قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

سامانه جامع پایش آب و برق

وزارت نیرو با راه‌اندازی سامانه جامع پایش آب و برق کشور، گامی مهم در جهت هوشمندسازی صنعت انرژی، مدیریت یکپارچه داده‌محور و توسعه پایدار منابع برداشته است.
 سامانه جامع پایش آب و برق
تحول دیجیتال در صنعت آب و برق کشور

به گزارش پیام ما، وزارت نیرو در راستای حرکت به سوی حکمرانی داده‌محور و مدیریت هوشمند، از عملیاتی شدن «سامانه جامع پایش آب و برق کشور» خبر داد. این سامانه که به عنوان ابزاری برای تقویت نظارت بر زیرساخت‌های حیاتی کشور طراحی شده، در نشست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی معرفی و جزئیات آن تشریح شد. هدف از ایجاد سامانه جامع پایش چیست؟

طبق اعلام معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو، هدف اصلی این سامانه، تجمیع اطلاعات پراکنده و ایجاد شفافیت در فرآیند مدیریت منابع است. این پلتفرم با پایش برخط (آنلاین) شاخص‌های کلیدی از جمله: وضعیت مخازن سدها و منابع آبی داده‌های هواشناسی و اقلیمی وضعیت تولید نیروگاه‌ها شرایط شبکه سراسری برق

امکان مدیریت هماهنگ و یکپارچه منابع را فراهم می‌آورد. گامی به سوی رصدخانه ملی انرژی

وزارت نیرو برنامه‌های بلندمدتی برای هوشمندسازی کامل خدمات دارد. ایجاد «رصدخانه صنعت آب و برق» یکی از پروژه‌های پیشران است که می‌تواند بستری برای مشاهده و نظارت یکپارچه بر پروژه‌ها و بهره‌برداری‌ها ایجاد کند. علاوه بر این، استفاده از دستیارهای هوش مصنوعی برای مدیریت زیرساخت‌ها و تسهیل فرآیند تصمیم‌گیری مدیران، در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.

این تحولات دیجیتال در نهایت با هدف ارتقای بهره‌وری در صنعت انرژی و کاهش اتلاف منابع انجام می‌شود که به‌صورت مستقیم به محیط زیست و پایداری منابع کشور کمک شایانی خواهد کرد. هوشمندسازی خدمات، علاوه بر بهبود بهره‌وری، سرعت و دقت خدمت‌رسانی به مشترکان را نیز افزایش خواهد داد.



 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 قالیباف: گام‌های بلندی برای تحکیم امنیت مشترک ایران و عراق برمی داریم

قالیباف: گام‌های بلندی برای تحکیم امنیت مشترک ایران و عراق برمی داریم

قالیباف نوشت: همسایگی ایران و عراق بر پایه برادری در سخت‌ترین‌ روزها، مقاومت در برابر دخالت بیگانگان و باور به سرنوشت مشترک دو کشور بنا شده است.

 پول حقیقی دیروز سراغ این ۴ سهم رفت!

پول حقیقی دیروز سراغ این ۴ سهم رفت!

در حالی شاخص کل بورس در معاملات دیروز ۰.۸۴ درصد رشد کرد که خالص ورود پول حقیقی به معاملات خرد منفی ۱.۴ همت بود؛ فارس و فولاد در صدر جذب پول حقیقی قرار گرفتند...

 ترامپ در سفر به آسیا به دنبال ملاقات با رهبر کره‌شمالی است

ترامپ در سفر به آسیا به دنبال ملاقات با رهبر کره‌شمالی است

پس از بحث‌برانگیز شدن ملاحظه مواضع رهبر کره شمالی درباره رزمایش‌های نظامی مشترک سئول-واشنگتن از سوی دونالد ترامپ، مقامات واشنگتن گفتند رئیس‌جمهور آمریکا از دستیارانش خواسته به‌زودی دیداری میان او و کیم جونگ اون ترتیب دهند.

 قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

«طرح مجلس را باید بیش از آنکه یک اقدام عادی تقنینی دانست، واجد نشانه‌هایی از «محدودیت»، «ضدتوسعه» و «ضدپیشرفت» ارزیابی کرد؛ رویکردی که می‌تواند کشور را از مس...

 کاخ سفید لغو مذاکرات با ایران را اعلام کرد

کاخ سفید لغو مذاکرات با ایران را اعلام کرد

یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

 عمان اصلا بضاعت و قد و قواره این را ندارد که ما اینقدر دنبال مذاکره با آن هستیم

عمان اصلا بضاعت و قد و قواره این را ندارد که ما اینقدر دنبال مذاکره با آن هستیم

مذاکره با عمان به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید و هدررفت وقت است، چون عمانی‌ها نمی‌توانند چیزی که ایران می‌خواهد را امضا کنند.

 هشدار فعال کارگری : سبد معیشت از 80 میلیون عبور کرده/ افزایش روزانه قیمت‌ها ادامه دارد

هشدار فعال کارگری : سبد معیشت از 80 میلیون عبور کرده/ افزایش روزانه قیمت‌ها ادامه دارد

عضو تیم کارگری شورای عالی کار با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های زندگی، از دو برابر شدن هزینه سبد معیشت کارگران نسبت به رقم مصوب دی‌ماه سال گذشته خبر داد و گفت برآورد مستقل گروه کارگری نشان می‌دهد هزینه این سبد اکنون از ۸۰ میلیون تومان عبور کرده است. محسن باقری همچنین نسبت به افزایش قیمت بنزین هشدار داد و آن را در شرایط فعلی عامل تشدید فشار تورمی و معیشتی بر کارگران دانست.