قیمت طلا امروز




 روزنامه عصر اقتصاد / ۴۰ ساعت قبل

ضرورت توسعه صادرات پروبیوتیک‌ها

اعضای هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان پروبیوتیک استان تهران در دیدار با رئیس اتاق تهران به بررسی جایگاه این تشکل و فعالیت‌های آن در توسعه تولید و مصرف محصولات پروبیوتیک، ارتقای سلامت جامعه و گسترش بازارهای صادراتی در این حوزه پرداخته و محدودیت‌های ارزی، مشکلات تامین مالی و موانع صادراتی را از جمله چالش‌های این بخش برشمردند.
 ضرورت توسعه صادرات پروبیوتیک‌ها
اعضای هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان پروبیوتیک استان تهران در دیدار با رئیس اتاق تهران به بررسی جایگاه این تشکل و فعالیت‌های آن در توسعه تولید و مصرف محصولات پروبیوتیک، ارتقای سلامت جامعه و گسترش بازارهای صادراتی در این حوزه پرداخته و محدودیت‌های ارزی، مشکلات تامین مالی و موانع صادراتی را از جمله چالش‌های این بخش برشمردند.

به گزارش عصر اقصاد، در نشست مشترک اعضای هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان پروبیوتیک استان تهران با رئیس و معاونان اتاق تهران، دستاوردهای این صنعت در گذار از وابستگی به واردات مواد اولیه به خودکفایی و بومی‌سازی مطرح شد و نقش استراتژیک صنعت پروبیوتیک در تحقق «سلامت پیشگیرانه» و کاهش هزینه‌های درمان مورد بررسی قرار گرفت. شناسایی بازارهای صادراتی، افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان از محصولات پروبیوتیک و افزایش پیوند صنعت و دانشگاه از دیگر مسائلی است که در این نشست مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

در ابتدای این نشست، غلامرضا ملکی، معاون مجلس، تشکل‌ها و امور اجتماعی اتاق تهران با اشاره به پیگیری‌ها و حمایت‌های اتاق از زنجیره اقتصاد سلامت، به اهمیت این بخش اشاره کرد و گفت که در سال‌های اخیر به ویژه پس از پایه‌گذاری کمیسیون اقتصاد سلامت در اتاق تهران،‌ اقدامات متنوعی در این حوزه انجام شده و انجمن تولیدکنندگان پروبیوتیک استان تهران نیز از جمله مجموعه‌هایی است، نقش فعالی در عملکرد کمیسیون داشته است.

مریم تاج‌آبادی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان پروبیوتیک و نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران در این نشست توضیحاتی را درباره این انجمن ارائه کرد و گفت: زمانی که انجمن علمی پروبیوتیک در وزارت علوم تاسیس شد، کمتر کسی با این حوزه آشنا بود، اما تداوم فعالیت‌های این انجمن، سبب شد که به مدت ۵ سال متوالی به‌عنوان انجمن برتر بین‌رشته‌ای کشور شناخته شود.

او افزود: در حال حاضر جایگاه ایران در حوزه دانش پروبیوتیک بین ۵ تا ۷ کشور برتر جهان است. پیش‌تر مطالبات تولیدکنندگان در قالب کارگروه‌های ذیل انجمن علمی پیگیری می‌شد اما این ساختار با محدودیت‌هایی همراه بود. به همین دلیل، تشکیل انجمن تولیدکنندگان پروبیوتیک استان با حمایت اتاق تهران، امکان پیگیری موثر مطالبات را فراهم کرد.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان پروبیوتیک تهران با بیان اینکه«اکنون چرخه تولید محصولات پروبیوتیک از سلول تا محصول نهایی در کشور بومی‌سازی شده است» تصریح کرد: برخلاف بسیاری از صنایع بیوتکنولوژی، وابستگی به تامین مواد پایه وارداتی در این حوزه برطرف شده است. اکنون ۵ تا ۶ شرکت بزرگ در زمینه تولید ماده اولیه فعالیت می‌کنند و بیش از ۵۰ تا ۶۰ شرکت تولیدکننده مکمل‌‌های پروبیوتیک در زنجیره فعال هستند.

به‌گفته او، این انجمن توانسته در تعامل با سازمان غذا و دارو، مشکلات ترخیص مواد اولیه در این حوزه را برطرف کند. همچنین سندی در زمینه ضرورت استفاده از پروبیوتیک‌ها برای کنترل بیماری‌های متابولیک در سنین بالا تدوین شده که در مرحله ویراست نهایی قرار دارد. تگ هاتولیدکنندگان پروبیوتیک



 قیمت جدید تلویزیون‌های ال جی+ جدول ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

قیمت جدید تلویزیون‌های ال جی+ جدول ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، بازار لوازم صوتی و تصویری این روزها تحت تأثیر متغیرهای کلان اقتصادی، هزینه‌های فزاینده حمل‌ونقل بین‌المللی و تغییرات نرخ ارز در با...

 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 پاسخ پارس‌خودرو به برخی گزارش‌های منتشرشده درباره آمار تولید و فروش

پاسخ پارس‌خودرو به برخی گزارش‌های منتشرشده درباره آمار تولید و فروش

در پی انتشار برخی گزارش‌ها و تحلیل‌ها درباره آمار تولید و فروش شرکت پارس‌خودرو، این شرکت ضمن احترام به رسالت رسانه‌ها و ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، به منظور تنویر افکار عمومی و جلوگیری از برداشت‌های نادرست آماری، توضیحات زیر را ارائه می‌کند:

 هشدار نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان

هشدار نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در آب‌های شمال و جنوب کشور هشدار داد.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.

 چرا گاز بورس گران شد؟

چرا گاز بورس گران شد؟

در سال ۱۴۰۵، صنعت پتروشیمی ایران با یکی از مهم‌ترین چالش‌های هزینه‌ای خود در سال‌های اخیر مواجه شده است؛ افزایش نرخ گاز خوراک در شرایطی که شرکت‌ها همزمان با رشد نرخ ارز و تغییرات قیمت جهانی محصولات پتروشیمی روبه‌رو هستند. بررسی ارقام منتشرشده از سوی وزارت نفت نشان می‌دهد نرخ گاز مصرفی واحدهای پتروشیمی از 17هزار و 900تومان به ازای هر مترمکعب در فروردین به 26هزار و 500 در تیرماه رسیده است؛ همچنین قیمت گاز سوخت صنایع فولادی افزایش قیمت معادل 48 درصد داشته است.

 بسته دولت برای خودروهای فرسوده

بسته دولت برای خودروهای فرسوده

همزمان با طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین و تشدید توجه سیاستگذار به مصرف بالای سوخت، بسته‌ای برای تسریع نوسازی و خروج فرسوده‌ها در نظر گرفته شده است؛ با این حال، مشوق‌های پیش‌بینی‌شده برای مالکان خودروهای سواری فرسوده انگیزه اقتصادی کافی ایجاد نکرده و رشد قیمت خودرو، جایگزینی آنها را دشوار کرده است.