قیمت طلا امروز




 روزنامه صمت / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

رشد ۲۱۳ درصدی درآمد درمان در بیمه دی

آمار عملکرد بیمه دی در رشته درمان تا پایان تیرماه ۱۴۰۵، از جهش قابل توجه درآمدهای این شرکت در کنار رشد به‌مراتب کمتر خسارت‌های پرداختی حکایت دارد. اتفاقی که باعث شده نسبت خسارت درمان بیمه دی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته کاهش محسوسی پیدا کند.
 رشد ۲۱۳ درصدی درآمد درمان در بیمه دی

بر اساس اطلاعات منتشرشده در کدال، بیمه دی در دوره منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴، ۳۶ هزار و ۲۲۵ میلیارد تومان حق بیمه درمان جذب کرده و در مقابل ۷ هزار و ۵۰۴ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده بود.

اما در دوره منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵، حق بیمه درمان با جهشی قابل توجه به ۱۱۳ هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان رسیده است. این رقم نشان‌دهنده رشد ۲۱۳ درصدی درآمد حق بیمه درمان نسبت به دوره مشابه سال قبل است.

در سمت هزینه نیز خسارت پرداختی افزایش یافته، اما سرعت رشد آن بسیار پایین‌تر از رشد حق بیمه بوده است. خسارت پرداختی بیمه دی از ۷ هزار و ۵۰۴ میلیارد تومان در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۴ به ۱۶ هزار و ۸۱۲ میلیارد تومان در مدت مشابه سال ۱۴۰۵ رسیده که معادل حدود ۱۲۴ درصد رشد است.

این تفاوت معنادار میان رشد حق بیمه و خسارت، خود را در نسبت خسارت نیز نشان می‌دهد. نسبت خسارت بیمه دی در رشته درمان از حدود ۲۰.۷ درصد در چهار ماه نخست سال گذشته به حدود ۱۴.۸ درصد در چهار ماه نخست امسال رسیده است.

به بیان ساده‌تر، در حالی که درآمد درمان بیمه دی بیش از سه برابر شده، خسارت پرداختی حدود ۲.۲ برابر افزایش یافته است. در نتیجه، به ازای هر ۱۰۰ تومان حق بیمه درمان، میزان خسارت پرداختی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

این اتفاق از منظر صورت‌های مالی و عملکرد بیمه‌ای، می‌تواند یک نشانه مثبت تلقی شود. چرا که رشد درآمد با سرعت بیشتری نسبت به رشد خسارت اتفاق افتاده است. در صورت تداوم این روند، رشته درمان می‌تواند سهم بیشتری در تقویت عملکرد عملیاتی و سودآوری بیمه دی داشته باشد.

با این حال، یک پرسش مهم در این میان باقی می‌ماند: علت کاهش نسبت خسارت چیست؟

پاسخ به این پرسش صرفاً با اتکا به رقم حق بیمه و خسارت امکان‌پذیر نیست. افزایش نرخ حق بیمه قراردادها، رشد تعداد بیمه‌شدگان، تغییر ترکیب پرتفوی، جذب قراردادهای جدید، کنترل هزینه‌های درمان، مدیریت ریسک و همچنین میزان خسارت‌های معوق، همگی می‌توانند در کاهش یا افزایش نسبت خسارت نقش داشته باشند.

در واقع، داده‌های منتشرشده یک واقعیت روشن را نشان می‌دهند. درآمد درمان بیمه دی با سرعتی بسیار بیشتر از خسارت پرداختی رشد کرده است. این موضوع باعث شده نسبت خسارت از ۲۰.۷ درصد به ۱۴.۸ درصد برسد.

بنابراین آنچه بر اساس ارقام موجود می‌توان با اطمینان گفت، جهش درآمد درمان بیمه دی و عقب‌ماندن رشد خسارت از رشد حق بیمه است. موضوعی که از منظر مالی، یکی از مهم‌ترین اتفاقات عملکردی این شرکت در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵ محسوب می‌شود.

 



۴ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

تقدیر شرکت توزیع نیروی برق از کارشناس بیمه دی البرز

شرکت توزیع برق استان البرز در مراسمی از کارشناس بیمه دی در این استان تقدیر کرد. به گزارش عصراقتصاد به نقل ازروابط عمومی بیمه دی از البرز نشست تقدیر شرکت توزیع نیروی برق با حضور سپهروند مدیر منابع انسانی این شرکت در محل بیمه دی استان البرز برگزار شد.

در این نشست، سپهروند با اهدای لوح تقدیر از آزادی کارشناس ارزیاب خسارت درمان بیمه دی و مسئول قرارداد شرکت توزیع نیروی برق، به دلیل پیگیری‌های مستمر در حوزه درمان، قدردانی کرد.

وی با اشاره به همکاری موفق بیمه دی و شرکت توزیع نیروی برق، اظهار داشت: رسیدگی دقیق و به‌موقع به امور درمانی کارکنان، نقش مهمی در افزایش رضایت‌مندی آنان ایفا می‌کند و عملکرد مثبت کارشناسان بیمه دی در این حوزه، جای تقدیر دارد. مطالب پیشنهادی بیمه دی برنده پانزدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی‌های برتر شد ۱۳۹۹/۱۰/۰۶ بیش از 3 همت تبادل مالی بیمه دی با بیمه گذاران ۱۴۰۱/۱۱/۲۳

سپهروند همچنین بر تداوم همکاری‌های مشترک و تعامل سازنده در راستای ارتقاء سطح خدمات به کارکنان شرکت توزیع نیروی برق تأکید کرد.

تگ هابیمه دی




 روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان در آفریقای جنوبی ناشی از مشکل نفوذ سیاسی اتحادیه‌های کارگری بود.

 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.

 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۹ ساعت قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.