قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

لغو افزایش برق کشاورزی

اتاق اصناف کشاورزی اعلام کرد افزایش تعرفه و تصاعد پلکانی بهای برق مشترکان کشاورزی لغو شد و قبوض اخیر باید اصلاح یا به بستانکاری تبدیل شوند.
 لغو افزایش برق کشاورزی
اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی ایران از لغو افزایش تعرفه و تصاعد پلکانی بهای برق مشترکان کشاورزی خبر داد.

بر اساس اطلاعیه این اتاق، با ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور، بند یک مصوبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه هیئت وزیران درباره افزایش تعرفه برق مصرفی بخش کشاورزی توسط هیئت وزیران لغو شده است.

طبق این اطلاعیه، شرکت برق دیگر مجاز به دریافت مازاد بهای برق از مشترکان کشاورزی نیست و قبوض اخیر که بر پایه افزایش نرخ محاسبه شده‌اند، باید اصلاح شوند. همچنین در صورتی که مبالغ اضافی پرداخت شده باشد، این مبالغ باید به‌عنوان بستانکاری کشاورزان لحاظ شود.

پیش‌تر پیمان عالمی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی، نسبت به افزایش بهای برق بخش کشاورزی اعتراض کرده و این اقدام را تهدیدی برای امنیت غذایی کشور دانسته بود. او گفته بود هزینه برق برای برخی بهره‌برداران به‌طور قابل توجهی افزایش یافته و در مواردی قبوض بسیار سنگینی برای کشاورزان صادر شده است.

به گفته عالمی، افزایش نرخ برق در برخی بازه‌ها به‌گونه‌ای بوده که فشار مالی زیادی بر تولیدکنندگان وارد کرده و ادامه فعالیت برخی واحدهای کشاورزی را با مشکل مواجه کرده است.

با لغو این مصوبه، انتظار می‌رود قبوض صادرشده بازبینی و بر اساس تعرفه‌های قبلی یا اصلاح‌شده محاسبه شوند تا فشار مالی بر بهره‌برداران بخش کشاورزی کاهش یابد.

 

 



 نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

دنیای‌ اقتصاد: رقم پیشنهادی برای اجاره واحدهای میان‌متراژ 10 تا 25 سال ساخت در 7 منطقه جنوبی تهران یعنی منطقه 15 تا 21 به میانگین ودیعه 641‌میلیون تومانی و رقم اجاره‌بهای 6‌میلیون تومانی رسیده است. با تبدیل میانگین رقم ودیعه به اجاره، میزان اجاره ماهانه چنین واحدهایی به حدود 25‌میلیون تومان در ماه می‌رسد. ارقام اعلامی، پیشنهاد موجران بوده و با چانه‌زنی امکان انعقاد قرارداد در رقم‌های کمتر وجود دارد.

 قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ رشد کرده است.

 راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

اقتصادنیوز: اگر دولت‌ها از سال‌ها پیش، به‌جای ثابت نگه داشتن قیمت اسمی حامل‌های انرژی، قیمت آن را به‌صورت ماهانه یا حتی متناسب با شرایط اقتصادی و تورم تعدیل می‌کردند، جامعه به‌تدریج با این تغییرات سازگار می‌شد.

 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

اقتصادنیوز: قیمت طلای 18 عیار صعودی شد و سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ 191 میلیون تومان در معامله بود.

 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.