قیمت طلا امروز




 روزنامه عصر اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

جهش بیش از 33 برابری سود خالص بانک رفاه کارگران در بهار ۱۴۰۵

بانک رفاه کارگران بر پایه جدیدترین اطلاعات و صورت‌های مالی منتشرشده در سامانه کدال، در بهار سال جاری با ثبت رشد خیره‌کننده 3371 درصدی سود خالص، عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت. به گزارش عصراقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، بر اساس صورت‌های مالی مذکور، سود خالص این بانک در سه
 جهش بیش از 33 برابری سود خالص بانک رفاه کارگران در بهار ۱۴۰۵

بانک رفاه کارگران بر پایه جدیدترین اطلاعات و صورت‌های مالی منتشرشده در سامانه کدال، در بهار سال جاری با ثبت رشد خیره‌کننده 3371 درصدی سود خالص، عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت.

به گزارش عصراقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، بر اساس صورت‌های مالی مذکور، سود خالص این بانک در سه ماهه نخست سال جاری به رقمی بالغ بر 22 هزار میلیارد ریال رسیده است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته (حدود ۶۵۱ میلیارد ریال)، جهشی 33 برابری را نشان می‌دهد.

براساس این گزارش، سود هر سهم بانک در این دوره به 35ریال رسیده که نسبت به سال گذشته رشد ۳۵۰۰ درصدی را تجربه کرده است. مطالب پیشنهادی انتشار اوراق گواهی سپرده خاص برای شرکت سیمان فارس از سوی بانک رفاه کارگران ۱۴۰۳/۰۱/۱۹ مدیریت هزینه با تنخواه کارت رفاه کارگران ۱۴۰۴/۰۷/۱۴

براساس گزارش کدال، درآمدهای تسهیلات اعطایی بانک نیز در این دوره با رشد ۵۳ درصدی به بیش از ۱۷۵ هزار میلیارد ریال رسیده است که نشان‌دهنده ارتقای توان تخصیص منابع و حمایت از بخش‌های تولیدی و اقتصادی کشور است.

این جهش عملیاتی در حوزه اعطای تسهیلات، بیش از هر چیز بیانگر تمرکز راهبردی بانک رفاه کارگران بر ایفای نقش اثربخش در اقتصاد کلان کشور است.

هدایت منابع مالی به سمت پروژه‌های پیشران و واحدهای تولیدی، علاوه بر تزریق نقدینگی به رگ‌های صنعت، گامی عملی در جهت تثبیت و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید محسوب می‌شود. تگ هابانک رفاه کارگران





 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

در راستای اجرای حکم دادسرای جرائم اقتصادی اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شد.

 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.

 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.

 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.

 توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت

توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه ناترازی برق کشور از ۱۷ تا ۱۸ هزار مگاوات در سال‌های گذشته به کمتر از ۱۰ هزار مگاوات رسیده، گفت که محدودیت‌های اعمال‌شده در شبکه عمومی نیز ۶۳ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته، با این حال شرایط موجود مطلوب و مورد قبول ما نیست و شبکه همچنان با چالش‌های جدی مواجه است.

 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.