۰ درصد موارد مثبت آنفلوآنزا را تایپ B تشکیل می‌دهد و همچنان تایپ غالب به حساب می‌آید. آنفلوآنزا نوع A، تایپ غالب در مقطع زمانی مشابه در سال گذشته بود.

بوشهر با ۲۵.۵  درصد مثبت آنفلوانزا، بالاتر از آستانه هشدار بالا قرار دارد. همچنین استان خوزستان با ۸.۴ درصد مثبت آنفلوانزا، کمتر از آستانه هشدار قرار دارد.

۳۳.۳ درصد موارد مثبت آنفلوانزا به گروه سنی کودکان تعلق دارد؛ ۷ درصد موارد مثبت آنفلوانزا برای گروه سنی کمتر از ۲ سال است. همچنین گروه‌های سنی (۲ تا ۵ سال) و (۶ تا ۱۵ سال) به ترتیب ۱۲.۳ و ۱۴ درصد از موارد مثبت آنفلوآنزا را به خود اختصاص داده‌اند.

وضعیت آنفلوآنزا در هفته بیستم سال / یک استان بالاتر از آستانه هشدار بالا

 



 «صدام حسین» در کنار پسرانش، عدی و قصی

«صدام حسین» در کنار پسرانش، عدی و قصی

تصویری کمتر دیده شده از صدام حسین را در کنار پسران اش، عدی و قصی و در دهه ۶۰ شمسی می بینید.

 آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

برنا - گروه بین الملل: کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به پیامدهای جنگ و افزایش هزینه‌های نظامی آمریکا گفت: طولانی شدن درگیری و مصرف بخشی از ذخایر پدافندی و...

 حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، هشدار داد: پوشش و مخدوشی پلاک فقط یک تخلف راهنمایی و رانندگی نیست، بلکه در بسیاری از موارد مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و حتی قتل است و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی حبس ۶ ماه تا یک سال را در پی دارد.

 خطرات تنها یک بار آفتاب‌سوختگی شدید برای سلامت

خطرات تنها یک بار آفتاب‌سوختگی شدید برای سلامت

تحقیقات نشان می‌دهد که تنها یک بار در معرض آفتاب‌سوختگی شدید قرار گرفتن می‌تواند سلامت بدن را برای همیشه تغییر دهد.

 قتل زن جوان در بابل به دست همسر بی رحمش

قتل زن جوان در بابل به دست همسر بی رحمش

حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری مردی خبر داد که در پی اختلافات شدید خانوادگی، همسر خود را به قتل رسانده و پس از ارتکاب جرم از محل متواری شده بود.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 پاییز پربارش و خطر سیلاب، سوغات ال‌نینو برای ایران است

پاییز پربارش و خطر سیلاب، سوغات ال‌نینو برای ایران است

اغلب مدل‌های عددی بارش‌های قوی برای پاییز و زمستان آینده، پیش‌بینی می‌کنند