
به گزارش روابط عمومی «ومعادن»؛ اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات،در حاشیه سمینار اندیشکده فولاد و صنایع معدنی، با اشاره به کاهش چشمگیر سودآوری صنعت فولاد اظهارداشت: حاشیه سود این صنعت از حدود ۳۶ درصد در سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۲ درصد در سال ۱۴۰۴ رسیده که بخشی از این افت، ناشی از افزایش قیمت حاملهای انرژی است.
وی افزود: اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، حداکثر تا سه سال آینده قیمت حاملهای انرژی در ایران به سطح قیمتهای جهانی نزدیک خواهد شد. در چنین شرایطی، تنها راه حفظ سودآوری و جلوگیری از کاهش جذابیت صنعت برای سرمایهگذاران، جایگزینی فناوریهای جدید و سرمایهگذاری در تکنیکهای روز است؛ اقدامی که باید از امروز آغاز شود.
سعدمحمدی با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت محصولات فولادی برای حفظ رقابتپذیری در بازارهای جهانی اظهار کرد: در آینده، رقابت تنها بر پایه قیمت تمامشده نخواهد بود و تولیدکنندگان باید استانداردهای جدید، بهویژه در حوزه انتشار کربن را نیز رعایت کنند.
وی با اشاره به الزامات بینالمللی در حوزه انتشار دیاکسیدکربن (CO2) گفت: …






